hionta

5 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–5.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Onko Seinäjoen kirjastossa käytössä tai lainattavissa CD-levyjen hiontakone? 247 9.10.2017 Kirjastossa ei ole asiakkaiden käyttöön tarkoitettua CD-levyjen hiontakonetta.
Voiko Joensuun kirjastossa hioa omia dvd levyjä maksua vastaan? naarmuja sen verran jossain, että moinen palvelu olisi tarpeen 860 21.12.2015 Asiakas voi tuoda Dvd- ja muita levyjä Joensuun kirjastoon hiottaviksi. Yhden levyn hiominen maksaa 5 euroa. Ota yhteyttä kirjastoon, ja sovi asiasta. http://vaarakirjastot.fi/paakirjasto http://vaarakirjastot.fi/joensuun-maksut
Kirjastosta lainaamani DVD- ja CD-levyt ovat useamman kerran pätkineet tai "tiltanneet" kokonaan, kun olivat niin naarmuisia. Miten kirjastossa tarkistetaan… 876 9.5.2014 Emme ehdi tarkistamaan levyjen kuntoa jokaisen palautuksen yhteydessä. Siksi olisi toivottavaa, että asiakkaat ilmoittaisivat, jos levyt eivät toimi. Sormenjäljet voi poistaa levyistä kotonakin vaikka linssiliinalla. Naarmut saamme poistettua kirjastossa hiontalaitteella.
Yritin etsiä internetistä CD-leyyjen hiontaa tarjotavia yrityksiä mutta en oikein löytänyt. Muualla Suomessa niitä kyllä on mutta ei pääkaupunkiseudulla. … 873 10.1.2011 Helsingin kaupunginkirjasto ei tarjoa näitä palveluja asiakkaille, mutta Kampin ostoskeskuksessa on jokunen pelikauppa, joka hioo maksusta pelilevyjä. Varmaankin hiovat cd-levyjä myös.
Kysyisin timantin hionnasta ja siihen liittyvistä laitteista -kirjallisuus -mahdolliset videot jne. kiitos 1282 19.7.2000 Jalokivistä, timanteista ja niiden hionnasta löytyy ainakin seuraavia teoksia: Hio kivet koruiksi kiviharrastajan käsikirja, Helsinki, Edita, 1996 . Kuosmanen, Jussi. Jalokivien pyörtöhionnan abc-kirja. [Vantaa]], J. Kuosmanen, 1996. Tillander, Herbert. Diamond cuts in historic jewellery 1381-1910. London, Art Books, 1995. Paronen, Tauno. Jalokivien loisto ja työstö. Hämeenlinna, Karisto, 1988. Timonen, Esko. Kultasepän jalokivioppi, Helsinki, 1989. Schumann, Walter. Jalokivet ja korukivet. Helsinki, Otava, 1989. Kirjojen saatavuuden pääkaupunkiseudulla voit tarkistaa Plussa aineistotietokannasta http:// www.libplussa.fi. Aiheeseen liittyvää videota ei löytynyt pääkaupunkiseudun kirjastoista. Myös Internetistä voit löytää sopivaa...