Simojoki Pekka

6 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–6.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Mistä löytyy nuotit Pekka Simojoen "Minä tahdon" lauluun? 25 16.10.2023 Pekka Simojoen säveltämä ja sanoittama laulu "Minä tahdon" sisältyy nuottiin Simojoki, Pekka: "Juhlien juhla : uuden vuosituhannen lauluja" (Suomen Lähetysseura, 2008; sanat, melodia, sointumerkit). Laulu alkaa: "Nyt on se päivä jota kauan kaipasimme".
Mikä laulu tämä on ja mistä löytäisin koko laulun? Heerramme siunaa meitää, aauta myös opettajaa, suo että hän, keskellä hälinän, työstänsä iloa saa! 643 12.3.2021 Laulu on nimeltään "Siunaa meitä", ja sen on säveltänyt Pekka Simojoki ja sanoittanut Anna-Mari Kaskinen. Se alkaa: "Herramme, siunaa meitä, työssä kun aherramme." Muistamasi kohta on laulun kolmas säkeistö. Laulu (melodia, sointumerkit ja sanat) sisältyy seuraaviin nuotteihin: Simojoki, Pekka: Tänään häneen uskon : kootut laulut (Suomen Lähetysseura, 1996) Simojoki, Pekka: Jumis : lauluja koululaisen arkeen ja juhlaan (Lasten Keskus, 1994)
Pekka Simojoen laulu Tosi kuin vesi, sanat ja nuotit 545 14.3.2019 Pekka Simojoen säveltämä ja sanoittama laulu Tosi kuin vesi sisältyy seuraaviin nuottijulkaisuihin: Laulukirja (toim. Pentti Airaksinen, Anna-Liisa Haunio, Samu Laaksonen, Jari-Pekka Niskanen, Laura Markkanen, Risto Jii, Espoon tuomikirkkoseurakunta, 2006) Laulutuuli (toim. Jari Kovalainen, Kirkon nuorisotyön keskus, Suomen poikien ja tyttöjen keskus-PTK ry., Lastenkeskus, 2003) Ystävyyden talo : Pekka Simojoen parhaat lastenlaulut. Suomen lähetysseura, 1999 Nuottinaru. 1 : 25 lastenlaulua sanoin, soinnuin, sävelin (toim. Heli Ahvenainen, Prisma, 1996)   Viola https://viola.linneanet.fi/vwebv/searchBasic?sk=fi_FI  
Tämä olisi tärkeä kysymys en ole löytänyt siihen vastausta netistä! Olisi ihanaa jos saisin tähän kysymykseen vastauksen!!!! Kuka lauloi (tulkoon joulu ,… 898 14.11.2008 Ainakin Pekka Simojoki on laulanut tämännimisen laulunsa. Tietoja sen äänityksistä saatte pääkaupunkiseudun kirjastojen yhteishausta http://www.helmet.fi/ kirjoittamalla laatikkoon TULKOON JOULU ja painamalla hae. Tästä laulusta löytyy netistä yhtä ja toista aineistoa, esim. http://www.aamulehti.fi/mediagalleria/aamulehti/videot/974/
Etsin nuotteja lauluun, jota meillä päin lauletaan koululaisten kevätkirkossa, ja jossa on kertosäe "turvallista matkaa...". Muita sanoja en muista! Laulu on… 7162 27.4.2005 Kyseessä on Pekka Simojoen säveltämä ja Anna-Mari Kaskisen sanoittama laulu "Jäähyväiset". Nuotti löytyy ainakin kirjoista: -Simojoki, Pekka: Tänään Häneen uskon : kootut laulut Suomen Lähetysseura, 1996.(sointumerkit) -Nuoren seurakunnan veisukirja 2005. 8.laitos. Helsinki : Nuorten keskus : Lasten keskus, 2005. (kitaran sointuotteet) -Laulutuuli Toim. Jari Kovalainen. Helsinki : Lasten keskus, 2003.(sointumerkit)
Saisitteko selville Pekka Simojoen ja Anna-Mari Kaskisen tekemän laulun "Perhonen" taustasta? Kiitos. 1475 28.5.2004 Asiaa voisi kysyä suoraan taiteilijalta itseltään: http://www.savijoki.net/simojoki/index.php Kotisivulta löytyy yhteystiedot osio, jossa Simojoelle voi jättää viestin ja omat yhteystiedot.