Kyyti-kirjastot

11 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–11.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Yritin eilen kirjautua Kyyti-kirjastoon, mutta huomasin kirjastokorttini menneen "vanhaksi" 98 10.2.2021 Kyyti-kirjastoissa otettiin muutama vuosi sitten uuden kirjastojärjestelmän myötä käyttöön kirjastokortin säännöllinen uusiminen, jotta asiakkaiden yhteystiedot olisivat varmasti ajan tasalla. Ilmoituksen vanhenemisesta on saanut kolmen vuoden välein kirjeellä, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Käytännöstä ollaan kuitenkin tällä tietoa luopumassa: vaikka lähetämmekin jatkossa säännöllisesti muistutusviestin yhteystietojen tarkistamiseksi, kortit eivät enää vanhene. Kirjastokortin uusiminen onnistuu tällä hetkellä ottamalla yhteyttä mihin tahansa Kyyti-kirjastoon sähköpostitse, puhelimitse tai tulemalla paikan päälle. Kyyti-kirjastoilla ei ole käytössä vahvaa tunnistautumista lukuun ottamatta maksumahdollisuutta verkkopankin kautta.
Voiko kyytikirjaston kirjoja kuunnella lomalla esimerkiksi eu-maissa? 114 23.7.2019 E-kirjojen kuuntelu pitäisi onnistua missä vain, jos sinulla on internetyhteys ja Kyyty-kirjaston kortti käytössäsi. Jos olet ladannut kirjan laitteellesi, niin kuuntelu onnistuu myös ilman nettiyhteyttä.  
Kirjastokorttini on vanhentunut. Voiko kortin uusia netin kautta vai tarviiko tulla kirjastolle? 198 29.3.2019 Kirjastokorttia ei voi uusia netin kautta, mutta uusiminen onnistuu soittamalla tai käymällä missä tahansa Kyyti-kirjastossa. Kirjastokortin uusimisen yhteydessä tarkistamme, että yhteystiedot ovat ajan tasalla.
Miten tehdään kaukolaina pyyntö Kyyti-kirjastojen uusituilla netti-sivuilla? 186 22.10.2018 Kyyti-kirjastojen etusivun https://kyyti.finna.fi/OrganisationInfo#85980 alalaidasta löytyy linkki "maksut ja korvaukset". Sen alta löytyy tietoja kaukolainauksesta sekä sähköinen kaukolainalomake https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1349263&SID=41aa9f0a-a353-42c2-8ec9-bb03aae4bf61&dy=630536909.  
Onko Haminan pääkirjastossa tulostus mahdollisuus? 816 7.12.2017 Haminan pääkirjastossa voi tulostaa asiakaskoneilta. Tulostaminen on maksullista. Alla olevista linkeistä löydät lisätietoa Haminan kirjaston asiakaskoneista ja tulostamisesta kirjastossa.   https://www.kyyti.fi/kirjastot/haminan-paakirjasto https://www.kyyti.fi/palvelut/asiakastietokoneet-ja-internet-tyoasemat# https://www.kyyti.fi/palvelut/haminan-asiakaskoneet https://www.kyyti.fi/palvelut/maksut-hamina
Aina vaan kirjautumissivulla on se sama virhe, joka siinä on ollut verkkosivujen julkaisusta asti. Otsikkona on KIRJAUDU SISÄÄN ja sitten ensimmäisen ruudun… 272 16.8.2016 Tämä virhe on tiedossamme ja sen korjaamista on selvitetty järjestelmänkehittäjiltä. Korjaaminen on osoittautunut hankalammaksi kuin voisi kuvitella, koska järjestelmä on alun perin englanninkielinen ja kaikkien termien kääntäminen parhaalla suomenkielisellä vastineella ei onnistu, koska alkuperäistä termiä on voitu käyttää monessa eri kohtaa, jotka suomeksi vaatisivat erilaisten sanojen käyttöä. Verkkokirjastoon voi kirjautua myös osoitteessa https://kirjasto.kyyti.fi/, jossa tekstit ovat oikein. Asia kuitenkin on vielä työn alla ja korjaantuu viimeistään, kun verkkokirjasto siirtyy kokonaan toiseen ohjelmaan tulevaisuudessa.
Toimiiko Kyyti-kirjasto myös palautusten suhteen, eli voiko Kotkassa lainattuja palauttaa Kouvolan pääkirjastoon. Voiko Karhulassa lainattuja palauttaa Kotkan… 1363 14.8.2014 Kyllä voi. Kuljetukset toimivat koko Kyyti-alueella, joten lainat voi palauttaa sillä hetkellä itselle parhaiten sopivaan kirjastoon.
Kauanko varatut teokset pysyvät varattuina? 531 10.1.2014 Kymenlaakson kirjastoissa (Kyyti-kirjastot) varatut teokset pidetään asiakkaalle varattuna 10 päivän ajan. Asiakkaalle lähetettävässä saapumisilmoituksessa (tekstiviesti, sähköposti tai kirje) mainitaan aina viimeinen noutopäivä.
Jos olen varannut viikko sitten kirjan, josta varausmaksu peritään 1e, nouseeko se missään vaiheessa ? Jos menen maksamaan varauksen viikon kuluttua siitä kun… 843 22.5.2013 Kyyti-kirjastoissa varausmaksu 1€ ei nouse vaikka sitä ei maksaisi heti. Ainoastaan myöhästymismaksua kertyy lisää kunnes myöhässä oleva laina palautetaan. Lainauskieltoon joutuu vasta kun maksuja on yhteensä vähintään 10€. Lainauskiellosta pääsee kun maksuja jää alle 10€. Aina vuodenvaihteessa pitää kuitenkin maksaa edellisen vuoden mahdolliset vähäisetkin maksut, koska muuten joutuu lainauskieltoon. Lue tarkemmin Kyyti-kirjastojen käyttösäännöistä: http://www.kyyti.fi/kayttosaannot
Haluaisin tiedustella voiko toisen kunnan kirjastokortilla laineta toiselta paikkakunnalta? Omistan itse Iitin kunnankirjaston kirjastokortin mutta pystynkö… 1795 25.8.2009 Koko Kymenlaakson alueella sama kirjastokortti käy kaikissa yleisissä kirjastoissa. Iitin kirjaston kortilla voi siis aivan hyvin asioida Kouvolan kaupunginkirjastossa. Myös kirjastoaineiston kuljetus toimii Kymenlaaksossa. Voit tilata kirjan esim. Kouvolasta Iittiin. Tämä maksaa vain varausmaksun verran (1 e aikuisten aineiston osalta). Lainat voi myös palauttaa maksutta toiseen kirjastoon kuin mistä ne on lainattu. Aineiston kuljetuksessa ovat mukana kaikki muut Kymenlaakson yleiset kirjastot paitsi Virolahden ja Miehikkälän kirjastot.
Jos etsin jotain tiettyä kirjaa, onko mahdollista nähdä netistä onko sitä esim. Kouvolan kirjastossa ja onko se lainassa vai ei? 742 20.4.2007 Voit selailla Kouvolan kirjastojen kokoelmia osoitteessa http://kouvola.kirjas.to/ Tiettyä teosta voit hakea Tiedonhaku-linkistä. Tarkempia hakuohjeita voit lukea aloitussivun Ohje-linkistä. Hakutuloksesta näet samalla, onko teos lainassa. Näet myös, onko teosta saatavilla muissa Kyyti-alueen kirjastoissa.