soitinmusiikki

9 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–9.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Löytyykö miltään cd:ltä tai netistä pelkkää sävelmää Jussi Rasinkankaan Tapio-kappaleeseen? 41 27.4.2021 Jussi Rasinkankaan säveltämän ja Juhani Konolan sanoittaman Tapio-laulun soitettu versio löytyy dvd-levyltä Lasten musaboxi : karaoke Vol. 1 (MTG, 2008). Saatavuus Outi-kirjastoista.  
Mikä on oheinen tuttu musiikkikappale, kuka on säveltäjä? 99 2.4.2020 Kappale on nimeltään "Ballade pour Adeline". Yleisradion Fono-tietokannan mukaan sen ovat säveltäneet Paul de Senneville ja Olivier Toussaint. Se on tullut tunnetuksi erityisesti pianisti Richard Claydermanin esittämänä.   "Ballade pour Adeline" Richard Claydermanin esittämänä: https://www.youtube.com/watch?v=eCCan3TFPoc Yleisradion Fono-tietokanta: http://www.fono.fi/
Haluaisin saada Aulikki Oksasen sanat A. Järnefeltin sävellykseem Kehtolaulu. 176 17.9.2018 Kysytty versio Järnefeltin Kehtolaulusta (Berceuse) on julkaistu v. 2008 Johanna Rusasen cd-levyllä "Yö meren rannalla : kauneimpia suomalaisia melodioita sanoitettuna" (Nova Records, NRECD-01). Cd:n kansivihkossa on laulun sanat. Cd:tä on saatavana useista kirjastoita, myös Lastu-kirjastosta. Cd:n tarkat tiedot. Ensimmäisen säkeistön sanat on siteerattu Ylen jutussa levyn julkaisusta.  
Löytyyköhän jostain lainaan A. Rubinsteinin "Melody" nimenomaan g-duurissa viululle ja pianolle? 448 17.1.2017 Hei, valitettavasti emme löytäneet tietoa siitä että kappaletta olisi sovitettu viululle ja pianolle nimenomaan G-duuriin, ja muutenkaan sävellajeja ei erikseen luetteloida tietokantaan, paitsi alkuperäinen, jos se kuuluu kappaleen nimeen. Suuri toivelaulukirja 11:ssä kappale on Sävelmä-nimellä D-duurissa mutta muuten vaikuttaisi siltä että instrumentaaliversiot ovat tuossa alkuperäisessä sävellajissa F. Ei ole mahdotonta (joskaan ei kovin todennäköistäkään)etteikö kappaletta löytyisi G-duurissa, mutta sitä on vaikea todentaa tarkastamatta jokaista julkaisua erikseen.
Olisipa mielenkiintoista tietää mitä muita soittimia on mukana tuossa Finlandersin tulkinnassa kappaleesta Yakety Sax kuin pelkkä saxofoni? 438 17.11.2016 Finlandersin levyttämässä versiossa esiintyvät instrumentit ovat alttosaksofonin lisäksi rummut, bassokitara, sähkökitara ja akustinen piano. Finlanders on esittänyt kappaletta myös keikoillaan. Finlandersin 30v.-juhlakonsertin perusteella live-esiintymisten kokoonpano näyttäisi ja kuulostaisi olevan alttosaksofonin lisäksi baritonisaksofoni, trumpetti, cajon-rumpu, rummut, tamburiini, sähköpiano, bassokitara sekä banjo.
Löytyykö ja voisinko saada nähtäväksi Armas Piipon soittamia tai nuotittamia nuotteja, lähinnä hotti-genre kiinnostaisi. Asun Oulussa. 1053 28.4.2014 Kyseessä lienee harmonikansoittaja Armas Piippo. Piipolta on julkaistu yksi nuottikokoelma, Sovituksia ja sävellyksiä (2004, M706331119). Nuotin sisältämät kappaleet näkee tästä linkistä: http://haku.helmet.fi/iii/encore/record/C__Rb1745288?lang=fin Nuottia näkemättä ei voi päätellä, ovatko kappaleiden sovitukset jatsahtavaa hotti-tyyliä. Nuotin voi tilata kaukolainaksi oman kirjaston kautta.
Yritän löytää CD levyä tai vanhaa LP:tä jolla amerikkalainen huilisti Robert Stallman soittaa Telemannia. Se on vuodelta 1992 tai sinnepäin. Meidän… 622 15.11.2012 Turun kirjastosta kyseistä levyä ei löytynyt.
Mistä saan cd:n, jossa on Oodi Ilolle (=EU-hymni) instrumentaaliversiona? 965 2.5.2011 Kouvolan pääkirjastossa on tällä hetkellä paikalla kaksi cd-levyä, joissa on Oodi ilolle instrumentaaliversiona. Kyseessä ovat seuraavat levyt: Richard Clyderman, Classic piano gala ja Paul Muriat, Classics in the air. Muista Kymenlaakson kirjastoista löysin kaksi muuta levyä, jotka ovat nyt heti saatavana: Enkelin siivin, jossa kyseisen kappaleen esittää Nicolaus Esterhaz Sinfonia -niminen orkesteri sekä Anthony Newman, The wedding album (urkuversio).
Musiikista: joskus 60-70-lukujen taitteessa tuli markkinoille c-lasetti, jossa oli popularisoitu klassisen musiikin teoksia. Kukahan oli tekijä, ja mitä… 913 4.1.2006 Kyseessä saattaa olla Waldo de los Riosin levystä Symphonies for the seventies. Se sisältää Beethovenin 9. sinfonian viimeisen osan teeman "Song of joy" kuten myös muita kuuluisien säveltäjien teemoja popkompilla varustettuina. Äänite löytyy Helmet-haun mukaan http://www.helmet.fi LP-levynä Tikkurilan kirjastosta.