Koiratytöt

10 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–10.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Milloin tulee uusin Koiratytöt kirja? 769 22.9.2008 Koiratytöt sarjaa on ilmestynyt kahdeksan osaa, viimeinen tänä keväänä. Kariston syksyn kirjaluettelossa ei ollut uutta Koiratytöt-kirjaa. Mikäli tahdot tarkempaa tietoa sarjan jatkosta, voit ottaa yhteyttä Karistoon: www.karisto.fi
Milloin pitäisi tulla 10. Koiratytöt kirja ja mikä sen nimi on? 999 16.7.2008 Koiratytöt sarjaa on ilmestynyt kahdeksan osaa. Kariston tämän syksyn kirjaluettelossa ei ollut yhdeksättä eikä kymmenetä osaa. Mikäli tahdot tarkempaa tietoa voit ottaa yhteyttä Karistoon: www.karisto.fi.
Milloin tulee uusin Koiratytöt kirja ja mikä sen nimi on? 957 30.4.2008 Uusin Koiratytöt-sarjan kirja ilmestyy kesäkuussa. Kirjan nimi on Jesse turvakoira.
Milloin tulee seuraava Koiratytöt-kirja ja mikä sen nimi on? 694 28.2.2008 Suomen kansallisbibliografiassa Fennicassa https://fennica.linneanet.fi/ ei ole tietoa tulevista Koiratytöt-sarjan kirjoista eikä myöskään sarjan kustantajan Kariston http://www.karisto.fi/portal/suomi/kustannusliike/ sivuilla. Aiemmin sarjan kirjoja on ilmestynyt kaksikin vuodessa, joten hyvällä tuurilla saat uuden Koiratytöt-kirjan käsiisi jo tänä vuonna! Halutessasi voit tiedustella asiaa tarkemmin kustantajalta, e-mail: kustannusliike@karisto.fi. Luettelo jo ilmestyneistä sarjaan kuuluvista kirjoista löytyy täältä: http://www.karisto.fi/portal/suomi/kustannusliike/kirjailijat/?aid=348&…
Onko koiratytöt kirjasarjasta tullut kahdeksatta osaa ja jos on niin onko sitä vantaan kirjastoissa? 595 25.1.2008 Koiratytöt-sarjan kahdeksas osa Jesse lintukoira on tilattu kirjastoon, mutta ei ole vielä tullut.
Mikä on Koiratytöt kirjasarjan kahdeksannen kirjan kansikuva? 625 17.12.2007 Koiratytöt-sarjan kahdeksas osa ilmestyy alkuvuodesta 2008. Osa on nimeltään Jesse lintukoira. Valitettavasti kansikuvaa ei löytynyt: Kirjastoon ei vielä ole tullut Kariston kevään 2008 kirjaluetteloa eikä kuvaa ollut netissäkään. Jos asia sinua kovasti kiinnostaa, voit ottaa yhteyttä kustantajaan, www.karisto.fi
Montako kirjaa on ilmestynyt Koiratytöt-sarjassa? 774 18.5.2007 Marvi Jalon Koiratytöt-sarjassa on ilmestynyt 6 kirjaa: Jesse löytökoira, Jesse ongelmakoira, Jesse ja kohtalokas kurssi, Jesse sankarikoira, Jesse vahtikoira ja Jesse laivakoira.
Kuinka monta kirjaa on koiratytöissä? Onko Jesse vahtikoira viimeinen? Kiitos. 999 10.4.2007 Merja ja Marvi Jalon Koiratytöt-sarjassa on tähän mennessä ilmestynyt kuusi kirjaa. Jesse vahtikoiran jälkeen on ilmestynyt vielä Jesse laivakoira (2007). Sarjan muut osat ovat Jesse löytökoira, Jesse ongelmakoira, Jesse ja kohtalokas kurssi ja Jesse sankarikoira.
Tiedätkö kuinka monta Koiratytöt kirjaa on vielä tulossa ja jos tiedät niin voisitko kertoa? 679 21.2.2007 Koiratytöt-sarjan uusin osa Jesse laivakoira ilmestyy tänä keväänä. Teos on sarjan kuudes kirja. Sarjaa kustantaa kustannusyhtiö Karisto, joten sitä, kuinka monta kirjaa sarjaan on vielä tulossa, voisit tiedustella kustantajalta. Osoite on kustannusliike@karisto.fi
Onko koiratytöt sarjoja enemmän kuin kolme. Koska lukisin niin pitkälle kun niitä on. 1566 22.5.2006 Merja ja Marvi Jalon koiratytöt sarjassa on ilmestynyt 4 osaa: Jesse löytökoira (Koiratytöt 1) Jesse ongelmakoira (Koiratytöt 2) Jesse ja kohtalokas kurssi (KOiratytöt 3) Jesse sankarikoira (Koiratytöt 4) Voit kysyä kirjoja lähikirjastostasi.