omatoimisuus

5 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–5.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Onko Espoon kirjaston omatoimikirjastoissa käyttösääntöjä ja mistä sellaiset voisi lukea? Kielletäänkö säännöissä toisten (tuntemattomien) ihmisten päästäminen… 339 3.11.2017 Kiitos palautteestasi. Meillä on Espoon yhteiset Omatoimiohjeet, mutta niiden siirtäminen Helmet-sivuille on jäänyt puolitiehen. Hoidan Asian kuntoon pikimmiten. Ohjeet löytyvät silloin Info-välilehdeltä. Kirjastossa ohjeita pitäisi olla asiakkaiden saatavilla paperisina.
Saunalahden kirjasto avoinna klo:15- Onnistuuko palautus ennen klo 15:sta? 663 20.12.2016 Valitettavasti Saunalahti ei ole omatoimikirjasto. Siellä voi asioida vain kirjaston aukioloaikana. Lähimmät kirjastot ovat Kauklahti (omatoimi) ja Kivenlahti (Enemmän auki) Voit palauttaa aineiston mihin tahansa Helmet kirjastoon.
Onko suunnitelmissa tehdä Jaalan kirjastosta Elimäen, Haanojan ja Inkeroisten kirjastojen tapaista omatoimikirjastoa sillä se olisi todella tarpeen? 335 23.11.2016 Jaalan kirjaston pitäisi valmistua omatoimikirjastoksi huhtikuussa 2017.
Tarvitsisin tietokonetta huomenna? Mistä sen voisi varata? Käyttäisin sitä Kouvolan kirjastossa noin klo 13.30 -16 (kirjaston aukioloajan loppuun) 352 7.10.2016 Kouvolan pääkirjasto on avoinna huomenna 9-15. Meillä on yksi kirjastossa käytettävä läppäri, jota ei voi varata etukäteen sekä kahdeksan asiakaskäytössä olevaa tietokonetta joita käyttämään pääsee vapaasti. Katsoin että asutte Myllykoskella ja Inkeroisten kirjastohan on omatoimisena käytettävissä viikonloppuisin klo 7 - 20.
Meillä Espoon Karhusuolla kirjasto on auki omatoimisesti ja kirjastokortilla pääsee sisään 7-22. Kuinka tämä on vaikuttanut kirjaston käyttäjien määrään? Onko… 458 1.7.2016 Espoon kaupunginkirjaston omatoimikirjastoista on lisää sivulla http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Omatoimikirjastot Asiakkaat ovat ottaneet omatoimi-palvelut vastaan tyytyväisinä. Palvelujen käyttöä seurataan tarkasti, mutta toistaiseksi ei tilastotietoa käytön kasvusta omatoimisuuden myötä ole vielä saatavilla.