Pudasjärvi

Viimeisimmät vastaukset

6 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–6.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Kirjoja/lähteitä vanhustenhuollon ja kotihoidon historiasta nykypäivään? 4013 28.4.2008 Haut Frank-monihausta asiasanoilla - vanhustenhoito historia- ja vaihtoehtoisesti - vanhustyö historia - antoi tulokseksi seuraavat kirjat: - Kivinen, Kirsti: Vaivaishoidosta erikoistuneeseen alueelliseen toimintaan : vanhustenhuollon historiallinen analyysi ja lähikehityksen toimintamalleja Julkaisutiedot Oulu : Oulun ammattikorkeakoulu 1994 Sarja: Oulun ammattikorkeakoulun julkaisuja. - Vanhusten hyväksi : yksityistä vanhainkotitoimintaa Suomessa, Vanhustyön keskusliitto 1990, ISBN 951-9006-81-8 Frank-monihaun osoite on http://monihaku.kirjastot.fi/maakuntakirjastot . Haku kohdistettiin kaikkiin maakuntakirjastoihin. Hakutapana oli asiasanahaku.(Huom. hakusanat kirjoitetaan peräkkäin ilman ja-sanaa). Tuloksissa näkyy myös kirjojen...
Omistan Arabian kahviastiastosarjan, jossa on pohjassa merkintä "AAA 80". Valkoisen kahvikupin sivussa on kuva kahdesta koiramaisesta hahmosta rinnakkain ja… 3346 27.12.2007 Arabian museon sivuilta http://www.arabianmuseo.fi/ löytyvän tiedon mukaan esineiden numero- ja kirjainsarjat viittaavat tavallisimmin esineen valmistusvaiheisiin: massaan, lasitukseen, koristelijan paikkanumeroon jne. Toisinaan kolmi- tai nelinumeroiset sarjat kertovat tarkan valmistusajan. Arabian leimamerkintöjä ja numerotunnuksia on julkaistu useissa kirjoissa, mm.: Arabia. Arabian posliinitehdas 1987 Taidekeramiikka Suomessa (toim. Åsa Hellman). Otava 2004 Keräilijän aarteet: Arabian kahvikuppeja ja mukeja (toim. Sirpa Westerholm). WSOY 2006 Rakkaat vanhat tavarat (toim. Leena Nokela). Otava 1998 Erikoisleimoista on julkaistu artikkeli Keräilyn Maailman numerossa 7-8/1997. Hyödyllisiä julkaisuja ovat myös vanhoista kuvastoista/...
Voisitteko kertoa tyttö ja helmikorvakorun juonen 533 1.12.2007 Tracy Chevalierin romaani Tyttö ja korvakoru on yksin-kertainen kertomus köyhtyneen porvarisperheen lahjakkaasta tyttärestä, joka joutuu piiaksi Vermeerin jatkuvasti kasvavaan perheeseen. Aluksi hän pääsee taiteilijan apulaiseksi sekoittamaan värejä ja vihdoin malliksi mestari-teokseen. Hinta on kuitenkin kova. Vermeerin ehdoton taiteilijaluonne vaatii veronsa myös ympäristöltään. Tekijä on Yhdysvaltalainen tietokirjatoimittaja, joka on muuttanut Eurooppaan ja ryhtynyt kirjailijaksi tämän kirjan myötä. Kirjassa kuvataan rauhallisesti ja tyynesti myös perheen sisäisiä jännitteitä ja sen ajan ankaraa, mutta toisaalta kauneuden täyttämää elämää.
08.06.1952 ja 15.6.1952, mitä viikonpäiviä? Tieto sukututkimukseen (hautauspäivä) 87 22.8.2007 Molemmat päivät olivat sunnuntaipäiviä.
Mitä tarkoittaa molempien vanhempieni suvussa esiintyvä etunimi Aukusti? 1399 4.4.2007 Aukusti on suomalainen muoto latinan Augustus–nimen lyhentymästä August. Augustus oli senaatin Rooman ensimmäiselle keisarille antama arvonimi ´kunnianarvoisa´. Aukusti otettiin suomalaiseen almanakkaan vuonna 1890.
Milloin teille tulee Dragonlance-sarjan uusimmat kirjat? Pimeyden oppilas 2/3 Meripihkaa ja rautaa (Margaret Weis) ja Minotauri sodat 3/3 (Richar A. Knaak) 827 8.11.2006 Margaret Weisin Meripihkaa ja rautaa (kuuluu ilmeisesti Musta oppilas –sarjaan?) ilmestyy marraskuussa 2006 ja Richard A. Knaakin kirjoittaman Minotaurisodat-sarjan kolmas osa ei ole vielä ainakaan suomeksi ilmestynyt. Ilmestymisen jälkeen kuluu jonkin aikaa ennen kuin kirjat voi lainata kirjastosta. Kannattaa kysellä lähikirjastosta suoraan.