Kirkkonummi

Viimeisimmät vastaukset

118 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–20.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Onko Noddy Holderin kirjoja saatavana suomen kielelle käännettynä? 22 17.3.2020 Valitettavasti Noddy Holderin kirjoja ei ole käänneetty suomeksi.
Minulla on Helmet kirjastokortti vuodelta 2014 / 04. Asetin sen silloin "toimintakuntoon", mutta en ole käyttänyt sitä sen jälkeen. Nyt kokeilin varata kirjaa… 47 4.3.2020 Hei   Olet lähettänyt kysymyksesi Kirkkonummen kirjastoon, joka ei ole kuulu Helmet-kirjastoihin, joten en voi vastata kysymykseen onko korttisi  poistettu käytöstä vai ei. Kehotan sinua ottamaan yhteyttä johonkin Helmet.kirjastoon. Jos haluat varata Kirkkonummen kirjaston kokelmasta kirjoja sinun tulee käyttää Kirkkonummen kirjaston korttia.
En ole millään saanut päähäni kyseisen lastenohjelman nimeä ja muistan vain pienenpieniä paloja sieltä täältä... Eli tämmöset varmaan noin teini-ikäiset lapset… 94 20.2.2020 Voisiko se olla Code Lyoko, joka on ranskalainen animaatiosarja. Tässä alla linkki Wikipedian artikkeliin sarjasta.   https://fi.wikipedia.org/wiki/Code_Lyoko   https://www.youtube.com/watch?v=ZkNlK71wPcQ
Mistä voi lainata Longman Pronunciation Dictionary? 137 26.10.2017 Kirjaa ei valitettavasti löydy Kirkkonummen kirjastosta. Voimme kaukolainata kirjan Itä-Suomen yliopiston kirjastosta. Kaukolainamaksu on 4 €. Kirjaa ei löydy myöskään pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastoista.
Onko Victor Hugon teoksesta Kurjat olemassa lapsille/nuorille sovitettua lyhennettyä versiota tai äänikirjaa? Musikaalin nähtyään 8-vuotiasta poikaani… 271 20.10.2017 Hei, valitettavasti tietojemme mukaan kirjasta ei ole olemassa selko- tai lapsille soveltuvaa lyhennettyä versiota tai äänikirjaa. Kirjasta on kylläkin tehty useita elokuva- ja televisiosovituksia, mutta usein ikärajana näyttäisi olevan K12.
Puhelinnumero 3762 ja Huonekalutehdas Häkli, Lahti.Osoitettu menevän Huonekaluliike Majanderille, Simonkatu 2.....ovatko 4 kpl pinnatuolejani 30- luvulta?… 411 28.6.2017 1930-luvulla Suomessa on ilmestynyt Suomen yleinen puhelinluettelo, jossa on koko Suomen puhelinnumerot. 1930-luvulta luetteloita löytyy Tampereen kaupunginkirjaston varastosta, kyselen sieltä, löytyisikö noiden mainitsemiesi liikkeiden numeroita. Myös Sukututkimusseuran kirjastosta löytyy vanhoja puhelinluetteloita ja osoiteluetteloita, niitä pystyy lukemaan kirjastossa, http://www.genealogia.fi/kirjasto. 1930-luvun Suomen liikekalenterien mukaan Majanderin puhelinnumero on ollut 24 420 (osoite Simonkatu 12) ja Huonekalutehdas Häklin 808 (tähän aikaan useimmat Lahden puhelinnumeroista olivat kolminumeroisia, nelinumeroisissa ei vielä ollut päästy kolmosella alkaviin). Helsingin puhelinluettelo löytyi vuodelta -41. Siinä Huonekaluliike...
Olen kahdesti yrittänyt kuunnella e-kirjaa puhelimellani (Samsungin uudehko älypuhelin) elibin (eli ruotsiksi) kautta. Kirjat lähtevät pyörimään, mutta ääni… 189 2.5.2017 En osaa suoraan sanoa mistä ongelma johtuu, mutta tiedämme että Android puhelimien kanssa on ollut ongelmia. Tässä alla Elibin ohje Adroid puhelimille ellei se ole jo tuttu. Hur lyssnar jag på ljudböcker på min Android? 1. För att kunna lyssna på bibliotekets ljudböcker i din Android behöver du först installera appen Elib Ljudbokspelare, som du hittar i Google Play. 2. Efter att du lånat boken, gå till "Mina sidor" och klicka på "Lyssna" för den bok du vill lyssna på. 3. Appen Elib Ljudbokspelare öppnas. Uppspelningen startar automatiskt från början och spelar tills boken är slut eller tills du pausar eller stänger fönstret. 4. När du ska fortsätta lyssna på ljudboken, logga in på "Mina sidor" igen. De ljudböcker du har lånat de senaste...
Minulta löytyy keltainen kirkes kirjastot -kirjastokortti jota käytin viimeksi yläasteella (päättyi 2010) Mäntsälässä. Olen muuttanut Kirkkonummelle lähes 2… 200 25.4.2017 Tervetuloa Kirkkonummen kirjaston asiakkaaksi. Ota henkilöpaperit mukaan ja tule kirjastoon niin tehdään sinulle kirjastokortti. Jos et enää käytä KIRKES-kortiia voit ilmoittaa Mäntsälän kirjastoon että ne poistavat sinut rekisteristä.
Mistä mahtaisin löytää vanhoja Iltalehtiä ja Iltasanomia, vuosilta 2010 ja 2011? Pitäisi löytää yksi artikkeli. Iltalehden webbiarkistossa ei ole niin vanhoja,… 263 22.4.2017 Molemmat lehdet ovat Kansalliskirjastossa tilattavissa lukusalikäyttöön. Iltalehden näköislehden arkistossa pääsee myös lukemaan vanhoja artikkeleita. Palveluun pitää kirjautua. Osoitteessa www.is.fi/haku/ voi myös käydä hakemassa vanhoja artikkeleita Ilta Sanomista.
Kansankynttilän , joiksi opettajia on. Imitetty, etymologia eli alkuperä kiinnostaa 738 11.4.2017 Urbaanin sanakirjan mukaan kansankynttilä oli alkujaan negatiivissävyinen ja pilkallinen nimitys lähinnä maaseudun kansakoulun opettajista. Nimitys on tänä päivänä ehkä enemmän leikkimielinen, mutta sanakirjan mukaan opettajat kokevat nimityksen edelleen hieman halventavana. Wikisanakirjan mukaan kansankynttilän alkuperä tulee osista kansa ja kynttilä ; kansakoulunopettaja toi valoa kansan keskelle.
E-kirjan lukeminen vaatii latauksen. Miten se onnistuu käytännössä? 220 24.2.2017 Kirjastolla on käytössä suomenkielinen e-kirjapalvelu Ellibs sekä ruotsinkielinen Elib. Pääset tutustumaan Ellibs e-kirjapalveluun seuravasta osoitteesta, https://www.ellibslibary.com/collection, tai kirjaston kotisivun kautta klikkaamalla e-kirjasto linkkiä. E-kirjoja voi lukea joko selaimessa tai ladata koneelle. E-kirjoja voi nyt lukea myös mobiilisovelluksella. Sovelluksessa voi selailla kirjaston e-kirjakokoelmaa, lainata, lukea ja varata kirjoja. Ellibs-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-älypuhelimille ja -tableteille, ja sen voi ladata maksutta App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovelluksessa kirjastoksi valitaan Kirkkonummen kirjasto. Sovellukseen kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla. Ellibsin e-kirjoja...
Minkälaisilla laitteilla voi lainata ja lukea e-kirjoja? iBook (iPad), kindle, Cybook? 255 18.2.2017 Kirjastolla on käytössä suomenkielinen e-kirjapalvelu Ellibs. Ellibs-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-älypuhelimille ja -tableteille, ja sen voi ladata maksutta App Storesta tai Google Play -kaupasta. Pääset tutustumaan Ellibs e-kirjapalveluun seuraavasta osoitteesta https://www.ellibslibrary.com/collection
Teillä on ilmeisesti e-kirja Ruben Jen, PMP practice makes Perfect over 1000 questions and answers. Minulla on pääkaupunki seudun kirjastokortti. Miten voisin… 209 7.12.2016 Saat lainata Kirkkonummen kirjaston e-kirjoja Kirkkonummen kirjastokortilla, jonka saat käymällä kirjastossa. Muista ottaa mukaan jotain henkilöpapereita niin se kirjoitetaan sinulle heti.
Etsin Lorcan runoa, jotenkin näin: Kertokaa ystävilleni, että olen kuollut, kertokaa, että olen täällä silmät auki.... Onko runoa suomennettu ja missä… 295 26.10.2016 Perusteellisen etsinnän jölkeen meidän täytyy valitettavasti todeta että emme ole löytäneet tätä runoa. Netissä monet hämmästelevät tätä samaa asiaa, mutta kukaan ei ole löytänyt Lorcan runoa jossa esiintysi tämä lause.
Yritän tehdä vastaanottokeskuksen lapsille kirjastokorttianomusta, mutta heillä ei ole henkilötunnusta. Onko teillä joku tunnus, jota voisi käyttää? 233 26.1.2016 Kirjastokorttia saa ilman henkilötunnusta, siihen riittää syntymäaika ja osoite. Asiakasrekisterin lisätietoihin voi laittaa väliaikaisen todistusnumeron, jonka olen ymmärtänyt että jokaisella vastaanottokeskuksen asukkailla on.
Minä vuonna Astrid Lindgrenin lastenkirja Se pikkuinen Lotta julkaistiin ensi kertaa Suomessa (suomeksi)? 271 8.12.2015 WSOY julkaisi "Se pikkuinen Lotta" vuonna 1962. "Lotta på Bråkmakargatan" ilmestyi ruotsiksi vuonna 1961.
Olisiko teillä leffavinkkiä, jonka voisimme jäsenillemme esittää Meriperinneyhdistys Stela Polariksen (Hki) pikkujouluissa suokin purjevarastolla ensi… 197 1.12.2015 Hei! Kirjaston elokuvat ovat valitettavasti ainoastaan tarkoitettu kotikäyttöön, niitä ei saa esittää yleisölle, esim. koululuokissa.
Osaisitko sanoa olisiko jotain kirjaa/ kirjoja joka kertovat vanhemman miehen ja tytön/ nuoremman naisen suhteesta? 331 13.11.2015 Tässä muutamia kirjoja, joissa kuvataan vanhemman miehen ja nuoremman naisen suhdetta: Daniela Krien: Vielä joskus kerromme kaiken Marja-Liisa Vartio: Mies kuin mies, tyttö kuin tyttö Jussi Valtonen: Siipien kantamat
Kysyin jo kysymyksen mutta tarkennan sitä vielä, eli siis: tulisiko mieleen jotain kirjaa joka kertoo nuoren naisen ja reilusti vanhemman miehen suhteesta… 278 13.11.2015 Tässä muutamia kirjoja, joissa kuvataan vanhemman miehen ja nuoremman naisen suhdetta: Daniela Krien: Vielä joskus kerromme kaiken Marja-Liisa Vartio: Mies kuin mies, tyttö kuin tyttö Jussi Valtonen: Siipien kantamat
Varasin cd-kirjan se mikä ei tapa. Muutaman kuukauden odottelun jälkeen sain kirjan, mutta se onkin CD mp3-muodossa. Eikö kirjasta olekaan sellaista äänikirjaa… 450 24.10.2015 Valitettavasti kirja löytyy vain mp3 muodossa ei tavallisina CD-levyinä