Seitsemän tassua ja Penny

10 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–10.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Kirjoittaako Thomas Brezina yhä "Seitsemän tassua ja Penny" -kirjoja? 33 8.4.2024 Seitsemän tassua ja Penny -kirjasarjaan ei ilmesty enää jatkoa. Kaiken kaikkiaan Brezina kirjoitti siihen melkein 40 osaa. Suomennoksiakin on lähes 30, mutta viimeiset ovat jo yli kymmenen vuoden takaa.  
Milloin tulee kirja nimeltä Seitsemän tassua ja Penny: Viidakon lait? 926 28.4.2008 Seitsemän tassua ja Penny -sarjan uusin Viidakon lait ilmestyy viikolla 24. Valitettavasti emme voi sanoa, milloin kirja on lainattavissa meillä Lahden kaupunginkirjastossa. Tilatuista kirjoista voi kuitenkin tehdä varauksia. Tilatut kirjat näkyvät aineistohaussa. Lasten- ja nuortenkirjojen varaaminen on maksutonta.
Minulla olisi kysymys liittyen SEITSEMÄN TASSUA JA PENNY -kirjasarjaan. Mikä on Pennyn isän etunimi? 1254 7.4.2008 Pennyn isän etunimi on Matthias (Myrskytuuli vaarassa, s. 57).
Milloin tulee uusin Penny kirja ja mikä on sen nimi? 892 1.4.2008 Uusi Seitsemän tassua ja Penny -sarjan kirja on juuri ilmestynyt. Kirjan nimi on Hulluttelevat pingviinit ja se on lainattavissa Lahden kaupunginkirjastossa. Jos haluat kuitenkin tietää, milloin seuraava osa on tulossa, voit tiedustella asiaa kustantajalta. Sarjaa julkaisee Sanoma Magazines Finland, www.asiakaspalvelu.sanomamagazines.fi
Milloin tulee uusin Penny kirja? 825 28.1.2008 Uusin Seitsemän tassua ja Penny on nimeltään Hulluttelevat pingviinit. Kirja ilmestyy ennakkotietojen mukaan viikolla 6/2008. Kirja on tilattu Lahden kaupunginkirjastoon ja siitä voi tehdä varauksia. Lasten- ja nuortenkirjoista ei mene varausmaksua.
Mikä tulee Seitsemän Tassua ja Penny-sarjan Helliä tunteita kirjan jälkeen? 723 9.7.2007 Helliä tunteita on uusin, tällä hetkellä saatavissa oleva Seitsemän Tassua ja Penny -sarjan suomennos. Syksyllä ilmestyy kuitenkin jälleeen uusi osa, nimeltään Kissapedot karkuteillä.
Hyvä kirjaston hoitaja, voisitko kertoa kaikki Seitsemän tassua ja Penny kirjasarjan ilmestyneet kirjat? 1141 2.1.2007 Thomas Brezinan Seitsemän tassua ja Penny –sarjan suomennetut kirjat ovat Heikomman puolella, Hyytävä seikkailu, Kamppailu vapaudesta, Katalaa kemiaa, Kieroa peliä, Koiranelämää, Myrskytuuli vaarassa!, Outoja sattumia, Petolliset ystävät, Pikkuiset pulassa, Salaperäinen ihailija, Sikamainen juttu, Susimetsän salaisuus, Täpäriä tilanteita, Uusi ihastus, Vaarallinen kevät, Väärinkäsityksiä, Valaita ja valheita, Varokaa pyydyksiä ja Yhtä apinasirkusta. Vuonna 2007 ilmestyy Helliä tunteita –niminen kirja.
Miten monta kirjaa tulee sarjoihin Seittemän tassua ja Penny ja Animorphsiin?? 1392 15.9.2006 Tulevien kirjojen lukumäärästä ei liene tietoa. Thomas Brezinan kirjoittaman Seitsemän tassua ja Penny -sarjaa on nyt ilmestynyt 20 kpl. Numero 20 "Heikomman puolella" on vasta tilattu Kajaanin kaupunginkirjastoon, joten sitä ei ihan vielä voi lainata. Lisää tietoa Thomas Brezinan kirjoista löytyy hänen saksankielisiltä sivuiltaan: www.thomasbrezina.com Animorphs -sarjan kirjoittaja on Katherine Applegate. Animorphs-sarjaa on Kajaanin kirjastossa 21. Sarjalla on omat kotisivut osoitteessa: http://www.scholastic.com/animorphs/books/animorphography/index.htm siellä esitellään nyt kirjaa numero 54! Myös aiempia aiheisiin liittyviä vastauksia löydät Kysy kirjastonhoitajalta -palvelun arkistosta: http://www.kirjastot.fi/fi-FI/tietopalvelu/...
Mikä on Thomas Brezinan Seitsemän tassua ja Penny -sarjan englanninkielinen nimi? 1657 26.6.2006 Englanniksi sarja tunnetaan nimellä Seven paws for Penny. Alkuperäinen saksankielinen nimi on Sieben pfoten für Penny.
Mikä on Seitsemän tassua ja Penny- kirjojen ilmestymisjärjestys? Kiitos jo etukäteen. 1918 23.5.2006 Thomas Brezinan kirjoittaman Seitsemän tassua ja Penny -sarjan ilmestymisjärjestys kevääseen 2006 mennessä: 1. Koiranelämää, 2. Myrskytuuli vaarassa, 3. Kamppailu vapaudesta, 4. Väärinkäsityksiä, 5. Varokaa pyydyksiä, 6. Kieroa peliä!, 7. Katalaa kemiaa, 8. Hyytävä seikkailu, 9. Sikamainen juttu, 10. Vaarallinen kevät, 11. Täpäriä tilanteita, 12. Pikkuiset pulassa, 13. Yhtä apinasirkusta, 14. Petolliset ystävät, 15. Valaita ja valheita, 16. Salaperäinen ihailija, 17. Outoja sattumia, 18. Uusi ihastus. Lisäksi sarjaan on tänä vuonna tulossa kaksi osaa lisää: Susimetsän salaisuus ja Heikomman puolella. Lisää tietoa Thomas Brezinan kirjoista löytyy hänen saksankielisiltä sivuiltaan: www.thomasbrezina.com Myös aiempia aiheeseen liittyviä...