televisiomainonta

11 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–11.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Minkä niminen tyttö on uusissa tuplamainoksissa esim luolassa 126 19.4.2023 Netistä en löytänyt suoraan vastausta näyttelijän nimelle, joten lähetin kysymyksesi Cloettan markkinointijohtajalle. Lisäys 2.5.2023: Näyttelijän toiveesta nimeä ei julkaista, vastaus lähetetty kysyjälle sähköpostilla.
Miltä vuodelta on Jaffa-mainos, jossa huudetaan: Jahvat tulloo? 308 13.2.2023 Tämä Turun Sanomien artikkeli ajoittaa mainoksen 90-luvun alkupuolelle. Kyseessä on ilmeisesti mainos "Jaffa Saapuminen", joka olisi Elonetin mukaan valmistunut vuonna 1996.
Kuka tai ketkä on säveltäneet vesipuisto Serenan mainoksissa ainakin 90-luvulla pyörineen tunnuskappaleen? 91 22.11.2022 Brand Machinen verkkosivuilla kerrotaan, että Pasi Ruohonen ollut mukana tekemässä Vesipuisto Serenan mainoskappaletta. Ruohosen itsensä mukaan biisiä on ollut tekemässä myös Jarmo Lehti. Teostolla saattaa olla vielä tarkempia tietoja tekijöistä. Maikkarin arkistosta tietoa ei valitettavasti löytynyt. 
Mikä laulu ja kuka laulaja on Sodastreamin mainoksessa, joka pyörinyt viime aikoina tv:ssä. Siinä laulaa naislaulaja ja erotan sanan 'freedom'. Olen yrittänyt… 732 27.7.2021 Kyseessä on cover-versio Aretha Franklinin ja Ted Whiten säveltämästä kappaleesta Think, jonka alkuperäinen esittäjä Franklin myös on. Tekemäni selvityksen perusteella tämän Sodastreamin mainoksissa esitetyn cover-version sovittaja on israelilainen Tomer Biran ja laulajana siinä on niin ikään israelilainen Nitzan Shayer. Kappaletta ei vaikuta olevan saatavilla mistään, vaan se on mitä luultavimmin tehty pelkästään Sodastreamin mainoskäyttöä varten. Mainoksissa käytetään hyvin usein niin sanottua tuotantomusiikkia, jotka toisinaan sävelletään mainosta varten, mutta vielä useammin käytetään jo olemassa olevaa musiikkia tuotantomusiikin julkaisijoiden katalogista. Toisinaan mainoksia varten tehdään uusia versioita, covereita, jo olemassa...
Vuonna 2016 kaupallisilla televisiokanavilla Suomessa voitiin nähdä myymälämainosparodioita, sanoisinko näin, jossa Pirkka-Pekka Peteliuksen esittämä juontaja… 118 22.3.2021 Yksi kyseisistä videoista lienee tämä: https://youtu.be/6c3NS45ZIZU Muutamia lisävideoita on löydettävissä YouTubesta esimerkiksi hakusanalla "halpuuttaminen", joka liittyi S-ryhmän muutaman vuoden takaiseen kampanjaan.  
Onko mahdollisesti olemassa sääntöä tai määräystä kuinka suuri osa television lähetystunnista on oltava varsinaista ohjelmaa? Nykyään kaupallisilla kanavilla… 155 8.1.2021 Televisiotoimintaa Suomessa ohjaa Laki sähköisen viestinnän palveluista. Sen mukaan ohjelmistotoimilupa yleisen edun televisiotoimintaan on myönnettävä, jos: 1) hakija on suorittanut 285 §:ssä säädetyn hakemusmaksun; 2) lähetykset ovat vapaasti vastaanotettavissa; 3) lähetyksiä voi vastaanottaa valtakunnallisesti lukuun ottamatta Ahvenanmaan maakuntaa; 4) lähetykset sisältävät päivittäin suomen- tai ruotsinkielisiä ohjelmia; 5) lähetykset sisältävät päivittäin uutisia ja ajankohtaisohjelmia; 6) lähetyksiin sisältyy 211 §:ssä tarkoitetut ääni- ja tekstityspalvelut; ja 7) hakija on toimittanut riittävän selvityksen ohjelmiston jakelun järjestämisestä. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom ohjeistaa, että mainosten ja...
Telkkarissa mainos jossa hanu lintu johtaa RSO sinfoia oreseria. tuli äsken. kysymys mitä he soittivat 159 18.9.2020 Radion sinfoniaorkesterilta (RSO) saamani vastauksen mukaan kyseessä on Anton Brucknerin sinfonia nro 9.
Onko mikään suomalaisyritys selkeästi kieltänyt mainostensa esittämisen ympäristöntuhoamista rahoittavien ohjelmien mainostauoilla (esimerkiksi… 202 28.1.2020 Televisiomainontaa on mahdollista sijoittaa tietyn tyyppisten ohjelmien yhteyteen. Kaupallisen television ohjelmatarjonta mahdollistaa kohdentamisen kontekstin, alueen, kellonajan ja kohderyhmän mukaan. Yritykset voivat ostaa televisiomainontaa kaupallisilta televisiokanavilta ohjelmakohtaisesti, jolloin mainostaja valitsee minkä ohjelmien katkoilla mainosta näytetään. Toinen vaihtoehto on ostaa mainosaikaa kohderyhmäkohtaisesti, jolloin televisio‐ohjelmat valitaan ohjelmien katsojakunnan perusteella.  Yrityksille on tärkeää varmistaa mainostettavan tuotteen tai brändin yhteensopivuus ohjelmaympäristöön. Yritykset tekevät itse päätöksensä mainonnan sijoittelusta televisiokanavan kanssa. Ne voivat vain jättää mainostamatta tuotteitaan...
Mikä biisi soi vw t-roc- mallisen auton mainoksessa? 578 3.9.2019 Tässä ilmeisesti tarkoitetaan TV-mainosta, jossa auton "vastanäyttelijänä" on pieni musta kilipukki. Mainoksessa soi Lenny Kravitzin kappale Are You Gonna Go My Way.
Miltä vuodelta on Valion piimämainos, jossa lauletaan mm. "Tahdon tosimiehen varrelleni, miehen riskin rinnalleni, rakastajan vatsalleni - piimä"? 1316 9.4.2019 Ilta-Sanomien jutun mukaan https://www.is.fi/viihde/art-2000005897469.html  Valion Tahdon tosimiehen -niminen piimämainos pyöri televisiossa vuonna 1993.
Kuinka tavallista on, että jotain televisiomainosta näytetään vielä senkin jälkeen, kun mainostettu asia on jo tapahtunut? Muistan, kun Radiolinja fuusioitui… 318 10.8.2018 Mainostaminen on kallista, joten mainostajalla ei ole mitään yleistä syytä jatkaa ajallisesti ohimennyttä kohdetta. Mainoksen näkyminen yli oletetun ajan voi johtua sopimusteknisistä syistä eli että tarjolla on ollut vain paketti, joka menee ajallisesti välttämättömän yli. En usko, että tällainen kuitenkaan on tavallista, niin kallista varsinkin television mainosaika on aina ollut. Heikki Poroila