Kymenlaakso

6 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–6.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Löytyykö teosta tai kirjoitusta, josta löytyisi ratsutilat 1600 luvulta Virolahden-Miehikkälän alueelta. 486 14.11.2017 En valitettavasti onnistunut löytämään tällaista julkaisua. Mahdollisia lähteitä ovat Kymenlaakson sekä Virolahden ja Miehikkälän paikallishistoriat. Esimerkiksi seuraavat julkaisut: Kaukiainen, Yrjö: Virolahden historia. Osa 1, 1850-luvulle (1970). Kymenlaakson historia. Osa 1, Jokilaakso ja rajamaa esihistoriasta 1810-luvulle (2012.) Valitettavasti Virolahden historia -teosta ei löydy Vaski-kirjastojen kokoelmista (se löytyy kuitenkin Turun yliopiston kirjastosta) ja Kymenlaakson historia -teoksen Turun kaupunginkirjaston kaikki kappaleet ovat tällä hetkellä lainassa. Näin ollen en voinut tarkistaa niiden sisältöä. Vaikka kyseiset teokset eivät sisältäisikään ratsutilaluetteloita, saattavat ne sisältää viitetietoja luetteloita...
Tilaatteko kaukolainateoksia Lappeenrannan yliopiston kirjastosta? paljonko maksaa? 661 28.9.2012 Jos etsimäänne kirjaa ei löydy Kymenlaakson kirjastoista, se voidaan kaukolainata jostakin muualta Suomesta. Kaukolainan hinta vaihtelee lähettävän kirjaston mukaan. Yliopistokirjastojen hinta kaukolainoille on usein 7-10 euroa. Kurssikirjoja kaukolainattaessa kannattaa myös huomioida se, että jotkut kirjastot lainaavat kurssikirjojaan vain omille opiskelijoilleen. Voit tehdä kaukolainapyynnön joko www.kyyti.fi-sivujemme kautta tai asioimalla lähikirjastossasi.
Voiko Kouvolasta lainatut kirjat palauttaa Elimäelle? 837 18.5.2010 Kyllä voi. Kouvolasta lainatut kirjat voi palauttaa mihin Kymenlaakson kirjastoon tahansa.
Hyvää päivää Ihan tällaista muualta muuttaneena kysyisin, miksi Kouvolassa erinomaisen kirjastonne Kyyti-sivuilla ei tuoda näkyvästi esiin Finnica Kymenlaaksoa… 771 5.5.2010 Hienoa että olet löytänyt kirjastomme ja kymenlaaksolaisten kirjastojen Kyyti.fi -sivuston. Sivuston käyttäjiltä tuleva palaute on tärkeää, koska se auttaa kehittämään sivustoa paremmaksi. Kyyti-fi sivustolle http://www.kyyti.fi/ ei ole koottu kysymäsi tyyppisiä linkkejä. Asiaa aiotaan kuitenkin käsitellä Kyyti-fi -työvaliokunnan kokouksessa. Finnicasta sellainen tieto että sitä ei enää kehitetä, vaan se on päättyneen projektin arkisto.
Haluaisin tiedustella voiko toisen kunnan kirjastokortilla laineta toiselta paikkakunnalta? Omistan itse Iitin kunnankirjaston kirjastokortin mutta pystynkö… 1754 25.8.2009 Koko Kymenlaakson alueella sama kirjastokortti käy kaikissa yleisissä kirjastoissa. Iitin kirjaston kortilla voi siis aivan hyvin asioida Kouvolan kaupunginkirjastossa. Myös kirjastoaineiston kuljetus toimii Kymenlaaksossa. Voit tilata kirjan esim. Kouvolasta Iittiin. Tämä maksaa vain varausmaksun verran (1 e aikuisten aineiston osalta). Lainat voi myös palauttaa maksutta toiseen kirjastoon kuin mistä ne on lainattu. Aineiston kuljetuksessa ovat mukana kaikki muut Kymenlaakson yleiset kirjastot paitsi Virolahden ja Miehikkälän kirjastot.
Miltä sivuilta löytyy Kymenlaakson vaakuna? Ei Kymenlaakson liiton vaakunaa. 901 11.5.2000 Osoitteesta http://www.student.oulu.fi/~oraivio/lippulait_4.html#4e löytyy Manner-Suomen uusien maakuntien, myös Kymenlaakson, vaakunat.