päivitys

8 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–8.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Kirjastokortin uusiminen 132 14.4.2020 Kirjastokortin saa uusittua näissä poikkeusoloissa soittamalla, joko pääkirjastoon, Myllykosken tai Kuusankosken kirjastoihin klo 10-14 välisenä aikana.
Haluaisin lähettää uuden kirjailijaesittelyn itsestäni Kirjasampoon. Mihin osoitteeseen voisi lähettää? 123 24.4.2019 Löysin Kirjasammon sivuilta seuraavat ohjeet: Tietojen täydentäminen Kirjasammon tiedot täydentyvät jatkuvasti. Uudet teostiedot tulevat Kirjasampoon Kirjastopalvelun kautta. Täydennyksiä teostietoihin voi lähettää lomakkeen kautta ja lisätietoa sen käyttöön katsoa ohjeestamme. Jos jokin tieto puuttuu tai on virheellistä, palautetta voi myös lähettää palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse kirjasampo(at)kirjastot.fi Kirjasammon kotimaiset kirjailijatiedot koostuvat pääosin Suomen maakuntakirjastojen tekemien kirjailijasivustojen tiedoista. Kirjailijatietoja voi täydentää kyselylomakkeemme kautta. Sivuston toimitettuun sisältöön liittyviin kysymyksiin vastaa palvelun verkkotoimittaja Tuomas Aitonurmi, sähköposti tuomas.aitonurmi(at)...
Onko kirjastokorttini lainauskiellosssa tai vanhentunut? 182 26.3.2019 Kirjastokorttien osoite ja yhteystiedot pitää tarkistaa kolmen vuoden välein ja tämän vuoksi kirjastokorttinne on käyttökiellossa, joten käykää lähimmässä kirjastossa päivättämässä tietonne. Me emme saa suoraan väestörekisterikeskukselta tietoja.
Voiko alaikäinen lainata varauksen ilman kirjastokorttia. Jos voi niin miten? 380 2.3.2018 Jos alaikäisellä on kuvallinen henkilöllisyystodistus niin kyllä voi. Omatoimiaikana tarvitsee kirjastokortin lainaukseen. Huomaa ettei lainaaminen ole mahdollista Kouvolan kirjastoissa 5-8.3.2018. kirjastojärjestelmän päivityksen vuoksi.
Voinko hakea varauksen ilman kirjastokorttia. 832 2.3.2018 Kuvallisella henkilöllisyystodistuksella on mahdollista lainata varaus jos kirjastokortti on unohtunut jonnekin. Uusi kirjastokortti maksaa 2.10€ jos vanha kirjastokortti on kadonnut. Nyt on huomattava ettei varausten nouto ole mahdollista 5 - 8.3.2018 kirjastojärjestelmän päivityksen vuoksi. Tänään olemme auki 9-20 ja huomenna 9-15. Omatoimiaikana tarvitsee kirjastokortin lainaamiseen.
Huomenta . Voiko kirjastoon tuoda läppärin päivitettäväksi Windows 10 :si ja mitä tämä toimenpide kustantaa . Ja tarviiko kone jäädä pitkäksi aikaa sinne ? 450 26.5.2016 Hei, kirjastoon ei voi jättää läppäriä päivitettäväksi, mutta voit osallistua Lahden pääkirjastolla torstaisin klo 15-17 järjestettävään mediapajaan. Mediapajassa kirjaston mediaohjaajat opastavat asiakkaita tietotekniikan ja internetin peruskäytössä. Mediapajaan ei ole ilmoittautumista, mutta ota päivitettävä läppäri mukaasi, että voit päivittää koneen käynnin aikana. Osallistuminen mediapajaan on maksutonta. Linkeissä lisätietoa mediapajasta ja pääkirjaston asiakaskoulutuksista: http://lastukirjastot.fi/122098/fi/news/kirjaston-mediapaja-lahden-paak… http://lastukirjastot.fi/110431/fi/news/asiakaskoulutukset-lahden-paaki…
Huomenta Minulla on Apple iPad tabletti, mutta minulla ei ole Wi-Fi yhteys,mahdollisuutta kotona. Apple 9.3.2 päivitys tarvitsee kuitenkin siirtimen. Voinko… 393 20.5.2016 Meillähän kirjaston alakerrassa sijaitsee Mediamaja, josta saa apua tietoteknisiin ongelmiin, joten jos päivityksessä tarvitsette apua niin sieltä kyllä löytyy. Mediamaja on auki arkisin nyt vielä toukokuussa ma,ti, to 12-18 ja pe 10-16. Siellä päivitys ainakin onnistuu ilman ongelmia.
Minne/missä ilmoitan muuttuneen sähköpostiosoitteeni? 577 29.9.2011 Muuttuneita yhteystietoja voi ilmoittaa www.kyyti.fi-sivustomme kautta täältä: http://www.kyyti.fi/lomakkeet. Yhteystietojen päivitys onnistuu lisäksi paitsi kirjastokäynnin yhteydessä myös soittamalla mihin tahansa kirjastopisteeseemme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirjasto@kouvola.fi.