Kun poikani oli pieni, niin äitini luki hänelle lastenkirjaa Outi-oravasta. En muista kirjan nimeä enkä löydä sitä millään hakusanalla. Pieni kirjanen, n 12 x…

Kysytty
23.10.2021

Kun poikani oli pieni, niin äitini luki hänelle lastenkirjaa Outi-oravasta. En muista kirjan nimeä enkä löydä sitä millään hakusanalla. Pieni kirjanen, n 12 x 12 cm kokoinen, joka kertoo Outi-nimisestä oravasta. Löytyisikö kirjan nimi, jotta voisin etsiä sitä antikvariaateista tai kirjastoista?

Vastaus

Vastattu
23.10.2021

Vuonna 1967 ilmestyi Kirja-liton kustantamana Robert Dalletin kirjoittama kirja Outi Orava. Alkuteoksen nimi on Pirouette l'ecureuil. Voit katsoa Dalletin kotisivuilta https://www.robert-dallet.com/en/books/childrens-books/ hänen tekemiään lastenkirjoja. Suomenkielisen kirjan kantta en ikävä kyllä löytänyt, mutta Dalletin kotisivuilta näet hänen piirustustyylinsä, josko se näyttäisi tutulta.

Lainattavissa tätä kirjaa ei ikävä kyllä enää ole. Jyväskylän yliopiston kirjaston vapaakappalekokoelmassa kirja on, joten sitä voi pyytää siellä lukusalissa luettavaksi. 

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.