Vimpeli

Viimeisimmät vastaukset

4 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–4.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Löytyykö mistään kirjasta sanoja Eino Grönin v. 1963 ilmestyneeseen lauluun "Vaarallista onnea" . 2832 Vaarallista onnea -niminen kappale löytyy ainakin yhdestä nuottijulkaisusta: Toivelauluja : iskelmien aarreaitta. Osa 58 : 1-1964. Helsinki : Fazer, 1964. Frank-monihaulla teosta löytyi Tampereen kaupunginkirjaston musiikkiosaston käsikirjaston varastosta. Piki-verkkokirjaston mukaan sitä ei voi lainata, mutta asiaa voi tiedustella suoraan Tampereen musiikkiosastolta puh. (03) 5656 4077. Violasta - Suomen kansallisdiskografiasta Toivelauluja-teosta löytyy myös Suomen Jazz ja Pop Arkistosta. Aineisto on vapaasti tutkijoiden ja muiden asiasta kiinnostuneiden käytössä arkiston tiloissa. Aineistoa lainataan vain poikkeustapauksissa. Arkiston www-sivujen osoite on http://www.jazzpoparkisto.net/
Mistä löytäisin nuotit lauluun "The Prayer"? Laulun esittäjiä ovat mm. Andrea Bocelli, Celine Dion & Josh Groban. Sanat & sävel Carole Bayer Sager & David… 1685 Laulun nuotit löytyvät ainakin seuraavista kokoelmista: Bocelli, Andrea: Anthology, 2000. Movie hits, Level five : Late intermediate, 2004. Quest for Camelot : easy piano ; arranged by Dan Coates, 1998. Movie hits for the teen player : Easy piano arrangements / by Dan Coates, 2003.
Mikä on lainausaseman ja sivukirjaston ero? 1213 Lähikirjastoa (aikaisemmin sivukirjastoa) käytetään nimityksenä pääkirjaston alaiselle kiinteälle kirjastolle. Sivukirjastoa ei nykyinen kirjastolainsäädäntö enää tunne. Lainausasemista puhuttaessa on kyse ns. kevennetyistä palveluista. Lainausasemaa voi hoitaa myös henkilö, joka ei ole saanut kirjastokoulutusta. Nämä tiedot sisältyvät Maija-Liisa Mäkelän ja Hilkka Oravan teokseen Kirjastotoimen taskutieto (1990).
Mikä runo? 60-luvun koulukirjassa oli runo vilkkaasta pojasta, jota syytettiin vähän kaikesta. Koulussa opettaja kysyi: "Kuka on tehnyt maailman?", johon… 1882 Runo on T.H. Körnerin Maailman tekijä ja se on teoksessa Keskikoulun lukukirja 1 (WSOY 1962).