Komisario Palmu

4 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–4.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Kuka esitti elokuvassa Kaasua, komisario Palmu postivarikon työntekijää, joka kertoi mm. postilaatikoiden tyhjentämisajat. En löytänyt tietoa Elonetista. 724 10.2.2014 Suomen kansallisfimografia on tunnistanut jonkin henkilöitä, joista alku- ja lopputeksteissä ei ole mainintaa. Työssä on käytetty myös arkiston ulkpuolisia informantteja. Työ jatkuu. Ks. www.elonet.fi/tiedonkeruu Valitettavasti Kaasua, komisario Palmu -elokuvan kaikkia henkilöitä ei ole tunnitettu.
Onko teiltä lainattavissa M. Waltarin Tähdet kertovat, komisario Palmu ja jos on niin missä päin Stadia? 964 5.11.2010 Mika Waltarin teosta "Tähdet kertovat, komisario Palmu" näyttää olevan nyt yksi kappale hyllyssä esimerkiksi Pasilan kirjastossa. Myös Töölön ja Rikhardinkadun kirjastoissa teos on tällä hetkellä lainattavissa. Tilanne muuttuu kuitenkin hyvin nopeasti. Ajantasaisen tilanteen voit tarkistaa helposti HelMet-verkkokirjastosta. http://helmet.fi/search~S9*fin/X Mika Waltarin teoksen "Tähdet kertovat, komisario Palmu" saatavuustiedot HelMet-kirjastoissa löytyvät alla olevasta linkistä. http://helmet.fi/search~S4*fin?/tT{232}ahdet+kertovat%2C+komisario+Palmu/ttz~bhdet+kertovat+komisario+palmu/1%2C2%2C3%2CB/exact&FF=ttz~bhdet+kertovat+komisario+palmu+salapoliisiromaani&1%2C2%2C Ennen kuin lähdet hakemaan teosta kirjastosta, kannattaa...
Luin kirjan komisario Palmun erehdys jonkin aikaa sitten, mutta minua jäi vaivaamaan, että mistä kirjan nimi johtuu ja kuka oikeastaan murhasi Brunon ja miten? 6321 20.12.2007 Bruno Rygseckin murhaaja oli Neiti Amalia Rygseck; hän livahti kylpyhuoneeseen Brunon aamuvirkistäytymisen aikana ja löi häntä sateenvarjolla takaraivoon. Bruno menetti tajuntansa ja hukkui omaan kylpyammeeseensa. Komisario Palmun erehdys taisi olla se, että hän viritti ansan murhaajalle huolimattomasti; tarkoitushan oli että Neiti Vanne toimisi syöttinä ja murhaaja olisi lähtenyt liikkeelle tavoittelemaan häntä. Komisario Palmu ei tullut ajatelleeksi, että Neiti Rygseck kutsuisi Neiti Vanteen luokseen, eikä siis ohjeistanut miehiään tämän mahdollisuuden varalta.
Komisario Palmun etunimet? 2111 14.12.2005 Suomen dekkariseuran (http://www.dekkariseura.fi/ )julkaisemassa Ruumiin kulttuuri-lehden suurta Palmu-häppeninkiä käsittelevässä artikkelissa (http://www.dekkariseura.fi/artik34.html ) mainitaan komisario Palmu etunimeksi Frans J..