atk-laitteet

3 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–3.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Miksi en voi ladata enää varaamia i kirjoja lukuohjelmaan? 106 28.6.2019 E-kirjojahan voi nykyään lukea suoraan selaimesta ilman lukuohjelmia, jos on verkko käytettävissä. Jos teillä on laitteenne kanssa ongelmia teidän ehkä kannattaisi tulla käymään pääkirjastossa tai pääkirjaston Mediamajassa, jolloin on helpompi hahmottaa se mikä on ongelmana.
Onko olemassa suomenkielistä opaskirjaa tietokoneessa käytettävistä sanoista? 958 24.2.2005 Tietotekniikan sanastoja on julkaistu suomeksi useita. Ohessa neljä uutta tai uudehkoa teosta, joita on saatavana pääkaupunkiseudun kirjastoista: Jaakohuhta, Hannu: PC-sanakirja [Helsinki] : Edita, IT Press, 2004. Järvinen, Petteri: Nörttisanakirja Helsinki : WSOY, 2004. Järvinen, Petteri: IT-tietosanakirja Jyväskylä : Docendo, 2003 (Porvoo : WS Bookwell) Jaakohuhta, Hannu: Suuri tietotekniikan tietosanakirja Helsinki : Suomen atk-kustannus, 1999.
Mistä löydän suomenkieliset asennusohjeet/ käyttöohjeet langattoman hiiren käyttöönottoon ? Hiiri on Trust 250 S .Jos näitä ei löydy , voitko kertoa edes… 6754 11.2.2003 Langattoman hiiren käyttöön ei paljon sen kummempia ohjeita tarvita kuin langattomankaan. Vastaanottava palikka liitetään keskusyksikön hiiriliitäntään ja tämän jälkeen hiiren liikkeet välittyvät radioaalloilla koneeseen. Joskus langatonta hiirtä käyttöön otettaessa pitää painaa hiiressä tai vastaanottoyksikössä olevaa Connect-painiketta yhteyden kytkemiseksi. Vastaanottoyksikön ei tarvitse olla "näköyhteydessä" hiireen, mutta yleensä suositellaan vastaanottoyksikön pitämistä hieman erillään muista sähkölaitteista, kuten monitorista tai kaiuttimista. Hiiren mukana tulee ajuriohjelmisto, jonka käyttö ei ole välttämätöntä koska hiiri toimii Windowsissa muutenkin. Ajuriohjelmisto voi kuitenkin tarjota uusia mahdollisuuksia muokata hiiren...