WWW-sivut

44 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–20.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Nettisivut aukeamaan automaattisesti? 103 21.4.2020 Asia on helpointa toteuttaa niin, että säädät Firefoxin tallentamaan kaikki ne välilehdet, jotka ovat olleet auki, kun selainohjelma suljetaan. Se onnistuu Firefoxin asetuksista kohdasta ”Yleiset”. Sitten valitse otsikon ”Käynnistys” alta ”Palauta edellinen istunto”. Tuon valittuasi voit aina huoletta sulkea selaimen, ja kun avaat selaimen uudestaan, samat välilehdet ilmestyvät automaattisesti esiin. Se säästää tosiaan paljon vaivaa, kun ei tarvitse avata niitä kaikki yksitellen uudestaan.
Mistä voi tehdä hankintaehdotuksen kirjaston kokoelmiin? https://www.amazon.com/Freddie-Mercury-Life-His-Words/dp/1688967486 170 17.10.2019 Hankintaehdotuslomake löytyy kun etusivulta valitset asiakasryhmät ja sieltä asiakkaana kirjastossa. Vasemman reunan valikosta löydät laatikon, jossa lukee hankintaehdotus. https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/becc9888-0497-4117-aec9-3cafb944084f?displayId=Fin1701172 Lähetin kirjatoiveesi meidän musiikkikirjastonhoitajalle.
Kirjoja ja www-sivuja raskaana olevalle ja 1. kertaa äidiksi tulevalle? Vauvan ja lapsen hoitoon kirjoja tai www-sivuja? 2105 9.8.2018 Raskaudesta, synnytyksestä ja vauvan hoidosta kertovia tietokirjoja:   Kosonen, Laura. Matkaopas synnytykseen ja sieltä takaisin (2018) Suomalainen vauvakirja. Toimittaneet Katajamäki, Matilda ja Gyldén, Outi (2017) Rajasaari, Kati. Yhdeksän kuukautta elämästäni : raskausajan päiväkirja (2014) Meille tulee vauva : opas vauvan odotukseen ja hoitoon. Toimittaneet Hakulinen-Viita, Tuovi ym. (2010) Odottavan äidin käsikirja. Toimittaneet Sariola, Anna-Paula ym. (2014)   Lisää teoksia voit etsiä muun muassa PIKI-kirjastojen verkkosivuilta: https://piki.verkkokirjasto.fi/web/arena/haku Haussa voit käyttää esimerkiksi asiasanoja raskaus, synnytys, vauvat, lastenhoito. Tarvittaessa voit rajata hakutulosta oikealla näkyvästä luettelosta....
Kuinka teidän sivun saa näkyviin Windows-koneen Chrome-sovelluksen työpöydälle? 509 6.7.2016 Tarkoitatko siis Helmet-sivuston lisäämistä Chromen kirjanmerkkeihin? Se onnistuu, kun menet Helmetin pääsivulle, klikkaat oikeasta yläkulmasta valikkoa, valitset ”Kirjanmerkit”, ”Aseta sivu kirjanmerkiksi” ja ”Valmis”. Samalla tavalla voi lisätä jonkin muun sivun kirjanmerkkeihin, kun teet edellä mainitun ollessasi haluamallasi sivulla.
Yritin netistä löytää kohtaa, mihin voi laittaa hankintaehdotuksen. Valitettavasti en itse löytänyt. Voisitko neuvoa. Tässä uutuusehdotus: Marjaana Kuokkanen… 437 12.1.2016 Vanamo-kirjastojen kotisivulla https://vanamo.verkkokirjasto.fi/web/arena/ on harmaassa yläpalkissa hakemisto A-Ö. Sieltä löytyy H-kirjaimen kohdalta Hankintaehdotus (https://vanamo.verkkokirjasto.fi/web/arena/hankintaehdotus). Välitän tekemäsi hankintaehdotuksen Espanol Dos -kielikurssista hankintaosastollemme.
Osaatteko katsoa jostain, milloin Ilkka Remeksellä on ollut www-osoite www.ilkkaremes.fi? Nyt sitä ei enää tunnu löytyvän. 511 2.4.2015 Ainakin vuodesta 2002 on ollut käytössä ilkkaremes.com. En saanut asiaa tämän tarkemmin selvitettyä ja teidän kannattaa varmaankin ottaa yhteyttä Ilkka Remeksen kustantajaan WSOY:n asian selvittämiseksi.
Pääkaupunkiseudulla kirjastoissa toimii sähköisten lehtien luku zinion kautta.. http://www.helmet.fi/fi-FI/Digihelmet/Digihelmet/Nyt_voit_lukea_elehtia_missa… 1159 24.5.2013 Mikkelissä ei toistaiseksi ole suunnitteilla samanlaista palvelua. Sähköisiä lehtiä voi meidän kirjstoissamme lukea seuraavilla tavoilla: - kirjastoissa on työasemilla käytettävissä kansainvälinen Pressdisplay-portaali - myös suomalaiseen sanomalehtipalveluun ePress voi tutustua. - verkosta löytyy lisäksi onlinenewspapers.com Lisätietoa näistä ja linkit löytyvät esim. Mikkelin kirjaston kotisivuilta kohdasta sanomalehdet
Mihin on kadonnut Porstuakirjaston artikkelit? Ennen sinne pääsi osoitteella www.porstuakirjastot.fi Nykyään osoitteesta löytyy vain Not found HTTP Error 404… 1679 30.1.2013 Porstua-verkkopalvelu otettiin pois käytöstä viime vuoden toukokuussa tietoturvasyistä. Järjestelmä oli jo niin vanhentunut ettei sitä ollut järkevää pitää yllä. Tänä keväänä on tulossa uudet Porstua- sivut, jotka on tehty Omeka-järjestelmällä. Porstuasta löytyvät myös Seinäjoen kaupunginkirjaston Laari-artikkeliviitetietokannan viitteet. Sivusto on siirretty Seinäjoen kaupunginkirjaston palvelimelle ja mahdollisesti jo tämän kuun aikana saamme julkaistua sivut. Julkaisupäivää ei ole kuitenkaan vielä lyöty lukkoon.
Etsin tarinoita ja satuja, joissa käsitellään mediaa. Eli medialukutaitoa ja eri viestinnän ilmiöitä ja viestintävälineitä. Kohderyhmänä eskarit ja… 1325 7.1.2012 Mediamaassa – Tarinoita lapsista ja mediasta Sisältää seitsemän lyhyttä tarinaa lapsista ja mediasta: internetistä, kotisivuista, sähköposteista, elokuvista, virtuaalilemmikeistä ja peleistä. Jyrki Kiiskinen: Jänis ja vanki saavat kännykän (Keltanokka-sarja) Koko metsä pirisee, pörisee ja tuuttaa, kun kännykkäkauppias kiertää myymässä eläimille puhelimia. Sopii luettavaksi ääneen jatkokertomuksena tai lukemaan oppineille itse luettavaksi. Jukka Lemmetty: Illi ja langaton puhelin (kuvakirja) Kaikilla Illin kavereilla on kännykät. Illikin haluaa oman ja saakin. Mitä tapahtuu, kun koira nappaa kännykän suuhunsa Illin nukkuessa?
Yritin saada palvelusta uutta pin-koodia, koska vanha on unohtunut. Kortin numeron palvelu hyväksyi mutta pin-koodin saamiseksi olisi pitänyt ilmoittaa… 1032 3.10.2011 Uuden pin-koodin saa pyydettyä osoitteesta https://www.helmet.fi/pinreset~S9*fin. Se edellyttää kuitenkin, että kirjaston asiakastiedoissa on jo valmiiksi laitettuna sähköpostiosoite. Sitä ei voi tietoturvasyistä lisätä järjestelmään vain kirjastokortin numeron ilmoittamalla. Muutenhan kirjastokortin haltuunsa saanut sivullinen voisi liittää korttiin oman sähköpostinsa, vaihtaa pin-koodin ja päästä käsiksi asiakastietoihin. Sähköpostiosoitteen voi pyytää lisäämään ja pin-koodin vaihtamaan kirjastossa esittämällä kirjastokortin ja kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.
Eikö Kuopion kaupungin kirjastosta enää pysty katsomaan kirjojen saatavuutta ? Olen monta kuukautta yrittänyt Frank Monihaun kautta ja edelleen tulle tiedote,… 1381 21.9.2011 Hei Kuopion kaupunginkirjaston uusi verkkokirjasto otettiin käyttöön toukokuussa 2011. Frank-monihakua Kuopion osalta on Kirjastot.fi:n taholta työstetty. Valitettavasti työ on edelleen kesken eikä tiedossamme ole tarkkaa aikataulua, milloin haku saadaan toimimaan. Pahoittelemme tätä ja toivomme kärsivällisyyttä. Kuopion kaupunginkirjaston aineistotietokantaa voi käyttää osoitteessa: http://kirjasto.kuopio.fi// Sivu löytyy myös, kun googleen kirjoittaa Kuopion kirjasto.
Löytyykö mistään Suosikki-lehden arkistoja vuosilta 1965-71? Ja jos löytyy, niin miten niitä pääsee tutkimaan? 3692 9.9.2011 Kysymäsi aineisto löytyy Kansalliskirjastosta sekä lehti- että mikrofilmiaineistona. Lehdet ovat Kansalliskirjaston kansalliskokoelmassa, jota voit tutkia luvan siihen saatuasi em. kirjaston lukusalissa. Mikrofilmattuna aineisto löytyy em. kirjaston Käsifilmistöstä. Kansalliskirjasto ohjeistaa luvan hakemisesta hyvin kotisivuillaan. Kaukolainaksi tuota aineistoa ei anneta. Katso ohjeet luvan pyytämisestä http://www.kansalliskirjasto.fi/kokoelmatjapalvelut/lainaus/kansallisko…
Mistä löytäisin tutkimuksia internet-markkinoinnista (väitökset, gradut)? Teen lopputyötä verkkomarkkinoinnista, jossa analysoin verkkosivujen markkinointia ja… 1123 9.4.2011 Internetissä tapahtuvasta digitaalisesta markkinoinnista on julkaistu runsaasti tutkimuksia. Yksi paikka aloittaa haku on Kauppakorkeakoulun Helecon Mix taloustieteellinen tietokanta, joka on käytettävissä mm. Helsingin kaupunginkirjaston asiakastietokoneilla. Tietokantaan sisältyvät myös gradut,väitöskirjat ja artikkelit. Yhdisteltäviä hakusanoja voisivat olla www-sivut, markkinointi, mainonta, internet, verkkokauppa, verkkomainonta, digitaalinen markkinointi, käytettävyys. Yliopistokirjastojen yhteistietokanta Lindasta voi hakea tarkennetulla haulla samoja hakusanoja käyttämällä. http://linda.linneanet.fi/F/IV8KNTPY2536S8PJP1JFSB4PXYHEKRGEI5YEQUFJHUR… Helsingin yliopiston Helka-tietokannasta voi hakea samoilla kriteereillä kuin edellä...
Missä kirjassa olisi perhosen toukkien kuvia, josta niitä voisi sitten tunnistaa. Siis kuvia ei piirroksia. Jos sellaista ei ole olisiko nettisivua jossa… 10722 13.7.2010 Kattava teos yökkösten toukista on Matti Aholan ja Kimmo Silvosen kaksiosainen "Pohjoisen Euroopan yökkösten toukat", mutta se keskittyy siis vain yökköslajien toukkien esittelyyn. Eri kiitäjä- ja kehrääjälajien toukista on aika hyvin valokuvia kirjassa "Suomen kiitäjät ja kehrääjät" (toim. Olli Marttila). Valokuvia myös päiväperhosten toukista on eri perhoslajien esittelyjen yhteydessä jonkun verran joskaan ei kattavasti esim. Seppo Parkkisen kirjassa "Perhoset". Perhosista on luonnollisesti paljon muitakin teoksia, mutta muista kirjastossamme nyt paikalla olevista perhoskirjoista en löytänyt yhtä paljon perhostoukkien valokuvia. Internetissäkin on monia sivuja aiheesta. Hyvä suomalainen vaikkakin englanninkielinen sivusto on - Larvae of...
Olen kovasti kiinnostunut historiasta. Eli: kysymykseni kuuluu Onko Netissä palvelua, joka vastaisi kysymykseen mitä tapahtui tiettynä vuonna xxxx? … 1661 12.7.2010 Verkkosivustoja, joilla listataan eri vuosien historiallisia tapahtumia on useitakin, mutta enemmän muilla kielillä kuin suomeksi. Suomen historiaverkko Agricola sisältää hyvän hakemiston Suomen historian tapahtumista vuosittain ja ajanjaksoittain: http://agricola.utu.fi/hist/kronologia/ Suomenkielisistä koko maailmanhistorian tapahtumat kattavista vuosi-, vuosikymmen- ja vuosisatahakemistoista Wikipedian palvelu, jossa on myös joka vuodelle oma sivunsa, lienee kyllä kattavimpia nykyään: http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_vuosikymmenist%C3%A4 Jos englannin kieli sujuu, Wikipediastakin voi kyllä löytyä vuosikohtaisilta sivuilta enemmän tietoa, jos kokeilee suomenkielisen sivun sijasta vastaavaa englanninkielistä sivua. Muita...
Löytyisikö alkeisopasta html-kielestä ja omien nettisivujen teosta? 725 7.4.2010 Tässä joitakin HelMet-verkkokirjaston aineistotietokannasta http://www.helmet.fi löytyneitä oppaita kotisivujen tekemiseen ja HTML-kieleen. Castro, Elizabeth : Kotisivut kuntoon : HTML, XHTML ja CSS. Readme.fi, 2007. http://www.helmet.fi/record=b1804447~S9*fin Oliver, Dick : Kotisivut. IT Press, 2004. http://www.helmet.fi/record=b1663435~S9*fin Millhollon, Mary : Easy web design. Microsoft Press, 2006. http://www.helmet.fi/record=b1768813~S9*fin Laine, Niklas : WWW-sivuja HTML-kielellä. Helsinki Media, 2001. http://www.helmet.fi/record=b1359767~S9*fin Wooldridge, Mike : Creating web pages simplified. Wiley, cop. 2009. http://www.helmet.fi/record=b1914799~S9*fin Steffensen, Jan B. : HTML –itseopiskeluopas. Egmont Richter, 2000. http://www....
Olisi kiva tietää miten huumoria/ vitsejä pääse lukeman.Aina aukeaa sivu joka käskeetehdä sitta tai tätä, mutta ei aukea sivu joka käsittelisi ko. aiheita. Vai… 787 16.11.2009 Tarkoitatkohan nyt verkkosivuja, joilta löytyisi linkkejä esim. vitseihin tai hauskoihin testeihin? Jos googlaamalla lähtee hakemaan vitsejä, ei välttämättä pääsekään eteenpäin. Hyviä verkkosivuja on esim. Makupalat (http://www.makupalat.fi/). Aukeavalta sivulta pääsee aiheeseen Vapaa-aika ja sieltä edelleen kohtaan Huumori. Valittavissa on sitten esim. joko kotimaista huumoria tai huumoria muualta. Käytettävä asiasana on siis huumori. Jos haluat löytää Helmet-verkkokirjastosta kirjoja, joissa kerrotaan vitsejä, voit painaa painiketta Muut hakutavat ja valita sitten aukeavasta hakuvalikosta kohdan Asiasana ja kirjoittaa tyhjään kohtaan huumori. Näin aukeaa pitkä lista aineistoa, jota voi vielä rajata palkista Rajaa/järjestä hakua esim....
Millaisia kaunokirjallisuuteen keskittyneitä sivustoja löytyisi netistä? Sivut voisivat olla myös ruotsiksi tai englanniksi, jos suomeksi ei löydy. 691 26.10.2009 Netin kaunokirjallisuussivuihin voi tutustua esim. Makupalat-aihehakemiston kautta osoitteessa www.makupalat.fi. Hakemistokohdasta Taiteet-Kirjallisuus löytyy linkkejä sekä Suomen kirjallisuuteen että Maailman kirjallisuuteen ja sen kautta eri maiden kirjallisuuteen. Linkkihakemisto sisältää runsaasti linkkejä erilaisiin kirjallisuushakemistoihin. Osoitteessa www.kirjastot.fi on Kirjallisuus-otsikon alla linkkejä kotimaisiin kirjallisuussivustoihin, kirjastojen ja kustantajien kirjailjahakemistoihin ja kirjallisuuden keskustelufoorumeihin.
Minkä värisiä raitiovaunula hkl koeajoi vuonna 2008?? 530 26.10.2009 Helsingin Sanomien verkkosivuilta löytyi tietoa aiheesta. Ainakin lilan- ja turkoosinvärisiä raitiovaunuja koeajettiin Helsingissä vuoden 2008 alkupuolella. http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Helsinkil%C3%A4iset+p%C3%A4%C3%A4se… http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Kroatialainen+raitiovaunu+t%C3%A4n%…
Olen kiinnostunut ilmaisohjelmista, joilla voi tehdä omat nettisivut. Ovatko nämä ohjelmat tai joku niistä ominaisuuksiltaan/toiminnoiltaain merkittävästi… 1050 23.9.2009 Netistä löytyy runsaasti eritasoisia ilmaisohjelmia kotisivujen toteuttamiseen. Ohessa muutama suomenkielinen ilmaisohjelma, joissa ”domain” tulee palvelun mukana. http://www.hostingpalvelu.fi/Verkkotunnukset https://www.avaa-aava.fi/?gclid=CNGn-ZSzh50CFQ-A3godjVVqbA http://nettisivu.org/ Mikrobitti- lehti rankkasi oheisen englanninkielisen ilmaisohjelman yhdeksi parhaista websivujen toteuttamiseenhttp://www.evrsoft.com/ Internetistä löytyy lisää englanninkielisiä ilmaisohjelmia hakusanalla ”websites builder tools".