lainojen uusiminen

6 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–6.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
, Äitini äänikirja Eräpäivämuistutus Suolahden kirjasto Viivakoodi: 992N03443328 Tekijä: Pettersson, Maria, kirjoittaja. Nimeke: Historian jännät naiset :… 63 12.7.2021 Hei Olethan yhteydessä Suolahden kirjastoon. Kirjastot.fi kautta ei voi uusia lainoja.
Mistähän johtuu etten onnistu kirjautumaan kirjastoon olisin halunut uusia lainojani mutta en onnistu kirjautumaan. Aini Konga kirjastokortin numero… 84 12.7.2021 Hei Olethan yhteydessä kirjastoon. He voivat auttaa molempien asioiden kanssa.
Miten laina uusitaan krjaston ollessa suljettuna? 94 7.7.2020 Lainoja voi uusia internetissä sivulla www.helmet.fi. Siellä täytyy kirjautua Omat tiedot -sivulle etusivun oikeasta yläkulmasta. Kirjautumiseen tarvitaan kirjastokortin numero ja tunnusluku. Lainoja voi uusia myös soittamalla mihin tahansa avoinna olevaan kirjastoon. Kirjastojen aukioloajat ja yhteystiedot löytyvät samasta osoitteesta www.helmet.fi kohdasta Kirjastot.
En pääse palauttamaa nimikettä Conan palkkasoturi, olisiko mahdollista uudistaa site siellä? Kappaleita on vaikka kuinka hyllyssä... 99 16.3.2020 Jos tallessasi on kirjastokortin numeron lisäksi tunnusluku, voit itse kirjautua helmetin palveluun uusimaan lainan. Mikäli 5 uusimiskertaa on täynnä, tänne voi myös soittaa ja voimme uusia sitä kautta. 
Jos lainattu kirja on myöhässä, ja siitä on tullut muistutus, niin voiko sen lainan käydä vielä uusimassa netissä? 1106 2.2.2005 HelMet-kirjastojen tämänhetkisten käyttösääntöjen ( http://www.helmet.fi/screens/saannot_fin.html ) mukaan lainojen uusiminen onnistuu, mikäli lainat eivät ole myöhässä 28 vuorokautta tai enemmän, niistä ei ole varauksia ja asiakkaan kortilla ei ole maksamattomia maksuja 3 euroa tai enemmän.
Miten uusin lainani (Kirjastot.fi -sivusto)? Olen kokeillut kaikki tiedonhaku ym kohdat sivustoiltanne, mutta missä on uusiminen? 960 8.9.2003 Kirjastot.fi-sivujen kautta pääsee lainojaan uusimaan etsimällä Kirjastot-kanavalta, http://www.kirjastot.fi/fi-FI/kirjastot/ oman kirjastonsa ja siirtymällä sieltä sen aineistotietokantaan. Jokaisella järjestelmällä on vähän omat tapansa uusimisessa, ohjeita on kussakin aineistotietokannassa.