Haluaisin luettelon F.E. Sillanpään koko tuotannosta, mitä kirjoja, romaaneja, novelleja ja runoja hän on kaikkiaan kirjoittanut ja onko niistä tehty myös…

Kysytty
13.6.2005

Haluaisin luettelon F.E. Sillanpään koko tuotannosta, mitä kirjoja, romaaneja, novelleja ja runoja hän on kaikkiaan kirjoittanut ja onko niistä tehty myös koottuja teoksia?

Vastaus

Vastattu
13.6.2005
Päivitetty
13.6.2005

Hei!

Tampereen kaupunginkirjasto - Pirkanmaan maakuntakirjastossa on tehty Internet-sivut Pirkanmaalaisista kirjailijoista (http://www.tampere.fi/kirjasto/pirkanmaankirjailijat/index.htm). Linkistä Pirkanmaalaista kaunokirjallisuutta saa tiedot Sillanpään tuotannosta ja käännökset löytyvät linkistä Pirkanmaalaisten kirjailijoiden käännökset.

Piki-verkkokirjastossa (http://kirjasto.tampere.fi/Piki?/) voitte tarkastaa Sillanpään kirjojen yms. saatavuuden niin Hämeenkyrön kuin Tampereen kaupunginkirjastossakin. Kirjakauppojen sivuilta voi käydä katsomassa, löytyykö haluttua teosta kaupan hyllyiltä(esimerkiksi Akateeminen kirjakauppa: http://www.akateeminen.com/ tai Suomalainen kirjakauppa: http://www.suomalainen.com/sk/).

Lisätietoja Sillanpäästä mm. osoitteessa http://fi.wikipedia.org/wiki/Frans_Emil_Sillanp%C3%A4%C3%A4

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.