kurssikirjastot

3 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–3.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Opiskelen Kokkolan avoimessa yliopistossa psykologian perusopintojen etäkurssia. Tehtävien suorittamista varten tarvitsen kirjamateriaalia, jota on… 209 19.9.2016 Aineistoa on mahdollista tilata kaukolainaksi muualta, ellei sitä ole saatavissa Helmet-kirjastoista, jostakin pääkaupunkiseudun tieteellisestä kirjastosta tai erikoiskirjastosta. Jos etsimäsi teos kuuluu Helmet-kirjastojen kokoelmiin, mutta on lainassa, tee silloin tavallinen varaus. Kaukopalvelua ei ole tarkoitettu paikallisten varausten ohittamiseen. Kurssikirjatilauksissa voidaan kuitenkin poiketa kaukopalvelun yleisperiaatteista ja tilata kirja oman korkeakoulusi kirjastosta kaukolainaksi. Ilmoita tilausta tehdessäsi opiskelupaikkasi ja mielellään myös opiskelijanumerosi – se nopeuttaa tilauksen käsittelyä.
Mistä löytäisimme Internetistä tietoa oppilaitosten kirjastoista,siis luettelon ja yhteystiedot. 867 25.4.2002 Esimerkiksi Suomen tieteellisten kirjastojen etusivun ( http://www.lib.helsinki.fi/tilke/index.html ) kautta. Tilken sivuilta pääsee mm. yliopisto- , ammattikorkeakoulu- ja erikoiskirjastojen omille sivuille, joilta löytynevät myös kirjastojen yhteystiedot.
Psykologian appro: Pulkkinen L. 1996. Lapsesta aikuiseksi (.. neljä muuta teosta) ? 1104 14.10.1999 Löydät kaikkien kysymymiesi teosten sijaintitiedot pääkaupunkiseudun kaupunginkirjastojen aineistotietokannasta, jonka www-osoite on: http://www.libplussa.fi/. Jos teoksen niteitä on "hyllyssä", voit soittaa kirjastoon ja varata sen itsellesi. Jos taas yhtään nidettä ei ole vapaana, pitää maksullinen varaus tulla tekemään kirjastoon. Myös muiden pääkaupunkiseudun kirjastojen aineisto voidaan toimittaa haluamaasi kirjastoon . (Rajoitukset ja poikkeukset selviävät osoitteesta http://www.lib.hel.fi/virkku.) Viimeinen kysymäsi teos (Korhonen, Merja: Äideiltä tyttärille periytyvä ...) on kuitenkin artikkeli, joka sisältyy julkaisuun Naistutkimus, 1996: 1. Tämä julkaisu on esimerkiksi Helsingin pääkirjastossa Pasilassa. Koska teokset ovat...