kirjautuminen

6 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–6.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Minulla on Chromebook, jossa selain Google Chrome. Kun kirjaudun Helmet-palveluun, kone herjaa authorization false tms. Toisella kerralla pääsen sisään. En näe… 111 Hei! Kannattaa kokeilla selaimen välimuistin tyhjentämistä. Ohjeet Chromen välimuistin tyhjentämiseen löydät esimerkiksi täältä https://support.google.com/accounts/answer/32050?hl=fi&co=GENIE.Platfor…  
En pääse lukemaan HS:n digilehteä Emagz-palvelussa vaikka laitan kirjastokortin nron käyttäjätunnukseksi ja pin-koodini. Missähän vika? 196 Kuulostaa siltä, ettet ole Helmet kirjastossa lukemassa HS:n digilehteä. Emagz-palvelun sanomalehtiosio toimii vain kirjaston koneilla. Palvelun aikakauslehtipuolelle pääsee myös kotisohvalta. Jos tämä vastaus meni ihan pieleen, niin ota yhteyttä lähikirjastosi henkilökuntaan. He osaavat varmaan neuvoa ongelmassa.
Mistähän johtuu etten onnistu kirjautumaan kirjastoon olisin halunut uusia lainojani mutta en onnistu kirjautumaan. Aini Konga kirjastokortin numero… 147 Hei Olethan yhteydessä kirjastoon. He voivat auttaa molempien asioiden kanssa.
Terve, en pysty luomaan käyttäjätunnusta verkkokirjastoon. Kirjaudu sisään- kohdan alta puuttuu kokonaan kohta 'luo tunnus'. Mistä kyse? 224 Helmet-verkkokirjastossa käyttäjätunnus on kirjastokortin numero ja salasana on kortin pin-koodi. Kirjastokortin ja tunnusluvun voi tehdä vain kirjaston henkilökunta. Voit ennakkorekisteröityä klikkaamalla "kirjaudu" ja sitten "rekisteröidy kirjaston asiakkaaksi". Kortin saat esittämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, passin tai ajokortin. Kirjastokortin saa vain henkilö, jolla on osoite suomessa.
Usein Sign In (PressReader) vaati ensin Sign Out. (ja vasta sen jälkeen Sign In toimi) Missä on Sign Out? Olen joskus löytänyt sen mutta usein ei - vaikka… 545 Sign Out -painike löytyy oikeassa yläkulmassa nimesi vieressä olevaa RT-pyörylää napsauttamalla. Valitettavasti uloskirjautumista tarvitaan. Kahden järjestelmän kommunikointi ei aina suju jatkuvasti.
Onko sisäänkirjautumisessa tunnuksena kirjastokortin numero ja sama salasana kuin itsepalvelua käytettäessä? S.isäänkirjautuminen ei ainakaan näillä eväillä… 1633 Samat kirjastokortin numero ja salasana eli nelinumeroinen pin-koodi toimivat kirjauduttaessa internetin Kyyti-kirjastoon (Web-Origoon), lainattaessa lainausautomaatilla, varattaessa aikaa kirjaston tietokoneille ja kirjauduttaessa kirjaston tietokoneille. Jos asiakkaan yrittäessä Web-Origoon tulee hänelle ilmoitus, että tunnukset on lukittu, ei tälle voi tehdä muuta kuin odottaa yksi tunti. Eli lukitus purkautuu yhden tunnin päästä. Tunnukset lukittuvat esim. jos on vahingossa kirjoittanut useamman kerran kirjastokortin tai salasanan jonkun merkin väärin.