Nordström Gunnar

3 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–3.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Oppilaani on tekemässä esitelmää kirjailija Gunnar Nordströmistä. Emme löydä oikein mistään tietoa kyseisestä kirjailijasta. Osaisittekohan auttaa meitä? 782 26.4.2006 En löytänyt kirjailijaesittelyä mistään kirjasta, mutta jotakin tietoa suomeksi löytyy seuraavilta nettisivuilta: http://www.karisto.fi/portal/suomi/kustannusliike/kirjailijat/?aid=249&…
Löytyisikö täsmäsuosituskirjoja (!?) 11-vuotiaalle pojalle, joka inhoaa lukemista, mutta jonka luetun ymmärtäminen on heikkoa ja jonka siis kannattaisi lukea… 1431 14.3.2006 Suosittelen Gunnar Nordströmin Kiekkotähti-sarjaa.Sarjaan kuuluu tällähetkellä 8 kirjaa, joista ensimmäisen osan nimi on Suuntana NHL. Samoin Kirsi-Marja Niskasen Lätkäjätkiä, kirja ilmestynyt Pultti-sarjassa. Jalkapallosta taas Bengt-Åke Crassin Pk Pantterit-sarjaa, joka käsittää 7-osaa, ensimmäinen nimeltään: Maaali! Ruuanlaittopuolelta taas Sami Garamin kokkauskirjoja. Helppolukuisista suosittelen Teemu Saarisen Unski-kirjoja, mm. Jep-sarjassa Maailman huonoin jalkapalloilija, Unskin ennätyskirja sekä Unskin banaanipotku.
Löytyisikö Gunnar Nordström nimisestä kirjailjasta tietoa? 2397 1.4.2004 Valitettavasti Gunnar Nordström on eräs niistä kirjailijoista, joista ei tunnu löytyvän mitään tietoja. Hänen suomalainen kustantajansa on Karisto. Kariston sivuilla ei ole tietoja tästä kirjailijasta. Google-haku tuottaa etupäässä ruotsinkielisiä viitteitä, eikä mikään niistäkään kerro paljoa kirjailijasta. Jos ruotsin kieli sujuu, voit katsella Googlesta laittamalla kirjailijan nimen hakusanaksi. Kirjailija toimii NHL-asiantuntijana ruotsalaisille tiedotusvälineille on ainoa löytämäni tieto, ja sen tiesit jo itsekin.