Pakkanen Outi

10 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–10.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Heips, suomalainen naisdekkarikirjailija, kirjat sijoittuvat Helsinkiin. Kirjojen lopussa reseptejä, nyt kateissa kerran hyväksi koettu sinihomeleivonnainen :)… 330 20.12.2018 Moni Outi Pakkasen Anna Laine -dekkareista sisältää reseptiosion kirjan lopussa. Annan reseptejä on koottu myös erilliseen kirjaan Porosta parmesaaniin : Anna Laineen keittokirja (Otava, 2003). 
Miten löydän kirjailijoiden, esim. Outi Pakkasen, jatkokertomukset? Lainasin kirjan Julma Kuu, huomasinkin sen pohjautuvan aiemmin ilmestyneeseen … 702 21.3.2015 Outi Pakkasen kirja Julma kuu on ilmestynyt Me Naiset -lehdessä samannimisenä jatkokertomuksena vuonna 2011. Se ei kuulu varsinaisesti mihinkään sarjaan, vaikka sivuhenkilönä vilahtaakin Pakkasen useissa muissa kirjoissa esiintyvä Anna Laine. Sarjakirjoista on olemassa Ulla Monosen toimittama teos Aikuisten jatko- ja sarjakirjat (uusin painos 2015) sekä Tuija Mäen Dekkarisarjat -teos (2014). Näistä löytyvät kirjasarjat ja niiden järjestys. Lahden kirjastossa näitä teoksia on sekä lainattavia että kirjastossa luettavia kappaleita. Näistä löytyy myös Outi Pakkasen Anna Laine -kirjojen järjestys.
Olen lukenut kaikki Outi Pakkasen kirjat ja toivoisin lisää samanlaista lukemista. Voitko suositella kirjailijoita tähän gategoriaan? 1701 7.5.2013 Outi Pakkasen dekkareissa seikkaillaan Helsingissä, joten voisin ehdottaa jännityskirjallisuutta, missä tapahtumapaikkana on Helsinki. Kirjailijoita: Matti Laine, Juha Numminen, Pentti Kirstilä, Matti Yrjänä Joensuu, Staffan Bruun, Matti Rönkä, Hannu Vuorio... Voitte myös itse kokeilla hakua nettihakumme kautta:http://jkl226.jkl.fi/Aalto?formid=find2, Laittamalla asiasana kenttään Helsinki, Aineryhmä kaunokirjallisuudessa kenttään Jännitys, ja valitsemalla kirjastoksi Jyväskylän kirjastot. Pakkasen kirjoissa ovat mukana myös ihmissuhteet, joten yhtenä asiasanana voisi kokeilla myös tätä. Ei välttämättä aivan samanlaisia, mutta Dekkarinetin (http://www.tornio.fi/index.php?p=PakkanenOuti) mukaan Pakkasen omia dekkarisuosikkeja ovat muun...
Teen koulussa esitelmää Outi Pakkasesta. En ole löytänyt kovin paljoa tietoa hänestä ja minua kiinnostaisi tietää, mitä palkintoja hän on saanut? 4340 27.3.2013 Outi Pakkanen on saanut vuonna 2006 Suuren Suomalaisen Kirjakerhon tunnustuspalkinnon Yöttömön yön kirjamessuilla yhdessä Heli Laaksosen ja Pirkko-Liisa Perttulan kanssa. Tämä tieto löytyy Tornion kaupunginkirjaston DekkariNetistä, jossa on myös paljon muuta tietoa kirjailija Outi Pakkasesta: http://www.tornio.fi/index.php?p=PakkanenOuti Myös mm. alla mainituista kirjoista löytyy tietoa hänestä: - Kotimaisia dekkarikirjailijoita / Ari Haasio - Murha naisen käsin : 25 naisdekkaristia / Tiina Torppa - Miten rikoskirjani ovat syntyneet / Paula Arvas ja Kirsi Luukkanen (toim.)
MIssä Outi Pakkasen dekkarissa "seikkaillaan" Särkiniemen mökkialueella Lauttasaaressa? 1189 15.3.2011 Vuonna 1999 ilmestyneessä "Macbeth on kuollut"-romaanissa löytyy ruumis Särkiniemen Ryssänkärjestä, jossa mökkialue sijaitsee.
Missä Outi Pakkasen dekkarissa mainitaan laulava talonmies (Sepi Kumpulainen) ja hänen äitinsä. en muista mainitaanko nim.omaan Kalevankatua. 725 5.1.2007 Laulava talonmies ilmiönä, ei nimenä, esiintyy Outi Pakkasen kirjassa Macbeth on kuollut.
Haluaisin tietoa kirjailija Outi Pakkasesta, en niinkään hänen kirjoista vaan henkilöstä. 1221 26.2.2004 Outi Pakkasen henkilötiedot löytyvät Kirjasampo-tietokannasta: https://www.kirjasampo.fi/fi/kulsa/kauno%253Aperson_123175955844452. Henkilötiedot ovat myös kustannusosakeyhtiö Otavan sivuilla: https://otava.fi/kirjailijat/outi-pakkanen/ Laajempi esittely löytyy Tornion kaupunginkirjaston ylläpitämästä DekkariNetistä http://dekkarinetti.tornio.fi/index.php?p=PakkanenOuti .
Mitkä on Outi Pakkasen kotisivut? 752 10.2.2003 Outi Pakkasesta löydät tietoa esim. seuraavilta sivuilta. Dekkarinetti http://www.tornio.fi/DekkariNetti Otava-kustannus http://www.otava.fi -> yleinen kirjallisuus -> kirjailijat -> kotimaiset kirjailijat sekä Sanojen aika-kirjailijatietokanta http://kirjailijat.kirjastot.fi josta valitset alasvetovalikosta a-ö Pakkanen, Outi.
Mistä löytäisin kirja-arvosteluja Outi Pakkasen kirjoista tai tietoja kirjailijasta? 1311 3.10.2002 Outi Pakkasesta löytyy tietoa mm. teoksista Haasio, Ari: Kotimaisia dekkarikirjailijoita ja Kotimaisia nykykertojia / toim. Ritva Aarnio ja Ismo Loivamaa. Internetistä tietoa löytyy ainakin osoitteista Dekkarinetistä http://www.tornio.fi/dekkarinetti . Lisäksi muutama kritiikki/lehtiartikkeli: Pelistä pois (Ruumiin kulttuuri 2001,Kirja-arv., nro 4, sivu51), Naisdekkaristien sankarit ovat nyt feministejä & perheenäitejä (Anna 2001, nro 3, sivu 102-105), Murhaamisen hillittyä charmia : Outi Pakkasen tyylikkäät melodraamat (Ruumiin kulttuuri 1997, nro 3, sivu 12-15), Macbeth on kuollut (Ruumiin kulttuuri 2000, Kirja-arv., nro 1, sivu 52), Kuolema käy jatkoilla (Keskisuomalainen (KS) 1998-01-05).
Mistä saisin tietoa kirjailijasta Outi Pakkanen? 921 22.1.2001 Kirjailija Outi Pakksesta löytyy tietoa teoksessa Kotimaisia nykykertojia, jonka ovat toimittaneet Ritva Aarnio ja Ismo Loivamaa. Mainittu teos löytyy pääkaupunkiseudun Plussa-aineistohausta. Lisäksi ainakin seuraavat internetosoitteet tarjoavat tietoa kirjailija Outi Pakkasesta: http://www.koulukanava.fi/aidinkieli/kirjallisuus/dekkari/pakkanen.htm http://www.otava.fi/DAS/kotimaiset_kirjailijat http://www.tornio.fi/kirjasto/tuu/dekkarit/kirjailijat/pakkanen.htm