Replica-sarja

7 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–7.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Lapseni luki Marilyn Kayen kirjan Amyn takaa-ajo. Hän pyysi minua varaaman järjestyksessä kaksi seuraavaa kirjaa. Mistä löydän järjestyksen tai mitkä olisivat… 845 27.9.2010 Hei, Amyn takaa-ajo näyttää kuuluvan Replica-sarjaan. Seuraavat osat ovat siis Toinen Amy ja Täydelliset tytöt. Tässä linkit aineistohakuumme: http://www.helmet.fi/record=b1333998~S9*fin http://www.helmet.fi/record=b1333997~S9*fin Teoksen tiedoista tarkastelemalla riviä "Sarja" voi usein löytää tiedon siitä, mihin sarjaan romaani kuuluu.
Minun pitäisi tietää mihin kirjallisuus lajiin Marilyn Kayen Replica sarja kuuluu... ? (esitelmää varten) 927 2.1.2007 Marilyn Kayen Replica-sarjan kirjat on luokiteltu ainakin Kirkes-kirjastoissa nuorten jännityskirjallisuudeksi. Toisaalta näitä kirjoja voidaan aiheidensa peruteella pitää myös tieteiskirjallisuutena. Kirjallisuuden lajit eivät ole aina ihan yksiselitteisiä; yksi ja sama kirja voidaan lukea kuuluvaksi useampaankin lajityyppiin. Eri lukijatkin voivat mieltää saman kirjan eri lailla ja pitää eri teemoja kirjassa keskeisinä. Replica-sarja edustanee kuitenkin ensisijaisesti jännityskirjallisuuden lajityyppiä.
Mistä Marilyn Kaye on kuuluisa? 1157 8.12.2006 Amerikkalainen kirjailija Marilyn Kaye on tunnettu Replica-kirjasarjastaan. Lisätietoja kirjaesitelmääsi varten voit lukea esimerkiksi kirjasta: Koski, Mervi Ulkomaisia nuortenkertojia. 1 : Goosebumpsien kauhusta Tylypahkan taikaan Helsinki : BTJ Kirjastopalvelu, 2001 951-692-509-X (sid.) Saatavuustiedot Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kaupunginkirjastoista http://www.helmet.fi/ Replica-sarjan suomalaisen kustantajan Marilyn Kaye -esittely http://www.wsoy.fi/index.jsp?c=/author&id=320&cat=2
Ilmestyykö enää uusia replicoita? Kun nythän on ilmestynyt se geeni-trilogia 3 (kloonattu tulevaisuus) kirjan takana ei lukenut että ilmestyykö enää replicoita. 1061 15.11.2006 Marilyn Kayen kotisivu löytyy osoitteesta http://www.marilynkaye.com/ Sen mukaan uusia osia Replica-sarjaan ei ole tiedossa. Hän on kyllä kirjoittanut monia muita, suomentamattomia, sarjoa.
Replica, sijainen. Replica nuorten kirjasarja, osa 13 sijainen. Ilmestysvuosi? Minkälainen teos on kyseessä? Montako osaa tähän mennessä on ilmestyny? Eiks nyt… 1255 13.10.2006 Replica-sarjan 13. osa, Sijainen ilmestyi vuonna 2002. Kyseinen sarja kertoo kloonityttö Amyn seikkailuista. Tässä osassa hänen vakituisen opettajansa tilalle tulee neiti Heartshorn. Koko sarja on nopealukuista nuorten seikkailuviihdettä, yliluonnolliset kyvyt omaava Amy ilmeisesti vetoaa lukijoihin, koska kirjat ovat suosittuja. Vastikään on ilmestynyt teos nimeltä Kloonattu tulevaisuus, Helsinki : WSOY , 2006 (Juva : WS Bookwell).
Mitä Replica sarjan kirjoja on ilmestynyt suomeksi? 1459 1.7.2002 Replica-sarjan kirjoja on ilmestynyt suomeksi kaksitoista kappaletta: Amyn takaa-ajo; Amy, numero seitsemän; Kohtaaminen; Salaseura; Täydelliset tytöt; Toinen Amy; Syytetty; Kuume; Amyn äiti; Lapsinero; Amy Pariisissa ja Kolmastoista Amy. Elokuussa ilmestyy sarjan 13. osa Sijainen ja lokakuussa 14. osa Alku.
Mistä löytäisin tietoja Marilyn Kaye:stä Henkilötietoja,mitä kirjoja kirjoittanut ym. 838 17.11.2000 Marilyn Kaye on kirjoittanut nuortenkirjasarjan, jonka nimi on Replica. Siitä on tähän mennessä ilmestynyt suomeksi viisi osaa: -Amy, numero seitsemän -Amyn takaa-ajo -Toinen Amy -Täydelliset tytöt -Salaseura Englanniksi näitä kirjoja on ilmestynyt 13 kappaletta, joten uusia käännöksiä suomeksikin on odotettavissa. Vielä suomentamattomat ovat alkukielellä seuraavat: -And the Two Shall Meet -Best of the Best -Mystery Mother -Fever -Ice Cold -Lucky Thirteen -In Search of Andy -Substitute Itse kirjailijasta, Marilyn Kayesta, en löytänyt muuta tietoa.