kirjautuminen

5 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–5.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Mistähän johtuu etten onnistu kirjautumaan kirjastoon olisin halunut uusia lainojani mutta en onnistu kirjautumaan. Aini Konga kirjastokortin numero… 59 12.7.2021 Hei Olethan yhteydessä kirjastoon. He voivat auttaa molempien asioiden kanssa.
Terve, en pysty luomaan käyttäjätunnusta verkkokirjastoon. Kirjaudu sisään- kohdan alta puuttuu kokonaan kohta 'luo tunnus'. Mistä kyse? 103 20.1.2020 Helmet-verkkokirjastossa käyttäjätunnus on kirjastokortin numero ja salasana on kortin pin-koodi. Kirjastokortin ja tunnusluvun voi tehdä vain kirjaston henkilökunta. Voit ennakkorekisteröityä klikkaamalla "kirjaudu" ja sitten "rekisteröidy kirjaston asiakkaaksi". Kortin saat esittämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, passin tai ajokortin. Kirjastokortin saa vain henkilö, jolla on osoite suomessa.
Miksi en näe kuin yhden äänikirjan? Ja miten pystyn kirjautumaan sisään muutoin kun avaa aineiston yms, vai onko se edes mahdollista? 108 19.3.2019 Olet varmaan kirjautumassa Lumme-kirjastojen e-aineistoihin. Linkki Lumme-kirjastojen e-kirjakokoelmat sivulla https://lumme.finna.fi/Content/eaineisto  Kenties palvelussa tai yhteydessä on ollut jokin vika, sillä sain näkyville aika monta e-äänikirjaa... https://www.ellibslibrary.com/collection/0/%C3%A4%C3%A4nikirjat Verkkokirjastoon ja e-kirjastoon täytyy näköjään kirjautua erikseen (tai siltä täältä Espoosta näyttää) Kirjautumiseen tarvitaan ohjeiden mukaan kirjastokortin numero ja tunnusluku.
Usein Sign In (PressReader) vaati ensin Sign Out. (ja vasta sen jälkeen Sign In toimi) Missä on Sign Out? Olen joskus löytänyt sen mutta usein ei - vaikka… 411 14.10.2016 Sign Out -painike löytyy oikeassa yläkulmassa nimesi vieressä olevaa RT-pyörylää napsauttamalla. Valitettavasti uloskirjautumista tarvitaan. Kahden järjestelmän kommunikointi ei aina suju jatkuvasti.
Onko sisäänkirjautumisessa tunnuksena kirjastokortin numero ja sama salasana kuin itsepalvelua käytettäessä? S.isäänkirjautuminen ei ainakaan näillä eväillä… 1455 7.1.2009 Samat kirjastokortin numero ja salasana eli nelinumeroinen pin-koodi toimivat kirjauduttaessa internetin Kyyti-kirjastoon (Web-Origoon), lainattaessa lainausautomaatilla, varattaessa aikaa kirjaston tietokoneille ja kirjauduttaessa kirjaston tietokoneille. Jos asiakkaan yrittäessä Web-Origoon tulee hänelle ilmoitus, että tunnukset on lukittu, ei tälle voi tehdä muuta kuin odottaa yksi tunti. Eli lukitus purkautuu yhden tunnin päästä. Tunnukset lukittuvat esim. jos on vahingossa kirjoittanut useamman kerran kirjastokortin tai salasanan jonkun merkin väärin.