backgammon

4 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–4.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Löytyykö seuraavia kirjoja mistään lainattavaksi, ulkomaat mukaanlukien? Paul Magriel: Backgammon Bill Robertie: 501 backgammon promblems (tms. en ole ihan… 698 26.1.2006 Frank -monihaun mukaan, http://monihaku.kirjastot.fi/maakuntakirjastot , Bill Robertien kirja, 501 essential backgammon problems, löytyy esimerkiksi Oulun ja Porin kaupunginkirjastoista. Paul Magrielin kirjaa, Backgammon, ei löytynyt Suomesta, mutta sen saattaisi saada lainaksi Pohjoismaista. Kirjastojen kaukopalvelun kautta voit tilata kirjoja lähikirjastoosi kotimaasta sekä muualta Euroopasta. Joten ota yhteyttä lähimpään kirjastoosi, jonka kautta voit tehdä kaukopalvelupyynnön.
Löytyisikö backgammon-peliohjeita suo- menkielellä ? 1415 17.12.2001 Backgammonin peliohjeet löytyvät esimerkiksi osoitteesta http://www.nelostuote.fi/suomi/backgammonsaan.html
Backgammonin säännöt ja jotain yleisiä ohjeita kyseiseen peliin ? 897 31.7.2000 Netistä löytyy backgammonin sääntöjä suomeksi mm. osoitteista http://cs.joensuu.fi/~snikula/, http://www.nelostuote.fi/suomi/backgammonsaan.html, http://org.utu.fi/harrastus/bg/ .
Olisiko mahdollista saada pari Backgammonista kertovaa kirjaa (luokka pelit) , kun nykyisin niitä on niin niukasti? Jos on, niin suosittelisin hankinnaksi… 785 16.4.1999 Monissa pääkaupunkiseudun kaupunginkirjastoissa on esim. Jaakko Salavan kirja Backgammon opiksi ja huviksi (kust. Uusityö 1992). Tätä et valitettavasti löydä aiheenmukaisella haulla Plussa-tietokannasta siten että hakusanana on "backgammon", mutta ns. pikahaulla kyllä. Yleensäkin suosittelen pikahaun käyttöä, jollet tiedä aivan täsmällistä kirjan nimeä tai tekijää. Asiasanalla tai pikahakusanalla "pelit" saat hakutulokseksi laajemman valikoiman pelejä käsittelevää kirjallisuutta. Jos haluat tehdä hankintaehdotuksen Helsingin kaupunginkirjastolle, mene sen etusivulle ja klikkaa hakemistoa, josta sitten valitse hakusana "hankintaehdotus".