Pokela Marjatta

4 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–4.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Pokelat haamu marJaanan ovella 1996 22.10.2014 Marjaana-balladi perustuu englantilaiseen arkkiveisuun Sweet William’s Ghost, ja alkaa sanoin Yksi haamu oli Marjaanan ovella. Suomalaisen kansanmusiikin taitajat Martti ja Marjatta Pokela ovat sen sovittaneet ja myös esittäneet. Laulu löytyy sanoineen ja esitettynä ainakin Linnalan opiston Suomea sävelin -sivustolta: http://www.suomeasavelin.net/laulunsanat/marjaana.htm Laulu on myös levytetty useasti, uusimmat äänitykset, joilla Pokelat itse laulavat ovat alla mainitut (Lähde: Suomen kansallisdiskografia Viola: https://viola.linneanet.fi/vwebv/searchBasic?sk=fi_FI) Kansanmusiikin aarreaitta (Valitut palat, 2013) Muistojen 50-luku: 1950 (Valitut palat, 2004) Ratto, hueve ja luote : radion ajanvietemusiikin aarteita 1935-1959 (Yle/Radio...
Etsin Marjatta Pokelan Karamellioopperaa ( CD-äänite ja nuotit tai libretto). Raisio ja Turku ovat lähimmät musiikkikirjastot. En löytänyt mitään hakua, jolla… 1104 2.7.2008 Marjatta Pokelan Karamellioopperaa voi hakea Vaski-verkkokirjastosta teoksen nimellä Karamelliooppera. Kun hakua ei rajaa, tulokseksi saa sekä äänitteitä että nuotteja. Vaski-verkkokirjaston musiikin hakusivu löytyy osoitteesta http://borzoi.kirja.turku.fi/Intro?formid=findm&sesid=1215085965&ulang=… Pokelan teos sisältyy useiden Varsinais-Suomen kirjastojen kokoelmiin. Asiasanoilla lastenlaulut ja ooppera löytyy Vaskista muitakin kiinnostavia lastenoopperoita.
Miten menevät sellaisen lastenlaulun sanat joissa on kohta "Lirularu loru, moni turha poru ratkiriidaksi muuttuu.." Tahtoisin saada ne kokonaisuudessaan. 1664 13.1.2007 Kyseessä on Marjatta Pokelan säveltämä ja sanoittama ja Eveliina Pokelan esittämä lastenlaulu Lörpötys. Sanat löytyivät netistä osoitteesta http://apareena.arvopaperi.fi/forum/search/msg/id=sf/msg=4220519/. Samassa paikassa oli muitakin lastenlaulujen sanoja.
Mikä on se lasten laulu tai runo, joka menee näin:" Oli Minnalla pääsiäismuna." Muna aina halkesi ja alta tuli uudenvärinen muna ja lopuksi tuli kultainen muna… 4242 29.3.2004 Minnan pääsiäismuna löytyy Marjatta Pokelan lastenlaulukokoelmasta Eveliinan lauluja. Siinä on sanat ja nuotit kosketinsoittimille. Leppävaaran kirjastosta teos on tällä hetkellä lainassa, mutta sitä löytyy monista pääkaupunkiseudun kirjastoista.