Laine Sinikka

4 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–4.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Löytyisikö teiltä mahdollisesti tietoa kirjailija Sinikka Laineesta? Henkilötietoa sekä koko tuotanto. Olisin hyvin kiitollinen, jos jotakin tietoa saisin… 565 11.4.2007 Sinikka Laineesta on kysytty tietoja aikaisemminkin ja huomattu, että materiaalia löytyy valitettavan vähän. Olet jo varmaan tutustunutkin teoksiin Kotimaisia lasten- ja nuortenkirjailijoita sekä Kotimaisia lasten- ja nuortenkirjailjoita 2 (Btj Kirjastopalvelu oy). Näiden lisäksi Sinikka Laineesta löytyy jonkin verran verkosta: Oulun kaupunginkirjaston sivuilta http://www.ouka.fi/kirjasto/kirjallisuus/laine.html http://www.ouka.fi/kirjasto/pohjoista/sinikka.htm Aiemmista vastauksissa on viitattu Kempeleen lukion sivuihin http://lyyra.kempele.fi/pv/laine/laine.html mutta ainakaan meidän koneelta en kyseistä sivustoa saanut auki. Voit kuitenkin kokeilla. Toivottavasti näillä tiedoilla pääset eteenpäin.
Olen tekemässä tutkielmaa kirjailija Sinikka Laineesta mutta en ole löytänyt hänestä kovin paljon tietoa.Joten ajattelin kysyä että tietäisittekö te esim… 981 25.2.2003 Enemmän tietoa tästä nuortenkirjailijasta on teoksessa Kotimaisia lasten- ja nuortenkirjailijoita 2 (1999). Perustiedot löytyvät Oulun kaupunginkirjaston sivuilta, http://www.ouka.fi/kirjasto/kokoelma/laine.html .
Sinikka Laineen elämänkerta ja tuotanto, myös jotain valokuvia?? 1103 25.4.2002 Seuraavalta sivulta löytyy tietoa kirjailijasta ja hänen tuotannostaan. http://lyyra.kempele.fi/pv/laine/laine.html Valokuvaa en löytänyt netistä, mutta kysele lähimmästä kirjastosta löytyisikö kuvaa esimerkiksi hakuteoksista.
Sinikka Laineen elämänkerta? 1292 25.4.2002 Seuraavalta nettisivulta löytyy tietoa kirjailijasta sekä hänen tuotannostaan: http://lyyra.kempele.fi/pv/laine/laine.html