maksuttomuus

3 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–3.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Olen varkautelainen ja Lummekirjasto on minulle tuttu. Kun käytän tämän kirjaston palveluja niin mitkä niistä ovat maksullisia ja mitkä maksuttomia (ekirjat,… 42 6.4.2020 Hei, Kirjastokortilla kaikki kirjaston tarjoamat e-aineistot, kuten e-kirjat, äänikirjat, lehdet ym. ovat kirjaston asiakkaille maksuttomia. Tarvitset siis aineistojen käyttöön kirjastokortin ja siihen liittyvän tunnusluvun, eli pin-koodin.
Miten tekijänoikeus vaikuttaa kirjastojen kokoelmiin ja materiaalin valintaan? Entä miten kirjastot pystyvät lainaamaan materiaaliaan ilmaiseksi? 696 22.9.2017 Kirjastot maksavat lainauskorvauksia. Tietoja mm. kirjailijoille, kuvataiteilijoille, levyntekijöille maksettavista korvauksista: #link::270d912e-46e1-42a5-8aac-d1c6d726c4d5::http://www.lainauskorvaus.fi/lainauskorvaus_fi/::linkend# . Lainauskorvaus on laajennettu koskemaan myös korkeakoulukirjastoja http://minedu.fi/artikkeli/-/asset_publisher/lainauskorvaus-laajenee-ko… E-aineistojen tekijänoikeudesta Kirjastokaistalla http://www.kirjastokaista.fi/pekka-heikkinen-kertoo-e-aineistojen-tekij… . Finelib-konsertio neuvottelee kirjastojen e-aineistoista https://www.kiwi.fi/pages/viewpage.action?pageId=40076656#Useinkysytty%…? OKM maksaa EU-direktiivin mukaisesti korvausta musiikkiteosten tekijöille. #link::270d912e-46e1-42a5-8aac-...
Kun varaa netissä nuorten kirjan,se maksaa, mutta ei paikan päällä? 1344 31.10.2003 Hämeenlinnan kaupunginkirjastossa lasten ja nuorten kirjoja voi varata ilmaiseksi. Verkkokirjastossa Web-Origossa tehdyistä varauksista varausmaksu kirjautuu kuitenkin aina asiakastietoihin. Lasten ja nuorten kirjojen varausmaksuja ei tarvitse kuitenkaan maksaa. Henkilökunta poistaa asiakastiedoista lastenkirjojen varausmaksuja aina kun sellaisia huomataan. Jos sinulle on kuitenkin jäänyt varausmaksuja asiakatietoihisi, voit pyytää kirjastossa käydessäsi virkailijaa poistamaan ne.