Satakirjastot

9 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–9.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Onko tietoa kauanko Satakirjastot e-aineistojen nettiyhteys on poissa toiminnasta? 186 4.8.2021 Soitin Ulvilan kirjastoon, joka on osa Satakirjastojen kimppaa ja kysyin asiaa. Vika oli ollut viime viikonloppuna harmillinen, mutta onneksi lyhyt. Nyt Ellibsin pitäisi taas toimia. Jos e-aineistoihin ei vieläkään pääse, voit soittaa lähimpään Satakirjastoon. Tässä Ulvilan numero 02-6774 681
Voiko finnassa tehdä itse kaukolainan? 183 16.12.2019 Kaukolainat ovat kirjastojen välisiä. Asiakas ei voi itse tilata aineistoa muualta Suomesta, vaikka hän voi tehdä itse varauksia Satakirjaston alueelta löytyvään aineistoon.(Pomarkku kuuluu tähän ryhmään). Kaukolainat ovat maksullisia, Satakirjastot perivät 8 euroa/laina Ohessa kopio https://satakirjastot.finna.fi/Content/asiakkaana#interlibraryloans -sivustolta:   "Kaukopalvelutilauksia otetaan vastaan kaikissa Satakirjastoissa. Tilauksen voi tehdä myös lähettämällä pyynnön sähköpostitse omaan kirjastoosi. Myös puhelimella tilauksia otetaan vastaan, mutta kirjallinen pyyntö on selvyytensä vuoksi suositeltavampi."  
Miten saan laitettuani tietoihini sen, että näen mitä kirjoja meille on lainattu? 147 6.5.2019 Satakirjastojen verkkokirjastossa lainahistoria ei vielä näy. Se kuitenkin tallentuu koko ajan jatkossakin niille asiakkaille, jotka ovat sen ottaneet käyttöön. Jossain vaiheessa sitä pystytään myös näyttämään Finnassa, mutta aikataulu ei ole vielä tiedossa.
Mistä tuon PIN-koodin saa, täytyykö se hakea kirjastosta vai voiko saada netin kautta? 272 18.3.2019 PIN-koodin saa kirjastossa käymällä, henkilötodistus pitää olla mukana.
Miten voin uusia huollettavani lainat? En ainakaan näe hänen tietojaan, kun olen kirjautuneena omalla kortillani. Ei muuten, mutta lainaaja on 7-vuotias ja hän… 215 12.2.2019 Verkkokirjastossa (https://satakirjastot.finna.fi/) voi uusia koko perheen lainat yhdellä kirjautumisella. Tähän tarvitaan jokaisen perheenjäsenen kirjastokortin numero ja PIN-koodi, jonka saa kirjastossa käymällä. Lainat voi myös uusia puhelimitse; lainauspalveluiden numero on 02-623 4200.
Onko mahdollista saada Honkajoelle Porin kirjastosta lainattua kirjoja? Onko tämä maksullista? 406 17.1.2017 Teoksia voi varata muista Satakirjastoista ja ne voi noutaa omasta lähikirjastostaan. Satakirjastoilla on yhtenäiset laina-ajat ja myöhästymismaksut. Lainaukset ja varaukset ovat maksuttomia. Satakirjastojen palveluista lisää: https://www.satakirjastot.fi/web/arena/palvelut
Miksi täältä netin kautta lainauksen uusiminen on tehty äärettömän vaikeaksi? 1102 12.10.2013 Laina-aikaa voi jatkaa, ellei aineistoon ole varauksia. Lainat voidaan uusia korkeintaan 8 kertaa. Lainan uusiminen onnistuu puhelimitse, käymällä kirjastossa tai Internetin kautta osoitteessa www.satakirjastot.fi. Vasemmalla olevasta palkista pääsee omiin tietoihin. Internetin kautta uusimiseen tarvitaan tunnusluku, jonka saa kirjastosta.
Asun Porissa,minulla on Turun kirjastosta lainoja,voinko palauttaa lainat Porin kaupungin kirjastoon? 832 16.8.2012 Porin kirjastoon voit palauttaa muista Satakirjastoista lainattuja kirjoja. Turun kirjaston kirjat tulee palauttaa Turkuun.
Löytyykö esim. VHS-tallenteena Merilinja sarjaa? 1339 3.5.2010 Merilinjan 1. kausi on julkaistu dvd-muodossa. Satakirjastojen kokoelmista se löytyy Porin, Huittisten ja Ulvilan kirjastoista. Lisätietoa Satakirjastoista osoitteessa http://www.satakirjastot.fi/