hankintaehdotus

8 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–8.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Tiedustelisin, millä tavoin tulee toimia, mikäli haluaisi omakustanteensa (fiktiota, dekkari) kirjastoihin lainattavaksi? 51 14.7.2021 Helmet-kirjastoissa voit tehdä hankintaehdotuksen lomakkeella, jonka löydät Helmet.fi:stä osoitteesta https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Hankintaehdotus.
Yritin varata kovasti kehuja saanutta (Time, the Independent On Sunday-lehdissä) Gillian Flynnin uutuuskirjaa Gone Girl, mutta ikäväkseni löysin sen vain e… 747 21.8.2012 Gillian Flynnin kirja Gone Girl on ollut Helmet-kirjastojen valintalistoilla. Yksikään kirjasto ei ole kirjaa paperisena kokoelmiinsa ottanut. Voit tietysti esittää vielä hankintatoiveen sivulla http://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Osallistu Tosin kun kirja on jo kokoelmissa vaikkakin e-kirjana, voi olla ettei sitä enää paperisena oteta.
Suosikkikirjailijani kahta ensimmäistä kirjaa ei löydy Helmet-järjestelmästä. Onko teillä yhteyksiä ulkomaille eli voisiko nämä kirjat saada lainattua sitä… 637 24.7.2012 Frank-monihaulla, http://monihaku.kirjastot.fi/frank/search/, selviää, että nämä kirjat ovat lainattavissa myös muualta Suomesta, ainakin Kokkolan kaupunginkirjastosta. Kaukolainapyynnön voi tehdä kirjastossa, kaukolaina maksaa 7,-€. Toinen mahdollisuus on ehdottaa kirjoja hankittavaksi, hankintaehdotuksen voi tehdä myös internetissä: http://www.vantaa.fi/fi/kirjasto/palautetta_kirjastolle/hankintaehdotus… .
Miten voin tehdä hankintaehdotuksia? Kaipaan kilrjaa HAYNES,W , MORAN,M & PINDZOLA R 2006: Communication disorders in the classroom. ISBN: 0-7637-2743-1… 500 16.9.2011 Helmetin etusivulta löytyy linkit pääkaupunkiseudun kirjastojen hankintaehdotuksiin. http://helmet.fi/
Yritin löytää reitin, jota kautta voisin lähettä hankintaehdotuksen. Ei löytynyt. Löytäisiköhän ehdotukseni perille tätä kautta? Ehdotan hankittavaksi… 769 15.8.2011 Helsingin kaupunginkirjaston etusivulla (http://www.lib.hel.fi/ ) on linkki ”Sähköinen asiointi”. Siitä klikkaamalla avautuu sivusto mm. kirjaston lomakkeisiin. Kohdasta ”Hankintaehdotus” pääsee sähköiseen lomakkeeseen, jolla voi tehdä hankintaehdotuksen Helsingin kaupunginkirjastolle. Lomakkeen lopussa on kohta, josta valitaan kirjasto, jolle haluaa hakutoiveen esittää. Mainitsemanne teos Murha Bulevardilla: 10 rikoskertomusta, WSOY, 1994 kuuluu Kallion kirjaston varastokokoelmaan. Kokoelmaan kuuluvat kirjat ovat harvinaisia ja kokoelma halutaan pitää yhtenäisenä. Siksi kokoelmaan kuuluvia kirjoja voi lukea ainoastaan Kallion kirjaston tiloissa. Murha Bulevardilla: 10 rikoskertomusta -kirjasta ei valitettavasti voi tehdä...
Toivoisin seuraavaa kirjaa hankittavaksi pk-seudun kirjastoon: Bishop, Robert C.: The Philosophy of the Social Sciences. An Introduction. Continuum… 647 28.8.2008 Voit jättää hankintaehdotuksen Helsingin kaupunginkirjastolle: http://www.lib.hel.fi/fi-FI/forms/hankintaehdotus.asp Espoon kaupunginkirjastolle: https://www.webropol.com/P.aspx?id=162676&cid=25286451 Vantaan kaupunginkirjastolle: https://www.vantaa.fi/i_form.asp?path=1;217;539;10990&voucher=86655085-… Kauniaisten kaupunginkirjastolle: http://bibban.net/main.php?lang=FI&p=services/3/5
Onko dvd "Bodyflow", tekijänä Janice Redman tulossa kirjaston valikoimiin.Kyseessä erinomainen jumppavideo. Millä perusteella dvd:t valitaan kirjaston… 1238 26.3.2008 Tällähetkellä en tiedä, onko kyseinen DVD tulossa kirjastoon. Valinnasta voin kertoa seuraavaa; meillä on olemassa seudullinen ryhmä, joka valitsee eri toimittajien listoilta Dvd:t, jotka tulevat sitten kirjastojen valintalistoille. Jokainen kirjasto valitsee näiltä listoilta, mitä haluaa kirjastoonsa määrärahojensa puitteissa. Aina voi ehdottaa hankintaan aineistoa. Yleensä Dvd-filmeillä on olemassa erilaisia tekijänoikeuksia, joten kaikkia ohjelmia ja filmejä emme saa lainattavaksi kirjastoon. Mutta, jos tietää hyvän ohjelman tai filmin, aina kannattaa ehdottaa hankintaa. Hankintaehdotus löytyy:http://www.lib.hel.fi/Aineisto ja tietokannat/ Hankintaehdotus.
BBC:n tv-sarjaa/elokuvaa Ylpeys ja ennakkoluulo (Pride and prejudice) ei ole enää ollenkaan pääkaupunkiseudun kirjastoissa, kun ainoa video on ilmeisesti… 304 24.4.2004 Hankintaehdotukset kannattaa tehdä mm. Vantaan, Helsingin ja Espoon kirjastoille netistä löytyvillä lomakkeilla. Myös kirjastoista löytyy lomakkeita hankintaehdotuksia varten. Tässä osoitteet sähköisiin lomakkeisiin: Vantaan kirjastot: http://www.vantaa.fi/i_form.asp?path=1;127;2620;217;539;10990 Helsingin kirjastot: http://www.lib.hel.fi/forms/hankintaehdotus.asp Espoon kirjastot: http://www.espoo.fi/kirjastolomakkeet/hankintalomake.htm Kysy kirjastonhoitajalta -palvelun kautta hankintaehdotukset eivät varsinaisesti välity.