muistutukset

7 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–7.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Voisiko eräpäiväilmoitukset saada tekstiviesteinä ? 85 18.10.2019 Vaski-kirjastojen eräpäivämuistutus on mahdollista saada vain sähköpostina. Oletusarvoisesti sähköpostin ei pitäisi mennä roskapostiin, mutta voit tarkistaa asian omasta postistasi. Mene G-mailin valikon kautta kohtaan roskaposti ja mikäli roskapostista löytyy kirjaston eräpäivämuistutus, mene sen kohdalle kursorilla ja klikkaa hiiren oikeaa puolta ja valitse "ei roskaposti". Voimme testata tätä nyt myös siten, että lähetämme järjestelmästä viestin sinulle. Mikäli se menee roskapostiin, voit yllä mainittuja ohjeita noudattaen muuttaa kirjaston lähettäjänä "ei roskapostiksi". Mikäli viesti tulee normaalisti, roskapostista ei ole huolta.
Oheinen kirja jäi Jyväskylään ja saan sen vasta joulun jälkeen. Kirjan palautuspäivä olisi 28.12., jolloin maksan myös vaaditun sakkomaksun. Sain sähköpostiini… 454 18.12.2015 Hyvä, että saat kirjan palautettua joulun jälkeen. Kirja oli jo hieman myöhässä, mutta selviät melko pienellä maksulla (3€) Seuraavan muistutuksen tuloa emme voi estää muutoin kuin uusimalla kirjan (ja sehän ei tässä tapauksessa onnistu, koska kirjsta on varauksia). Muistutukset lähtevät järjestelmästä automaattisesti eli muistutusten kirjoittelu ei vie kenenkään työaikaa.
Onko eräpäivämuistutukset sähköpostiin lopetettu ( ennen toimi hienosti) tai onko esim kännykkämuistutus mahdollinen? Mitä em. mainitut palvelut maksavat?… 768 8.5.2013 Eräpäivämuistutuksia sähköpostiin ei ole lopetettu Vaski-kirjastoista ja tarkistimme että teille on lähtenyt 5.4. muistutus. Joidenkin asiakkaiden oma sähköposti tulkitsee kirjastolta tulevan postin roskapostiksi, jolloin muistutus menee sinne. Kannattaa siis ilmoittaa omalle sähköpostiohjelmalle, ettei tämä lähettäjä ole roskapostia. Tekstiviestimuistutus ei ole mahdollinen. Eräpäivämuistutus on ilmainen.
Sain sähköpostiin muistutuksen erääntyvistä lainoista tänään, vaikka eräpäivä olikin ollut jo 17.12. ja maksua oli kertynyt jo yli 11 euroa. Onko… 609 31.12.2012 Muistutuspalvelu on tietojeni mukaan toiminut normaalisti joulukuun puolivälissä. Siitä huolimatta, että eräpäivästä saa muistutuksen, lainaajalla säilyy vastuu lainojen uusimisesta ja palauttamisesta, joten siinä mielessä eräpäiviä kannattaa seurata itsekin. Tarkista vielä seuraavat seikat: Tarkista, oletko valinnut Omissa tiedoissasi ilmoitustavaksi sähköpostin ja onko sähköpostiosoitteesi oikein. Varmista lisäksi, ettei sähköpostilaatikkosi ole täynnä ja ettei roskapostisuodattimesi estä kirjaston ilmoituksia. Eräpäivätiedotteet tulevat osoittesta circadm@luettelo.helmet.fi. Tarkista vielä, että postin vastaanottaminen onnistuu tästä osoitteesta.
Milloin toinen myöhästymisilmoitus tulee? 728 10.12.2012 HelMet-kirjastojen ensimmäinen muistutus myöhässä olevasta aineistosta lähetetään 14 vuorokauden kuluttua eräpäivästä. Se tulee sähköpostiosoitteeseen, jos sellainen on ilmoitettu kirjastolle. Muussa tapauksessa ilmoitus tulee postitse. Toinen muistutus lähetetään 28 vuorokauden kuluttua eräpäivästä, ja se tulee aina postitse.
Kysyisin vaan ihan yleisellä tasolla että jos asiakas saa kirjastolta kirjallisen huomautuksen/muistutuksen siitä että ei ole ajoissa palauttanut lainaamiaan… 738 15.11.2012 Myöhässä olevasta aineistosta lähetetään kaksi muistutusta. Ensimmäinen lähtee 14 vuorokauden kuluttua eräpäivästä ja toinen muistutus lähetetään 28 vuorokauden kuluttua eräpäivästä. Molemmissa muistutuksissa ilmoitetaan, että asiakas ei voi lainata aineistoa ennen kuin myöhässä olevat teokset on palautettu tai korvattu. Sama teksti on kaikkien helmet-kirjastojen myöhästymismuistutuksissa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa.
Onko sähköpostitse lähetettävät muistutukset 3 päivää ennen eräpäivää lopetettu? Nyt tuli ensimmäinen muistutus kun laina oli jo myöhässä. 572 4.11.2011 Helmetin etusivulla uutisosiossa kerrotaan seuraavaa: Eräpäivätiedotteet 20.-21.10.2011 Sähköpostiliikenteen ongelmien takia kaikkia eräpäivätiedotteita ei voitu lähettää 20.-21.10.2011 erääntyvistä lainoista. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa. HelMet-kirjasto 19. lokakuuta 2011 Eräpäivätiedotta ei ole siis lopettu, ikävä kyllä tekniikan kanssa on aina silloin tällöin onglemia.