Löytyykö kirjaa/julkaisua/opinnäytetyötä koskien edustaja(agentti)sopimuksia.Haluan erityisesti tietoa vientiagentti/edustaja toiminnasta ja toimintaan…

Kysytty
7.3.2000

Löytyykö kirjaa/julkaisua/opinnäytetyötä
koskien edustaja(agentti)sopimuksia.Haluan erityisesti tietoa vientiagentti/edustaja toiminnasta ja toimintaan liittyvistä sopimuksista.Olen kiitollinen kaikista vastauksista, jotka edesauttavat tiedonhakuani.

Vastaus

Vastattu
9.3.2000
Päivitetty
9.3.2000

Toivottavasti seuraavan kirjaviitteen avulla pääsee alkuun:
Immonen, Henrik : Vientiedustaja : valinta, sopimukset ja yhteistyö / Henrik Immonen 1997
Teoksen pitäisi löytyä Helsingin kauppakorkeakoulun kirjastosta ja Eduskunnan kirjastosta (jokaisen käytettävissä olevia kirjastoja) ja Turun kauppakorkeakoulun kirjastosta. Ehkä kannattaa kysellä myös teoksia Hyvönen, Martti: Vientiedustaja Ranskassa : valinta ja yhteistyö, 1985 sekä Juurela, Teuvo Agenttisopimus, 1996 ja Agency agreement, 1993 ja Kauppaedustajasopimus, 1993 ja Telaranta, K. A.
Kauppaedustaja, myyntimies ja yksinmyyjä, 1993 ja Kauppaedustaja ja myyntimies, 1993 ja Takki, Tapio: Itsenäistä kauppaedustajaa koskevan edustussopimuksen lakkaamisesta eräiden eurooppalaisten oikeusjärjestysten mukaan (viimeksi mainitut löytyisivät Helsingin Kauppakorkeakoulun kirjastosta).

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.