Kuka on Jorma Nenonen?

Kysytty
16.3.2007

Kuka on Jorma Nenonen?

Vastaus

Vastattu
16.3.2007
Päivitetty
16.4.2018

Meiltä on ennenkin kysytty tietoja Jorma Nenosesta. Silloin vastasimme seuraavasti:

"Jorma Nenonen on Antinkankaan koulun rehtori, koulun sivuilla on hänen sähköpostiosoitteensa. Voit varmaankin esittää hänelle sähköpostitse kysymyksiä. Nenosen Sakke-kirjoja on sekä Gummerruksen (http://www.gummerus.fi) että WSOY:n (http://www.wsoy.fi) kustantamina, mahdollisesti kustantajat pystyvät antamaan tietoja hänestä. Kysy myös lähimmästä kirjastostasi Kirjallisuusarvosteluja-lehteä, joka sisältää arvosteluja lasten- ja nuortenkirjallisuudesta. Joskus näissä arvosteluissa on myös henkilötietoja." (19.3.2001.)

"Jorma Nenosesta on vaikeaa löytää tietoja. (Olen katsonut sarjat "Kotimaisia lasten-ja nuortenkirjailijoita 1-3", "Suomalaisia lasten- ja nuortenkirjailijoita 1-5" ja lisäksi selailin 1990-l. loppupuolen "Tyyris Tyllerö"- ja "Onnimanni"-lehtiä.) Löysin vain yhden tiedon lehtihaastattelusta: "Lukufiilis" (1/1997 s.22) on Nenosen hastattelu Tekijä kertoo -palstalla. Kirjailijatietoja voi kysyä Sakke-kirjoja kustantaneilta Gummerukselta tai WSOY:ltä (http://www.wsoy.fi/index.jsp, http://www.gummerus.fi/)." (10.5.2004.)

Toivottavasti näistä vanhoista vastauksista on apua. Yritin etsiä myös itse tuoreista lasten- ja nuortenkirjallisuutta käsittelevistä hakuteoksista, mutta niissä ei ollut mainintaa Nenosesta. En myöskään löytänyt internetistä mitään sivustoa, jossa olisi ollut hänen henkilötietojaan. Antinkankaan koulun sivuilta löytyi kuitenkin hänen tuore sähköpostiosoitteensa eli: jorma.nenonen@raahe.fi

23 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.