Lainaa kirjastolainen

4 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–4.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Vuoden päivät olen päivittäin ilolla kuunnellut Ellibsin kautta äänikirjoja ja nyt la 25.1.2020 yhteys ei enää toiminutkaan enkä pääse entisillä tunnuksilla. Mikä neuvoksi? 116 28.1.2020 Kokeilin juuri omalla puhelimellani ja sain äänikirjan kuulumaan normaalisti. Keksin vain kaksi selitystä. Ensimmäinen on Elibs-sovellutukseen tullut uusi päivitys. Jos se on asentamatta, saattaa toiminta takkuilla. (puhelimen kaupasta näet myös päivitystä odottavat sovellutukset) Toinen ongelma saattaa olla jonkinmoinen jumi. Siitä saattaa päästä kirjautumalla ulos Ellibsistä ja uudelleen sisään. Jos nämä eivät auta, voit tulla kirjastoon pyytämään apua. Autamme joko lennosta tai varaamme sinulle ajan. Voit varata ajan myös itse netissä .https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Saunalahden_kirjasto/Palvelut/Lainaa_kirjastolainen(49395) Toivottavati kuuntelu sujuu yhtä iloisissa merkeissä tänäkin vuonna.
ONKO OLEMASSA JOTAIN LUETTELOA SADUISTA ERI TARKOITUKSIIN, JOTA VOISI KÄYTTÄÄ TYÖSSÄ LASTEN KANSSA? 534 27.6.2017 Vantaan kirjaston Satudiplomi, saattaa olla avuksi. Se löytyy lasten Helmet -sivuilta. http://kirjasto.vantaa.fi/lukudiplomi/DiplomiNaytto.php?dipl=15 Satupalvelu.fi on myös tutustumisen arvoinen sivusto. http://www.satupalvelu.fi/#/etusivu Kirjastojen lastenosastojen henkilökunta auttaa aina miellelään löytämään johonkinb aihepiiriin (esim. Luonto, vaikeat asiat, liikenne yms.)kuuluvan kuvakitrjan. Voit myös lainata kirjastolaisen, jolloin teillä on tunti aikaa perehtyä satuihin. Muista vain mainita asiasta varatessasi palvelua. http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Noykkion_kirjasto/Palv…
Saanko apua IPadin käytössä? - sähköposti, osoitelista, ym. - Facebook, kirjautuminen ja käyttö 585 28.9.2016 Varmasti Sinulle löytyy apua. Isommissa aluekirjastoissa (Tapiola, Sello, Entresse, Omena)on yleensä arkisin mahdollisuus tavata Datanomiopiskeilija = Digitalkkari, joka voi opastaa mm. laitteiden ja ohjelmien käytössä. Enter ry tarjoaa vertaistukea ja opastusta Entressessä, Sellossa ja Omenassa. Entressessä esim. joka torstai klo 12-14 ajanvarauksella. puh. 09 81653776 Voit myös lainata kirjastolaisen auttamaan noin tunnin ajaksi. https://my.surveypal.com/app/form?_d=0&_sid=288894515&_k=eOCeisnQSPTKB1… Linkistä löydät lomakkeen, jonka täytettyäsi sinulle soitetaan kolmen päivän sisällä ja sovitaan opastusaika. Toivottavasti jokin näistä sopii Sinulle.
Saisiko jostain pk-seudun kirjastosta opastusta blogini muutokseen, vanha blogi Bloggerista olisi tarkoitus siirtää versioon kaksi siten että blogin nimi… 508 15.12.2015 Voisit kokeilla Lainaa kirjastolainen -palvelua. http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Opastukset/Lainaa_kirj… Se toimii sekä Helsingissä että Espoossa. Helsingissä mukana ovat isommat kirjastot, Espoossa palvelua voi pyytää kaikista lomakkeen kirjastoista. Lisäksi voist kokeilla Entre Ryn vertaisopastajia. Hekin ovat tosi käteviä.