Aamulehti

8 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–8.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Löytyykö kirjastosta Aamulehden vanhoja numeroita? Kysymys olisi 50 vuotta vanhasta lehdestä; 4.4.1961. Tarkoitus olisi ehkä saada kopiokin, esim. etusivusta. 4355 Aamulehden vanhat numerot löytyvät Tampereen kaupunginkirjastosta mikrofilmattuina. Mikrofilmeiltä on mahdollista tulostaa, joten tarvittaessa halutun numeron etusivusta on saatavissa kopio. http://www.tampere.fi/kirjasto/tieto/mikrofilmatut_sanomalehdet.pdf
Miten ja mistä saisi kopion 19.2.1951 Aamulehdestä? 2242 Vanhojen suomalaisten sanomalehtien mikrofilmit löytyvät Kansalliskirjastosta (Unioninkatu 36, Helsinki). Mikrofilmatuista sanomalehdistä voi tehdä Kansalliskirjastossa paperikopioita. Lisätietoja sanomalehtikokoelmasta löytyy Kansalliskirjaston sivuilta http://www.kansalliskirjasto.fi/kokoelmatjapalvelut/kokoelmat/sanomaleh…. Aumulehden numerot löytyvät myös mikrofilmeinä Tampereen pääkirjasto Metson käsikirjastosta, http://kirjasto.tampere.fi/index.php/palvelut-ja-asiointi/aineistot/leh…. Mikäli tahdot antaa koko lehden vaikkapa lahjaksi, Aamulehden asiakaspalvelu neuvoi etsimään lehteä esimerkiksi antikvariaateista tai käytetyn tavaran liikkeistä.
Löytyykö kirjastosta vanhoja sanomalehtiä? Olisin kiinnostunut Aamulehti ti 7.7.2009. 1346 Tampereen kaupunginkirjaston pääkirjasto Metson käsikirjastosta löytyvät vuoden 2009 Aamulehdet mikrofilmeinä. Mikrofilmeistä on mahdollista ottaa kopioita maksua vastaan.
Yritän etsiä 17.4.1920 ilmestynyttä Aamulehteä isoäitini syntymäpäiville. Lehti on teillä varmaan mikrofilmillä. Asun itse Helsingissä, onko minun mahdollista… 1745 Sanomalehtien vanhoja vuosikertoja voi lukea mikrofilmeiltä Helsingin kaupunginkirjastossa. Aamulehden vanhoja vuosikertoja ei kuitenkaan löydy mikrofilmeiltä http://www.lib.hel.fi/Page/be6c5e1f-82b3-4e11-bd56-28e267bf9e63.aspx Vanhojen suomalaisten sanomalehtien mikrofilmit löytyvät Kansalliskirjastosta (Unioninkatu 36). Lisätietoja Kansalliskirjaston sivuilla http://www.kansalliskirjasto....det.html Aumulehden numerot löytyvät myös mikrofilmeinä Tampereen kaupunginkirjastosta http://kirjasto.tampere.fi/Pi...ffs=1230
1) Tarvitsisin tietoja 99 ja 98 vuoden takaa Aamulehden numeroista. Löytyykö arkisto Tampereelta vai Helsingistä? 2) Missähän säilytetään kaupparekisterin 110… 3675 Vanhojen suomalaisten sanomalehtien mikrofilmit löytyvät Kansalliskirjastosta (Unioninkatu 36). Lisätietoja Kansalliskirjaston sivuilla: http://www.kansalliskirjasto.fi/kokoelmatjapalvelut/kokoelmat/sanomaleh… Aumulehden nunerot löytyvät myös mikrofilmeinä Tampereen kaupunginkirjastosta http://kirjasto.tampere.fi/Piki?boo1=AND&booA=NOT&dat1=aamulehti&dat5=0… Vanhoja kaupparekisterimerkintöjä voitte kysyä Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteristä, puhelinpalvelu http://www.prh.fi/fi/kaupparekisteri/tietopalvelut/puhelinpalvelut.html Kaupparekisteri perustettiin 1896.
Onko tullut teille joku ihan uusi tamperesta kertova kirja missä olisi kuvia olen ymmärtänyt että on ilmestynyyt luin jossakin mikä on viimeisin mitä on… 3639 Tamperelaisesta Leivon leipomosta on ilmestynyt vuonna 2003 seuraava teos: WACKLIN, Matti Leivon leipomo 90 vuotta Rieväkylän ytimessä [Tampere] : Leivon leipomo oy, 2003 vuodelta 1998 on puolestaan teos: NÄSI, Juha Linkosuo Oy, kuusi vuosikymmentä [Tampere] : [Linkosuo], 1998 Aamulehden kuvaajien ottamista kuvista on vuonna 2004 julkaistu teos: Seppälä, Raimo Vuosisata sormenpäässä : 1900-luku Aamulehden kuvaajien tallentamana Tampere] : Tampereen museot, 2004 Aivan uusi kuvateos Tampereesta on Klaus Kirjavaisen Tampere Finland ja sen on julkaissut Tampere-Seura. Teoksessa on400 värivalokuvaa ja tekstit on taas käännetty englanniksi, ruotsiksi, saksaksi ja venäjäksi. Tampereen historiasta ja paikallisista nähtävyyksistä jne. on ilmestynyt...
Missä Helsingin kirjastossa voi lukea yli viikon vanhoja Aamulehtiä? 961 Helsingin pääkirjastossa säilytetään Aamulehtiä kuluvan kuukauden lisäksi kolmen kuukauden ajalta.
Mistä löytäisin Turusta artikkelin, joka on julkaistu Aamulehdessä 25.8.1997: Lestadiolaisäiti synkkänä synnytysosastolla. Kirjoittana Ihonen Markku. 858 Aamulehti on Turussa mikrofilmattuna ja kopioitavissa Turun yliopiston kirjaston pääkirjastossa.