Haen nuotteja vaskitriolle (trumpetti, käyrätorvi, pasuuna/tuuba). Minkälaisia sovituksia löytyy suomalaisesta ja myös ulkomaisesta kevyestä musiikkista…

Kysytty
04.07.2001

Haen nuotteja vaskitriolle (trumpetti, käyrätorvi, pasuuna/tuuba). Minkälaisia sovituksia löytyy suomalaisesta ja myös ulkomaisesta kevyestä musiikkista tällaiselle kokoonpanolle ja mistä?

Vastaus

Vastattu
05.07.2001
Viimeksi päivitetty
05.07.2001

Pääkaupunkiseudun kaupunginkirjastoissa (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen) ei ole paljoakaan etsimiäsi nuotteja. Lähinnä etsimääsi lienee Duckett: Team Brass (Melodia, soinnut, pasuuna-soololle tai puhallintriolle. Perinteisiä, jazz- ja klassisia sävelmiä sovituksina.)
En tiedä, olisivatko seuraavat partituurit käyttökelpoisia: Jobim: Desafinado ((Eb soitin (alttosaksofoni tai tenorisaksofoni), Bb soitin (trumpetti tai alttosaksofoni), Bb soitin (tenorisaksofoni tai pasuuna), basso, piano tai kitara, rummut, sointukohtaiset asteikot improvisointia varten)).
Howard: Fly me to the Moon ((Eb soitin (alttosaksofoni tai tenorisaksofoni), Bb soitin (trumpetti tai alttosaksofoni), Bb soitin (tenorisaksofoni tai pasuuna), basso, piano tai kitara, rummut, sointukohtaiset asteikot improvisointia varten)).
Kaikki yllä mainitut 3 nuottia ovat tällä hetkellä paikalla Helsingin pääkirjaston (Pasila) musiikkiosastolla, myöhemmin voit tarkistaa niiden saatavuuden aineistotietokanta Plussasta http://www.libplussa.fi .

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi täältä.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?