Haluaisin löytää oppaan/kirjan, jossa kerrotaan PL/SQL-ohjelmoinnista. Työkaluna siinä käytetään Developer/2000 Forms Designer-ohjelmaa, joten ei haittaa jos…

Kysytty
8.6.2001

Haluaisin löytää oppaan/kirjan, jossa kerrotaan PL/SQL-ohjelmoinnista. Työkaluna siinä käytetään Developer/2000 Forms Designer-ohjelmaa, joten ei haittaa jos siitäkin löytyisi jotain.

Vastaus

Vastattu
9.6.2001
Päivitetty
9.6.2001

Hieman hankala on löytää kirjallisuutta PL/SQL -ohjelmoinnista meiltä Oulun kaupunginkirjaston tietokannasta http://www.ouka.fi/kirjasto/intro/index.html . Asiasanalla SQL tulee kyllä useita viitteitä: Hovi Ari: SQL-ohjelmointi, Laiho Martti: SQL. Yksi teos meiltä löytyi, jossa oli käytetty myös asiasanaa PL/SQL ja se oli SQL tietokantaohjelmointi : trainer/ Ryan K. Stephens...et al. Linda-tietokannasta: Trezzo, Joseph C.:Oracle PL/SQL, 1999.

Netistä löytyi Oulun yliopistossa järjestetty kurssi http://www.tol.oulu.fi/kurssit/jth/Harjoitus_tavat.html .Tämän kurssin aineistoa oli jotain netissä. Ehkä sinun kannattaisikin ottaa yhteyttä Oulun yliopiston tietojenkäsittelyopin laitoksen kirjastoon.

Hämeenlinnan kaupunginkirjaston linkkikokoelma http://www.makupalat.fi/tietek.htm tarjoaa ohjelma-arkistoja. Sitä kautta löytyi
esim. http://download.cnet.com/downloads/0-10083-100-1550787.html . Monia imuroitavia ohjelmiahan voi käyttää kokeiluversiona jonkin aikaa ilmaiseksi.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.