taskukirjasto

5 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–5.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Kun vaihtaa Helmetissä varauksen noutopaikaksi kirjastoauton (siis jo olemassa olevaan varaukseen), missä ilmoitetaan haluttu kirjastoauton pysäkki? 72 5.1.2023 Helmetin Taskukirjasto-sovelluksessa https://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Taskukirjasto/Taskukirjasto(3547) tämä onnistuu. Asiakas voi tietysti halutessaan olla aina yhteydessä kirjastoautoon ja ilmoittaa pysäkin nimen. Kirjastoauton henkilökunta on myös tarvittaessa yhteydessä varaajaan, jollei pysäkki selviä esim. asiakkaan muiden varausten perusteella.
Helsingin ja Espoon varattujen kirjojen hyllypaikat näkyvät kuulemma Taskukirjastossa. Mikä on "taskukirjasto"??? 75 16.2.2022 Taskukirjasto on Helmet-kirjaston käytössä oleva mobiililaitteissa toimiva sovellus. Taskukirjastossa voi etsiä kirjaston kokoelmista, tehdä varauksia ja sitä voi käyttää kirjastokorttina. Taskukirjaston voi ladata iOS- ja Android-laitteille. https://www.helmet.fi/fi-FI/content/3547/23  
Taskukirjasto-sovelluksessa on lainatun kirjan kohdalla keltainen korostus. Mitä se tarkoittaa? Ks. liite 210 24.7.2021 Keltainen korostus ilmaantuu lainattuun kirjaan, jos siinä on varauksia tai yrität uusia sitä liian pian.
Yritin monet kertaa laittaa kirjastokorttini helmetin Taskukirjasto sovellukseen, mutta sovellus ei ota korttia. 193 10.2.2020 Toivottavasti ongelmasi on jo ratkennut. Viime viikolla taskukirjasto sovelluksessa ja Helmet-sivustolla oli häiriöitä. Nyt niiden pitäisi taas toimia normaalisti. Jos taskukirjasto ei vieläkään huoli korttia, sinun kannattaa käydä lähimmässä kirjastossa kysymässä neuvoa. Vika voi olla kortin voimassaolossa, pin-koodissa tai jossain muussa arvaamattomassa asiassa.
Olin tallettanut helmet taskukirjastoon kirjalistan . Nyt en saa yhteyttä siihen listaan kun taskukirjasto on lopetettu, varoittamatta :( Saanko jotenkin … 222 2.12.2014 Valitettavasti listaa ei voi saada takaisin.