Haluaisin laittaa kukka-amppeleita ikkunoihin roikkumaan, mutta asun vuokralla ja reikiä ei saa porata. Muistan joskus nähneeni ulkomaalaisissa lehdissä…

Kysytty
8.8.2021

Haluaisin laittaa kukka-amppeleita ikkunoihin roikkumaan, mutta asun vuokralla ja reikiä ei saa porata. Muistan joskus nähneeni ulkomaalaisissa lehdissä niksejä pulmaani. Etsisin niitä googlesta, mutta millä englantilaisilla sanoilla?

Vastaus

Vastattu
9.8.2021

Hei!

Voit käyttää hakusanoina esimerkiksi hanging basket without drilling tai how to hang plants without drilling.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Jos verhotanko on I-kisko ja sen edessä verholauta, lautaan voi ripustaa kahdesta kovasta muovipalasta koostuvan systeemin, jossa ruukun paino puristaa pitimen verholaudan ympärille. Kysy kukkakaupoista tai katsele markettien ja tavaratalojen sisustusosastoilta. En tiedä, mikä sen vekottimen nimi on, enkä löydä siis sitä netistä. Oma kappaleeni oli ostettu jostain Anttilasta muistaakseni. Kysäise vaikka Claes Ohlssonilta, Tokmannilta, Ikeasta jne.
Siihen vekottimeen ripustettava ruukku ei voi olla kovin painava, koska silloin se saattaa vahingoittaa verholautaa, jos lauta on huonoa lastulevyä, mutta ei aivan kevytkään, koska silloin muovikappaleet luistavat irti toisistaan.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.