Olsson Sören

16 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–16.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Anders Jacobssonin ja Sören Olssonin kirjoittamissa Lasse-kirjoissa on kerrottu, että Lassen koko nimi on Kalle Lasse Rudolf Andersson. Muistaakseni kyseisissä… 777 16.5.2013 Lassen joulu -kirjan mukaan Lassen siskojen nimet ovat Anna Kristina Viktoria ja Margareta Isabelle.
Onko Sören Olsson kuollut,ketä hänen perheeseensä kuuluu?? 936 10.11.2008 Sören Olsson elää ja kirjoittaa edelleen. Hän on 43 -vuotias, perheestään hän ei kerro, mutta hän kävi peruskoulun ja lukion yhteiskunnallisen linjan Karlskogassa, kaupallisen linjan aikuislukiossa, oli töissä kaupassa, vanhainkodissa, opettajana. Hän on ollut päätoiminen kirjailija vuodesta 1987. Sören asuu Örebrossa ja hänellä on kirjoituskämppä Movikenissä. Olen referoinut nämä tiedot sivulta http://www.soren-anders.se/item.aspx?id=358 Suomeksi Sören Olssonista löytyy tietoja kirjasta Ulkomaisia nuortenkertojia, jonka löydät oman kuntasi kirjastosta
Onko sören olssonilla lemmikkiä? mikä lemmikki se on? 1048 31.10.2008 Hänellä on kaksi kissaa: Amason ja Karisma. Tieto löytyy täältä: http://www.sune.web.surftown.se/bild2.php Kirjailija Sören Olsson kertoo sivulla muutakin itsestään, mm. että hänen vaimonsa nimi on Yvonne, ja että heillä on kolme lasta: Ludvig, Lova ja Vide.
Haluaisin tietää montako Bert-kirjasarjan kirjaa on ja voiko niitä lainata kirjastosta ja minkä nimisiä ne ovat? Kiitos jo etukäteen. 1879 29.10.2007 Bert-kirjoja on toistaiseksi suomennettu 17 kpl. Ne ovat: Bertin päiväkirja, Bertin salaiset muistiinpanot, Bertin uudet aivoitukset, Bertin hervottomat haaveilut, Bertin urotyöt, Bertin tunnustukset, Bert ja bikinimimmit, Bertin lemmenhuolet, Bertin pähkäilyt, Bert, villi ja vapaa, Bert ja innokkaat ihailijat, Bert Babyface, Bert, maailmanvalloittaja, Bert ja kovanaamat (tapahtuu osan 1 jälkeen), Bert ja kylmät kundit (tapahtuu osan 14 jälkeen), Bert ja basillit, Bert ja kylmä sota. Näitä kaikkia voi lainata kirjastosta.
Onkohan Anders Jacobsonin ja Sören Olssonin uusin Bert-kirja eli Bert och kalla kriget ilmestynyt suomeksi? 864 20.2.2007 Valitettavasti kirjaa Bert och kalla kriget ei ole vielä ilmestynyt Suomessa. Emme löytäneet Bert-kirjoja kustantaneen Otavankaan kevätluettelosta kirjaa, joten sitä ei ole vielä tulossa. Viimeisin suomennos on Bert ja basillit vuodelta 2001. Valitettavasti kirjojen suomennosvauhti ei ole ollut kovin ripeä. Toivotaan, että suuri suosio saa vauhtia suomentamiseen.
Minkä niminen on kymmenes Bert-kirjasarjan kirja? 735 21.4.2006 Anders Jacobssonin ja Sören Olssonin kirjoittaman Bert-sarjan teokset löytyvät ilmestymysjärjestyksessä Otavan sivuilta; Bertin pähkäilyjen jälkeen on ilmestynyt Bert, villi ja vapaa, joka ilmestyi vuonna 1998 suomeksi ja vuonna 1996 ruotsiksi. http://www.otava.fi/kirjailijat/ulkomaiset/jacobsson___olsson/fi_FI/suo…
Mistä löytyisi suomen kilistä tietoa kirjailijoista nimeltään Anders Jacobsson & Sören Olsson? 743 8.9.2005 Jacobssonista ja Olsenista on kysytty aiemminkin tällä palstalla. Voit katsoa vastausten arkistosta fraasilla jacobsson anders. Suomenkielistä tietoa näistä ruotsalaiskirjailijoista ei valitettavasti Internetistä löydy. Heidän kotisivunsa on osoitteessa http://www.soren-anders.se/ Sivu on ruotsinkielinen. Mervi Kosken teoksessa Ulkomaisia nuortenkertojia on tietoa näistä kirjailijoistav suomeksi ja kirja löytyy Naantalin kaupunginkirjastosta.
Mistä löytyy tietoa Anders Jacobsonista ja Sören Olssonista? 630 22.3.2004 Tietoa kirjailevista serkuksista löytyy Mervi Kosken kirjasta Ulkomaisia nuortenkertojia 1.:Goosebumpsien kauhusta Tylypahkan taikaan, BTJ KIRJASTOPALVELU 2001. Kirja löytyy kirjastoista, toisista ikävä kyllä vain käsikirjastokappaleena. Lisätietoa saa netin osoitteesta http://www.ouka.fi/kirjasto/teuvo/. Se on Oulun kaupunginkirjaston nuortenkirjasivusto.
Tietoja kirjailijoista Sören Olsson ja Anders Jacobsson? 1484 2.2.2004 Sören Olssonista ja Anders Jacobssonista löytyy netistä suomeksi tietoja Oulun kaupunginkirjaston sivuilta osoitteesta http://www.ouka.fi/kirjasto/teuvo/ (ks. kohta kirjailijatieto, ulkomaisia nuortenkirjailijoita). Myös Mervi Kosken kirjasta Ulkomaisia nuortenkertojia 1 löytyy tietoja ko. kirjailijoista. Kosken kirjaa on saatavissa monesta kirjastosta, Turussa mm. pääkirjaston aikuistenosastolta ja lastenkirjastosta. Näistä kirjailijoista on jo kysytty monesti aiemminkin, joten sinun kannattaa käydä Kysy kirjastonhoitajalta -palvelun sivuilla uudestaan ja katsoa sen arkistosta aikaisemmat vastaukset.
Haluaisin tietoa kirjailija Måns Gahrtonista ja kuvittaja Johan Unengesta. Sekä Anders Jacobbsonista ja Sören Olssonista. Haluaisin esim. internet sivujen… 933 22.1.2004 Suomen kielellä löytyy Internetistä tietoa Anders Jacobssonista ja Sören Olssonista osoitteesta http://www.ouka.fi/kirjasto/teuvo/ Tuo on Oulun kaupunginkirjaston hyvä lasten- ja nuortenkirjallisuuden sivusto. Sieltä voit klikata Teuvon kirjailijatieto ja edelleen Ulkomaisia nuortenkirjailijoita, Jacobssonista ja Olssonista löytyy sieltä kyllä vain ihan perustiedot. Sen sijaan ruotsinkielinen sivu osoitteessa http://www.soren-anders.se/sa/index.asp on laajempi. Måns Gahrtonista löytyy ruotsinkielistä tietoa Evan & Adamin sivulta osoitteesta http://www.evaochadam.com/frames.htm Sieltä pääsee myös tekijöiden, Månsin ja Johanin, sivulle. Måns Gahrtonista ja Anders Jacobssonista sekä Sören Olssonista löytyy kuitenkin parhaiten tietoa Mervi...
Saisinko tietoa kirjailijoista Sören Olsson ja Anders Jacobsson? Teemme koulussa kirjailijaesittelyä ja kirjaselostusta.En löydä suomenkielistä tietoa ed.main… 873 2.12.2003 Teoksessa Koski Mervi: Ulkomaisia nuortenkertojia 1, 2001 on tietoa em. kirjailijoista. Kirjailijoiden kotisivut löytyvät esim. Oulun kaupunginkirjaston kotisivujen kautta, nuorten kirjallisuussivuilta Teuvosta http://www.ouka.fi/kirjasto/teuvo/ . Aiemminkin etätietopalvelussa on kysytty Anders Jacobssonista. Vastaus löytyy Kysy kirjastonhoitajalta arkistosta http://www.kirjastot.fi/FI/asklibrarian/archive.asp#Hakutulos. Hämeenlinnan kaupunginkirjaston Makupaloissa on linkkejä myös nuortenkirjailijoihin http://www.makupalat.fi/kirjat1a.htm . Lehtiartikkelitietokanta Aleksiin kannattaa myös tutustua. Siitä löytyneet artikkelit ovat lehdissä Tyyris Tyllerö 2002:3 ja Kirjastolehti 1996:7-8.
Tarvitsen tietoa kirjailija Sören Olssonista kouluesitelmään. 693 11.5.2003 Mervi Kosken kirjoittamassa teoksessa "Ulkomaisia nuortenkertojia 1, Goosebumpsien kauhusta Tylypahkan taikaan" on oma artikkeli myös Anders Jacobssonista ja Sören Olssonista. Teosta on useissa pääkaupunkiseudun kirjastoissa. Tarkista saatavuustilanne osoitteessa http://www.helmet.fi Kirjailijoiden oma nettisivu on ruotsinkielinen http://www.soren-anders.se/ Katso myös Otavan sivujen lyhyt esittely http://www.otava.fi/ , kohta kirjailjat.
Kysyn lasse kirjoista 1302 11.4.2003 Lasse kirjoista ensimmäinen on Lasse ekaluokkalainen, sarjassa on useita kirjoja ja viimeisin ilmestynyt on Lasse ja superäiti. Lasse kirjat ovat ruotsalaisten Anders Jacobssonin ja Sören Olssonin kirjoittamia ja suomeksi ne on kääntänyt Tuula Kallioniemi, joka on yksi suomalaisista tämänhetken parhaista lastenkirjailijoista. Lasse-kirjat ovat humoristisia ja sopivat nuoremmille kuin samojen kirjailijoiden kirjoittamat Bert-kirjat. Lasse kirjoja on kaikissa kirjastoissa Helsingissä hyvin saatavilla. Sopivat n.8v.-.
Haluaisin tietoa Bert -kirjojen kirjoittajasta nimeltä Anders Jacobsson. 2116 1.9.2000 Bert-sarjasta ja sen kirjoittajista Anders Jacobssonista ja Sören Olssonista on kysytty aikaisemminkin. Viittaan tässä kahteen aikaisempaan vastaukseen, joista löytyy jo kohtuullinen määrä linkkejä. Jos haluat katsoa aikaisempia vastauksia vielä tarkemmin, mene "Kysy kirjastonhoitalta" -sivujen etusivulle http://tietopalvelu.kirjastot.fi ja valitse sieltä kohta "arkisto" ja kirjoita sitten hakusanaksi: jacobsson anders. Tässä aikaisemmin vastatuista kaksi: -1)Tässä muutamia nettisivuja, joilla kaiken muun lisäksi myös tietoa kirjailijoista: Sivut ovat ruotsinkielisiä. http://www.soren-anders.se/sa/index.asp http://www....
Miksi Bertin tunnustukset kijasta ei ole mitään tietoa netissä. 748 7.3.2000 Bertin tunnustukset löytyy pääkaupunkiseudulta H:gin, Espoon ja Vantaan kirjastoista. Jos haluat tietoa kirjailijoista, kannattaa tutustua Kirjallisuusarvosteluja-nimiseen lehteen(suurimpien kirjastojen käsikirjastossa).Lasten- ja nuorten kirjoista ilmestyy C-osa.Kannattaa katsoa myös Nykykirjailijoita käs.teoksia.
Haluasin tietoa Anders Jacobsonista ja hänen tekemistään kirjoista. 1397 19.1.2000 Tässä muutamia nettisivuja, joilla kaiken muun lisäksi myös tietoa kirjailijoista: Sivut ovat ruotsinkielisiä. http://www.soren-anders.se/sa/index.asp http://www.lysator.liu.se/runeberg/authors/ Kirjailijoiden tuotannon saat pääkaupunkiseudun Plussatietokannasta (http://www.lib.hel.fi/plussa) esim.seuraavasti: 1.Valitse laajennettu haku 2.Kirjoita tekijäkenttään : Jacobsson, Anders 3.Valitse osastoksi lastenosasto 4.Jos haluat vain suomennetun tuotannon, valitse kieleksi suomi 5.Valitse aineistotyypiksi kirja