tulostimet

50 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–20.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Voiko Lippulaivan kirjastossa tulostaa myös A3 -koossa? Entä missä on Soukkaa lähin laminointipalvelu (niinikään A3 -koossa)? 136 11.8.2022 Tulostus ja kopiointi onnistuu kirjastojen monitoimilaitteilla sekä A3- että A4-koossa kaikissa Espoon kirjastoissa, joissa on tulostus- ja kopiointimahdollisuus. Tulosteiden hinta on 20 senttiä kappale. Helmet.fi -sivujen Kirjastot ja palvelut -hakemiston kautta voi selata kirjastoja, joissa tietty palvelu on saatavissa. Ko. hakemiston mukaan laminointimahdollisuus on Espoossa Entressen, Sellon ja Tapiolan kirjastoissa. Laminointikalvoja on yleensä monessa koossa mukaan lukien A3-koko. Kalvoja voi käyttää viisi kerrallaan.
Voiko koivukylän kirjastossa tulostaa värikopioita? Jos ei voi, niin missä kirjastoissa voi. 66 30.6.2022 Koivukylän kirjastossa on otettu käyttöön uusi tulostusjärjestelmä. Väritulosteita on mahdollista tulostaa 2 kappaletta päivässä. Muissa Vantaan kirjastoissa on vielä käytössä vanha järjestelmä, jossa väritulostusmahdollisuutta ei ole. Väritulosteita on mahdollista tulostaa myös Helsingin ja Espoon kirjastoissa. Voit tarkistaa kirjastot, joissa on on väritulostusmahdollisuus tästä https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut Valitse palvelu -laatikosta voit valita tulostimet (väri).  
Onko A0-koon tulostus mahdollista missään pääkaupunkiseudun kirjastossa? Jos on, niin mitä se maksaa? 479 7.2.2022 Keskustakirjasto Oodi Helsingissä näyttää olevan tällä hetkellä ainoa A0-tulostus paikka. "Roland TrueVIS SG 540 Suurkuvatulostin tulostaa laadukasta täysvärikuvaa. Laitteella voi tulostaa jopa 130 cm leveitä ammattilaistasoisia julisteita, tarroja ja kuvasuurennoksia. Huomaa, että pieniresoluutioiset kuvat, kuten verkkokuvat ja kännykkäkuvat pikselöityvät isoina tulosteina. Asiakas on itse vastuussa tulostamansa kuvan laadusta ja resoluutiosta. Materiaalimaksu peritään myös epäonnistuneista tulosteista. Tulostin on tarkoitettu isoihin printteihin, ja minimikoko on 0,5m eli 7,5€. Isojen kuvien tulostaminen vie aikaa, joten otathan tämän huomioon varauksesi pituudessa. Huomioithan myös, että varausaika tarkoittaa tulostusaikaa....
Onko asiakkailla tulostus käytössä tikkurilan kirjastossa? 227 28.10.2021 Vantaan kirjastoissa on käytössä print@vantaa.fi -palvelu. Liitä sähköpostin liitetiedostoksi ne dokumentit, jotka haluat tulostaa. Viestikentän voi jättää tyhjäksi, mutta otsikkokenttään kannattaa kirjoittaa jotain. Lähetä viesti osoitteeseen print@vantaa.fi. Saat noin viiden minuutin sisällä vastausviestin, jossa on käyttäjätunnus ja salasana. Kirjaudu tunnuksilla monitoimilaitteelle, ja valitse tulostettavat tiedostot. Lisätietoa tulostamisesta ja kopioinnista Vantaan kirjastoissa voit lukea tästä artikkelista https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Tikkurilan_kirjasto/J… Valitettavasti tällä hetkellä tulostamisessa on häiriöitä. Vika on tiedossa ja se pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Pahoittelen tilannetta.
Onko haukiputaan kirjastossa mahdollista käyttää tulostinta? 110 15.9.2021 Haukiputaan kirjastossa on monitoimilaite, jolla voi tulostaa, kopioida ja skannata. Lisätietoja Oulun kaupunginkirjaston kotisivulta otsikon Käytä kirjastossa alla.  Haukiputaan kirjaston yhteystiedot ja aukiolot. 
Kun kirjastosta saa kopiointipalvelua sekä värillisenä että mustavalkoisena, miksi teiltä ei saa tulostuspalvelua esim. muistitikulta? Kysyin tätä joskus ja… 200 15.4.2021 Kouvolan kirjastoissa on itsepalvelukopiokoneita ja ainakin pääkirjaston kopiokoneella on ollut mahdollista tulostaa myös muistitikulta. Tällä hetkellä kopiokone on valitettavasti huollossa. Muistitikulta voi tulostaa myös kirjaston tietokoneilta.
Missä kirjastossa voi tulostaa Suuria valokuvia ? A3 ja sitä isompia omaa näyttelyä varten Hinta? Helsinki, Espoo, Vantaa 665 17.11.2020 Helsingin keskustakirjasto Oodissa on suurkuvatulostin,  jolla voi tulostaa julisteita, tarroja ja kuvasuurennoksia. Tulostin varataan Varaamo-palvelun kautta: https://varaamo.hel.fi/ Alla lisää tietoa: https://varaamo.hel.fi/resources/awbpfgq2bgrq?date=2019-07-05 Espoon Sellon kirjastossa on julistetulostin, jolla voi tulostaa julisteita ja valokuvia. Alla lisää tietoa: https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Sellon_kirjasto/Sello…
Käytössä on lasertulostin, jossa mustan kasetin lisäksi on magenta, syaani ja keltainen. Kun tulostaa vain mustaa tekstiä, kuluvatko muut värit laisinkaan?… 245 23.9.2020 Kun tulostaa vain mustaa tekstiä, väritulostimen muut värit eivät kulu, kunhan huomaa asetuksissa/määrityksissä valita "mustavalkoinen/vain musta muste"-vaihtoehdon. Mustaa saadaan myös värillisten musteiden sekoituksena ja tavallisesti väritulostimet käyttävätkin kaikkia värikasetteja, ellei käyttäjä mustavalkoisia dokumentteja tulostaessaan nimenomaisesti säädä laitettaan käyttämään vain mustaa väriä.
Kirjasto 10:ssä oli tietokoneita, joilta pystyi printtaamaan omalle paperille. Onko Oodissa vastaavia, tai jossain muualla Helsingissä? Jos Oodissa on, kuinka… 443 30.9.2019 Keskustakirjasto Oodin tulostimilla ei voi tulostaa omille papereille, eikä valitettavasti myöskään muissa Helsingin kaupunginkirjaston kirjastoissa. Espoon Sellon kirjastossa Leppävaarassa on julistetulostin, jolla voi tulostaa omille papereille julisteita ja valokuvia. Lisää tietoa Varaamo-palvelun kautta tai Sellon kirjastosta: https://varaamo.espoo.fi/resources/avikroiwk62a?date=2019-09-30 https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Sellon_kirjasto/Yhteystiedot  
Onko jossain pääkaupunkiseudun kirjastossa asiakkaille A3 kokoinen väritulostin, jolla voi tulostaa valokuvapaperille. 477 24.9.2019 Kaikista Helmet-kirjastoista saa myös  A3-kokoisia tulosteita. Helsingin keskustakirjasto Oodin suurkuvatulostimella voi tulostaa valokuvalaatuisia julisteita, tarroja ja tekstiilipainatuksia: https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Keskustakirjasto_Oodi/Kaupunkiverstas/Kaupunkiverstaan_laitteet(176797) Espoon Sellon kirjastossa on mm. julistetulostin: https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Sellon_kirjasto/Sellon_omat/Sellon_Paja__meilla_saa_tehda(1977) Molempiin tulostimiin varataan aika Varaamo-palvelun kautta. Sellon kirjaston julistetulostimeen neuvotaan varaamaan ensimmäinen aika paikan päällä tai puhelimitse (09 816 57607) . Ensimmäiselle kerralle varataan myös opastus. https://varaamo.hel.fi/ https://...
Julistetulostinta ei enää löytynyt Varaamon kautta. Onko laite poistettu kokonaan käytöstä? 193 5.7.2019 Kyllä valitettavasti julistetulostin on tällä hetkellä huollossa ja siksi pois varaamosta. Pahoittelumme.   Onneksi Julistetulostin on   kohta korjattu ja Sellon pajan palveluvalikoimissa. Tarkkaa päivää emme vielä uskalla luvata, joten kone ilmaantuu varaamoon kun se taas toimii..  
Voiko korian kirjastossa tulostaa sähköpostista a3 tulosteen? 158 15.4.2019 Kyllä voi. Korian kirjastossa on kaksi tulostinta asiakaskäyttöön. Niistä lasten ja nuorten osastolla olevasta monitoimilaitteesta voi tulostaa myös A3-tulosteita.
Voiko Kuusankosken kirjastossa tulostaa? Jos, niin paljonko tuloste maksaa? 577 2.4.2019 Kaikissa Kouvolan kirjastoissa on tulostamismahdollisuus. Hinta on 50 centtiä / A4 mustavalkoisena ja värituloste 1.20€.
Olen kiinnostunut tulostamaan Hki:n kaupunkiverstaassa 3d tulostimella. Mutta sivulta ei paljastunut, millä ohjelmalla tai tiedostomuodossa pitäisi… 256 21.11.2017 Materiaalin täytyy olla stl-tiedostomuodossa. Alla linkki Helmet-sivulle, jossa lisää tietoa kirjastojen 3D-tulostuksesta: http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kaupunkiverstas/Juttuj…
Pystyykö Kuopion jossakin kirjastossa tulostamaan väritulosteita? Jos pystyy niin missä? 4006 11.11.2017 Väritulosteita pystyy tulostamaan Kuopion pääkirjastolla osoitteessa Maaherrankatu 12. A4-kokoinen tuloste maksaa 1 e/sivu ja A3-kokoinen tuloste 1,50 e/sivu.
Ystäväni oli tulostanut Leppävaaran kirjastossa A3-kokoisia tulosteita kiiltävälle valokuvapaperille. Onko missään Helsingin puolella sijaistevista… 484 7.11.2017 Myllypuron mediakirjastossa on erikoistulostin valokuville. Valokuvatulosteet korkealaatuiselle valokuvapeprille maksavat A4-kokoisina 2,60 €/sivu ja A3-kokoisina 5,30 €/sivu. http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Myllypuron_mediakirjas…
Onko A3-tulostus mahdollista Kouvolan pääkirjastossa? Jos on, niin miten kyseisen asian kanssa toimitaan? 527 28.3.2017 Ehkä se teoriassa olisi mahdollista mutta kun meillä kaikki tulostuu yhdelle tulostimelle ja tähän tulostimeen on yhteydessä toistakymmentä tietokonetta niin järkevin ratkaisu on että tulostat A4:a jotka sitten kopioit A3:ksi.
Maksaako kirjastossa tulostus? 2101 16.3.2017 Kyllä maksaa. Mustavalkoinen A4 50c /kappale, mustavalkoinen A3 1€/kappale ja värilliset tulosteet A4 1.20€/kappale ja A3 2.20€/kappale.
Onko teillä tulostinta? Jos on niin voiko omilla papereilla tulla tulostamaan? 441 15.11.2016 Meillä kaikki tulostuu yhteen tulostimeen joka on lainauspisteessä, joten oman paperin käyttö ei onnistu koska tulostajia voi olla useita yhtä aikaa.
Kivenlahden kirjasto kiinni. Saako Saunalahdessa tulostettua netistä paperille 519 8.11.2016 Saunalahden kirjastossa on asiakkaiden käytössä useita kannettavia tietokoneita. Tietokoneita voi lainata kirjastokortilla käytettäväksi kirjaston tiloissa. Lisäksi kirjastossa on yksi nopeaan asiointiin tarkoitettu pistäytymiskone. Voit tulostaa kirjaston asiakastietokoneilta mustavalko- ja väritulosteita. Yksipuoliset tulosteet maksavat 0,40 €/kpl, kaksipuoliset 0,80 €/kpl. Saunalahden kirjaston aukioloajat ja muuta lisätietoa löydät alla olevasta linkistä. http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Saunalahden_kirjasto/P…