Campbell Joanna

5 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–5.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Mistä maasta kirjailija Joanna Campbell on? 2031 10.1.2009 Joanna Campbell, oikealta nimeltään Jo Ann Simon, on kotoisin USA:sta. Hän syntyi Norvalkin kaupungissa, joka sijaitsee Connecticutin osavaltiossa USA:n koillisosassa. Kirjailijan englanninkieliset kotisivut ovat osoitteessa http://www.joannsimon.com/.
Löytyykö jostain tietoa SUOMEKSI kirjailijasta nimeltä Joanna Campbell? Hän on kirjoittanut mm.pollux kirjoja ym hevoskirjoja. 668 28.3.2007 Kirjailija Joanna Campbellista, oikealta nimeltään Jo Ann Simon, ei ole kirjoitettu suomeksi. Hänen englanninkieliset kotisivunsa löytyvät täältä: http://www.joannsimon.com/joanna/
Luen tosi paljon Joanna Campbellin kirjoja, ne ovat ihania! Osaisitko kertoa, mitä kirjoja häneltä on suomeksi kääntämättä? Entä hankitaanko niitä kirjastoon?… 1484 4.10.2006 Joanna Campbellin hevoskirjoja on ilmestynyt paljon, yli 200 eri kirjaa. Joanna Campbell on kirjailijanimi, kirjailijan oikea nimi on Jo Ann Simon. Läheskään kaikkia kirjojaan hän ei ole itse kirjoittanut, vaan useat eri kirjoittajat ovat kirjoittaneet niitä hänen luomansa tarinan pohjalta. Kirjailijan kotisivujen kautta löytyy tietoa hänen kirjoistaan: http://www.joannsimon.com/joanna/books.html Kirjoja on hankittu myös kirjastoihin. Esim. pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastoissa on parikymmentä eri suomennosta.
Mitä voisin kertoa oppilailleni kirjailijasta (?) Joanna Campbell? Hän on kirjoittanut Pollux tms. hevoskerhokirjoja 893 18.9.2006 Suomeksi hänestä ei taida olla kirjoitettu mitään, mutta hänen kotisivuillaan (http://www.joannsimon.com/) hän kertoo itsestään ja hevosharrastuksestaan.
Mistä voisin saada tietoa kirjailija Joanna Campbellista? 563 20.4.2006 Joanna Campbellillä, jonka nimi on Jo Ann Simon, on kotisivuja. Sietä saat aika tyhjentävästi tietoa: http://www.joannsimon.com/joanna/