kopiot

30 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–20.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Mitä maksaisi kopioida sivuja kirjasta? Kiitos 125 Helsingin kaupunginkirjaston toimipisteissä kopiot maksavat 0,40 € / sivu. https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Asiakkaana_kirjastossa/Lainaajat_ja_ma…
Voiko kirjastossa ottaa kopioita? 1190 Kyllä voi. Kirjastossa on omatoimisesti käytettävä kopiokone. Pääkirjaston uutuusalueen kopiokone toimii kolikoilla ja kirjaston toisesta sekä kolmannesta kerroksesta löytyvillä koneilla voi ottaa kopiota ja maksaa ne ensimmäisen kerroksen tiskiin lähtiessä. Kopioiden hinnat ovat 40 senttiä mustavalkoiset ja 60 senttiä värilliset. Skannaavalla kopiokoneella voi myös lähettää tiedostot suoraan sähköpostiin tai ottaa ne muistitikulle. Ilman tulostusta tehtävät skannaukset eivät maksa mitään.
Kirjastossa kopiointi. Ovatko musta-valko tulosteet saman hintaisia kuin värilliset? Entä maksaako yksi PAPERI aina 40 s, vai yksi PUOLI 40 s (kaksipuoleinen… 229 Helsingin kaupunginkirjastossa kopiot maksaa 40 senttiä per sivu. Kaksipuolinen kopio maksaa siis 80 senttiä. Värilliset ja mustavalkoiset kopiot ovat samanhintaisia, kuten myös A4- ja A3-kokoiset kopiot. https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Asiakkaana_kirjastossa/Lainaajat_ja_ma…
Ovatko asiakkaat Helmet-kirjastoissa tulostusmaksuissa eriarvoisia ? 233 Valitettavasti ovat. Maksut  ovat kaupunkikohtaisia ja niistä päättää kaupunginvaltuusto. Helmet kirjastot ovat yhtenäistäneet maksujaan mahdollisimman paljon, mutta tässä tulostusasiassa olemme vielä erilaisia. Kenties asiakaspalaute kaupungin päättäjille auttaisi tässä? Espoossa ja Vantaalla saa tosiaan tulostaa/kopioda 20 sivua ilmaiseksi. Rajoitus on päiväkohtainen, sillä muuten sen valvonta olisi mahdotonta. https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Asiakkaana_kirjastossa/Lainaajat_ja_maksut(37588)
Kuinka paljon tulostaminen maksaa kirjastossa? 328 Tulostusmaksut ovat kaupunkikohtaisia eli Helmet kirjastoissakin hieman erilaisia. Espoossa tulostaminen asiakaskoneilta on maksutonta 20 kpl/asiakas. Vantaalla tulostaminen asiakaskoneilta maksutonta 20 kpl/asiakas (ei tulostuspalvelua Pähkinärinteen tai Hiekkaharjun kirjastoissa). Helsingissä tulosteet 0,40 € / kpl, 3D-tulosteet 0,70 € / kpl. Kauniaisissa tulosteet 0,40 € / kpl. https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Asiakkaana_kirjastossa/Lainaajat_ja_maksut(37588)
Pojat - elokuva, Mikko Niskanen. 209 Tekijänoikeus tietysti suojaa koko elokuvaa ja sen yksittäisiä kuvin. Tässä tapauksessa varmaan kuitenkin voi hieman joustaa, koska kuva tulee vain yksityiseen käyttöön. "Teoksesta saa valmistaa muutaman kappaleen yksityiseen eli omaan ja perheen käyttöön. Yksityinen kopiointi korvataan oikeudenhaltijoille hyvitysmaksuna. Oppilaitoksessa tapahtuva kopiointi ei ole lain tarkoittamaa yksityistä käyttöä, joten teosten käyttöön opetuksessa tarvitaan yleensä lupa." https://tekijanoikeus.fi/wp-content/uploads/2015/03/ABC_esite_FIN_RGB.pdf Helpoin tapa saada elokuvasta yksittäinen kuva, on ottaa se kännykällä pysäytysnäytöltä. Sen jälkeen kännykkäkuvasta voi tehdä tai teettää haluamansa kokoisen kuvan.  
Maksaako teillä tulostaminen? Jos joo, niin paljonko? 571 Espoon kaupunginkirjastossa voit tulostaa enintään 20 sivua = 10 lehteä ilmaiseksi. Voit tulostaa sekä värillisiä, että mustavalkoisia sivuja. Myös kaikenkokoiset kopiot (A4 ja A3) ovat ilmaisia. Isommat kopiomäärät kannattaa tulostaa esim. Yhteispalvelupisteissä tai kaupallisissa kopiopalveluissa. Yhteispalvelupisteessä kopiot maksavat 40 senttiä kappale.
Saako kirjan kannesta ottaa kopion ja laittaa kopion esille päiväkodin seinälle? Rikkooko siinä tekijänoikeuksia? 773 Samantapaiseen kysymykseen on vastattu tässä palvelussa 20.4.2016: "Meillä on sellainen ongelma, että olemme Oulun lähikirjastossa skannanneet kuvakirjojen kuvia ja näyttäneet niitä sitten satutunneilla samalla kun kirjaa on luettu. Saammeko jatkaa? Kirjastolla ei ole lakiin perustuvaa oikeutta skannata tekijänoikeuden suojaamaa kuvakirjaa. Kuvakirjaa itsessään saa näyttää vapaasti, mutta skannaaminen tarkoittaa kopioimista, joka on sallittua vain yksityiseen käyttöön ilman lupaa. Ilman lupaa skannatun eli kopioidun kuvan käyttö millä tavalla tahansa on tekijänoikeuslain vastaista. " Myös Kopioston sivulla kopio yksityiseen käyttöön rajataan näin:" 1. Mitä tarkoitetaan yksityisellä kopioinnilla? Tekijäoikeuslain mukaan julkistetusta...
Löytyiskö Päivä vain (virsi 338) säertyksellistä nuottia? Säveltäjä on Oscar Ahnfelt 1251 Jos säestysnuoteiksi kelpaa Suuri toivelaulutaso niin virsi löytyy Suurten toivelaulukirja 3:sta ja muutamasta muustakin tämän tyyppisestä laulukirjasta. Kouvolan pääkirjastossa tuo löytyy käsikirjastostakin ja nuottejahan saa kopioida omaan käyttöön.
Löytyykö teiltä kopiokone? Ja jos löytyy niin minkähintainen yksi kopio on? Ja millä kolikoilla toimii? 778 Kysymyksesi koskee varmaan Kauniaisten kirjastoa. Siellä kopiokone on käytettävissä kirjaston aulassa lehtilukusalin aukioloaikoina. Tulostaa kaksipuolisia A4- ja A3-sivuja, sekä mustavalkoisina että värillisinä. Helmet kirjastoissa on yhteiset kopiohinnat: Alla luetellut maksut peritään niissä kirjastoissa, joiden palveluihin ko. tuotteet kuuluvat. Itsepalvelukopio 0,40 € / sivu Tuloste 0,40 € / sivu Mikrofilmi- ja mikrokorttikopio 0,50 € / kpl Kopiokalvo 0,50 € / kpl Kopiot voi maksaa kirjaston tiskillä joko käteisellä tai maksukortilla.
Saako Espoon Kalajärven kirjastossa otettua hyvälaatuisia väritulosteita ja mitä maksaa? 618 Kalajärven kirjastossa voi tulostaa väritulosteita. Hinta 40 snt/sivu sekä a4 ja a3-koko.
Miten saa lähetettyä kopion maksetusta laskusta 1199 Jos sinulla on käytössäsi vain paperikopio, voit skannata laskun ja lähettää skannatun tiedoston sähköpostin liitteenä. Mikäli lasku on elektronisessa muodossa esimerkiksi tiliotteellasi, voit tallentaa sen ja lähettää sähköpostin liitteenä. Voit myös kopioida maalaamalla laskun sisällön tekstinkäsittelyohjelmaan, tallentaa sen ja lähettää liitteenä. Liitteen lähetys gmail-sähköpostilla: 1.Valitse Gmail-sovelluksessa Kirjoita viesti. 2.Kosketa paperiliitinkuvaketta. 3.Valitse Liitä tiedosto 4.Valitse sovellus, johon kuva tai tiedosto on tallennettu
Missä voin lukea vanhoja Kainuun Sanomia mikrofilmiltä? Voiko niistä saada tulosteita/kopioita? 657 Kainuun sanomien mikrofilmejä voi lukea Kajaanin kaupunginkirjaston pääkirjastossa. Niistä voi ottaa oheisella tulostimella kopioita. Kopioiden laatu vaihtelee ja voi vanhemmissa lehdissä olla melko huono. Kopioiden hinta on 30 senttiä/kappale.
Paljonko kirjastossanne maksaa tulostaminen? 1632 Hämeenlinnan kaupunginkirjastossa mustavalkoinen kirjoitintuloste maksaa 0,50 €/kpl ja värituloste 1,00 €/kpl. Tarkempaa tietoa voi kysyä pääkirjaston osalta 2. kerroksen Info-pisteestä (puh. 03-621 3040, s-posti: kita(at)hameenlinna.fi). Lähikirjastojen yhteystiedot löytyvät osoitteesta https://vanamo.verkkokirjasto.fi/web/arena/auki)
Miten saan kopiot omasta ylioppilasaineestani vm. 1974? 1672 Ylioppilaslautakunnasta kerrottiin, että suorituksia säilytetään puolitoista vuotta ja sitten ne tuhotaan. Ylioppilaslautakunnan sivuilta http://www.ylioppilastutkinto.fi/fi/ylioppilastutkinto/ löytyy tämän vuoden kokelaskirje, jossa puhutaan koesuoritusten näyttämisestä lopullisen arvostelun jälkeen. Jos tutkinnonsuorittaja haluaa tarkastella koesuoritustaan tai tilata siitä kopion se onnistuu puolentoista vuoden kuluessa tutkinnon suorittamisesta.
Usein tarvitsee kopioita erilaisia hakemuksia varten. Onko Espoon Tapiolan kirjastossa kopiokone, jota yleisö saa käyttää? Paljonko maksaa? 1824 Kyllä, Tapiolan kirjastosta löytyy kopiokone aivan lainaustiksin vierestä, hissiä vastapäätä. Kopiot maksavat 0,40€/arkki ja ne maksetaan ennen kopiointia kolikoilla maksuautomaattiin.
Mistä sanomalehden syntymäpäiväilmoitus? Mikä sanomalehti ilmestyi vuonna 1952 Riihimäellä, oliko muita kuin Riihimäen sanomat? Sen lehden asiamiehenä toimi J… 1420 Riihimäen Sanomat oli ainoa sanomalehti vuonna 1952 Riihimäellä. Lehden kaikki vuosikerrat on varastoitu Riihimäen kirjastoon sidottuina vuosikertoina. Valitettavasti kyseinen artikkeli osuu juuri taitoskohtaan, josta skannaus on hankalaa. Yritämme ottaa uutisesta valokuvan ja siirtää sen sähköiseen muotoon ja lähetämme sen sinulle.
Onko kirjastossa mahollista monistaa nii että värit näkyvät? 1153 Jyväskylän kaupunginkirjastossa ei ole värikopiokonetta asiakaskäyttöön. Pääkirjastossa (Vapaudenkatu 39-41) on kuitenkin mahdollista varata aika kuvankäsittelytietokoneelle (p. 014-266 4117), jonka yhteydessä on skanneri. Aineiston voi skannata ja sitten tulostaa väritulostimella. Jyväskylän keskustassa värikopioita voi ottaa mm. Jyväskylän yliopistopainossa (Cygnaeuksenkatu 3, p. 014-260 1141) ja Jyväskylän Kopioteamilla (Yrjönkatu 35, p. 014-217001).
Miten ja mistä saisi kopion 19.2.1951 Aamulehdestä? 2211 Vanhojen suomalaisten sanomalehtien mikrofilmit löytyvät Kansalliskirjastosta (Unioninkatu 36, Helsinki). Mikrofilmatuista sanomalehdistä voi tehdä Kansalliskirjastossa paperikopioita. Lisätietoja sanomalehtikokoelmasta löytyy Kansalliskirjaston sivuilta http://www.kansalliskirjasto.fi/kokoelmatjapalvelut/kokoelmat/sanomaleh…. Aumulehden numerot löytyvät myös mikrofilmeinä Tampereen pääkirjasto Metson käsikirjastosta, http://kirjasto.tampere.fi/index.php/palvelut-ja-asiointi/aineistot/leh…. Mikäli tahdot antaa koko lehden vaikkapa lahjaksi, Aamulehden asiakaspalvelu neuvoi etsimään lehteä esimerkiksi antikvariaateista tai käytetyn tavaran liikkeistä.
Haluaisin tietää kuinka voisin saada tilattua Kouvolan tyttölyseon Vuosikirjat vuosilta 1961-1962, 1962-1963, 1963-1964, 1964-1965, 1965-1966 Onko… 1030 Jos ette ole Kouvolan kirjastojen asiakas, voitte saada teokset luettavaksenne oman lähikirjastonne kaukopalvelun kautta. Kyseessä on kotiseutukokoelman aineisto, mutta aineiston kunnon salliessa kirjat voi saada lukusalilainoiksi omaan kirjastoonne. Laina-aika on tällöin kaksi viikkoa. Kotiin kirjoja ei lainata. Jos tarvitsette kirjoista vain muutaman sivun, voitte saada ne myös kopioina kaukopalvelun kautta (0,50 euroa/sivu). Suoraan asiakkaalle emme lähetä kopioita. Kirjoja voi myös käydä lukemassa Kouvolan pääkirjastossa. Suosittelenkin siis kääntymistä oman kirjastonne kaukopalvelun puoleen.