veriryhmät

6 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–6.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Löytyisikö jostain kirjasta tietoa veriryhmien periytymisestä? Miten esimerkiksi jos isällä oli A+ ja äidillä on AB+, mikä olisi minun veriryhmä? 310 3.4.2021 Tietoa veriryhmistä ja niiden peritymisestä löytyy Veripalvelun kotisivuilta: https://www.veripalvelu.fi/verenluovutus/veren-matka/veriryhmat. Esimerkissäsi lapsen veriryhmää ei voi tietää suoraan vanhempien veriryhmien perusteella, sillä A- ja AB-vanhempien lapsi voi olla veriryhmältään joko A, B tai AB. Myös reesus- eli Rh D -tekijä voi olla posiviitininen tai negatiivinen silloin, kun molemmat vanhemmat ovat Rh-positiivisia.
Mikä on Suomen yleisin veriryhmä? 839 3.11.2020 Suomessa yleisin veriryhmä on A+ johon kuuluu 35 prosenttia suomalaisista. Toiseksi yleisin on O+, joka on 28 prosentilla suomalaisista. Lisätietoa veriryhmistä Veripalvelun sivuilla https://www.veripalvelu.fi/verenluovutus/veren-matka/veriryhmat
Onko kullakin lehmäyksilöllä täysin oma veriryhmänsä? 139 7.10.2020 Tieteen Kuvalehden artikkelissa 10 asiaa, joita et tiennyt verestä todetaan ihmisillä olevan 8 tyyppistä verta, kissoilla veriryhmiä on vain 3, mutta lehmillä ainakin 800. Eli paljon on lehmillä veriryhmiä, muttei sentään jokaisella omaansa.
Voiko veriryhmä vaikuttaa immuunipuolustukseen tai ruoan imeytymiseen? 849 27.2.2012 Peter D'Adamo on käsitellyt aihetta kirjassaan Syö oikein oman tyyppisi mukaan. Varmuuden asiasta saa parhaiten kysymällä lääkäriltä. Verkkolääkäreitä löytyy osoitteessa http://www.makupalat.fi/Categories.aspx?classID=ca9ee23f-caef-4d15-af21…
Sain tiedon, että on olemssa kirja, jossa selvitetään veriryhmän yhteys ravintoon; ts. ruokamieltymyksiin veriryhmän mukaan. Onko tällaista teosta olemassa?… 1253 24.7.2002 Todennäköisesti kyseessä on seuraava kirja: D'Adamo, Peter Syö oikein oman tyyppisi mukaan -- henkilökohtainen ruokavalio, jonka avulla pysyt terveenä, elät pidempään ja saavutat ihannepainosi WSOY, Helsinki 2002 ISBN 951-0-25637-4 Plussasta ( http://www.libplussa.fi ) voitte tarkistaa missä pääkaupunkiseudun kaupunginkirjastoissa kyseinen kirja on, ja onko se lainassa vai hyllyssä.
Peter D'Adamonin veriryhmädieetti kiinnostaisi. Siitä on julkaistu kirja, jota en ole vielä mistään löytänyt. 2238 22.5.2002 Tässä kysymänne kirjan tiedot: D'Adamo, Peter J. Syö oikein oman tyyppisi mukaan -- henkilökohtainen ruokavalio, jonka avulla pysyt terveenä, elät pitempään ja saavutat ihannepainosi WSOY, Helsinki, 2002 ISBN 951-0-25637-4 Kyseinen kirja kuuluu myös pääkaupunkiseudun kaupunginkirjastojen valikoimiin, ja sen saatavuustiedot voitte tarkistaa Plussasta ( http://www.libplussa.fi ) Varauksen voitte halutessanne jättää kotikirjastoonne, ellei kirja ole missään hyllyssä.