toiveet

5 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–5.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Eikö kirjaston kodonneita kirjoja korvata uusilla? 61 12.8.2021 Jatko-osat näyttävät valitettavasti kadonneen (tai tilausta ei ole voitu toimittaa.) Yritämme toki hankkia kokonaisia sarjoja, mutta aina emme siinä onnistu. Voi olla, ettemme huomaa sarjan uusinta osaa tilausta tehdessämme tai emme huomaa viimeisen kappaleen katoamista. Jos kirjan julkaisemisesta on jonkin verran aikaa, saattaa painos olla loppu. Joudumme odottelemaan uutta painosta. Onneksi Mary E. Pearsonin kirja on aika uusi. Emme vain ole huomanneet, että ainut kappale on kadonnut. Siitä kannattaa tehdä hankintaehdotus. https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Hankintaehdotus Joskun myös kirjan ilmestyminen lykkäytyy tai jostain syystä sopimustoimittajamme ei ole saanut kirjaa listoilleen. Amanda Foodyn kirja saattaa olla tällainen tapaus...
Mistä voi tehdä hankintaehdotuksen kirjaston kokoelmiin? https://www.amazon.com/Freddie-Mercury-Life-His-Words/dp/1688967486 170 17.10.2019 Hankintaehdotuslomake löytyy kun etusivulta valitset asiakasryhmät ja sieltä asiakkaana kirjastossa. Vasemman reunan valikosta löydät laatikon, jossa lukee hankintaehdotus. https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/becc9888-0497-4117-aec9-3cafb944084f?displayId=Fin1701172 Lähetin kirjatoiveesi meidän musiikkikirjastonhoitajalle.
Etsin lastenkirjaa, jota luettiin 90-luvulla minulle. En muista muuta kuin tarinassa seikkaili lehmä, joka halusi kaupunkiin. Kyse ei ole Mimmi-lehmässä. 509 27.12.2017 Olisikohan kyseessä voinut olla Jari Nenosen kirjoittama ja Jarmo Koivusen kuvittama Iita-lehmän kaupunkikuume? Siinä Iita-lehmä pääsee haikailemalleen kaupunkiretkelle herra Pöllön kehittelemän nerokkaan suunnitelman avulla: Iita teeskentelee sairasta, ja kun eläinlääkäristäkään ei näytä olevan apua, tilataan karja-auto viemään Iitaa teurastamolle. Kun auton ovet kaupungissa avataan, Iita ottaa jalat alleen.
Miten voi esittää kustantamoille toiveen kirjan suomentamisesta? 360 25.7.2016 Kustantamoille voi esittää mm. toiveen kirjan suomentamisesta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Useimpien kustantamoiden kotisivuilta löytyy linkki "Ota yhteyttä". Myös palautelomakkeella voi lähettää toiveita.
Olisiko mahdolllista saada kirjastoon kirja 12xkoti ? 640 5.7.2013 Lähetin toiveesi eteenpäin Paraisten kaupunginkirjastoon. Hankintatoiveet voi lähettää suoraan tähän sähköpostiosoitteeseen: biblioteket.pargas@pargas.fi