tulosteet

7 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–7.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Paljonko tulostaminen maksaa Helmet-kirjastoissa? 63 8.2.2023 Helmet-kirjastoalueella on neljä kaupunkia, joiden kirjastojen käytännöt ja hinnoittelu myös tulosteissa voi vaihdella hieman kaupungeittain. Tämäkään - eri kaupunkien kirjastojen erilaiset hinnat - ei kyllä selittäisi isohkolta tuntuvaa hintaeroa, jos kyse on ollut aivan samankokoisesta tulosteesta eri päivinä. Kannattaa ottaa yhteyttä paikalliseen kirjastoon, ja kysyä asiasta siellä tarkemmin, jos tulostehinta ei ole tuntunut ollenkaan oikealta. 
Olisi kaksi kuvaa, mitä haluttaisiin kopioida kankaalle, jotka taas saataisiin ommella kangasmaskiin. Onnistuuko? 74 25.3.2022 Valitettavasti meillä ei Helmet-kirjastoissa ole mahdollisuutta kopioida kuvia suoraan kankaalle. Voisit ehkä käyttää kaupallisia palveluja esim. Verkkokauppa tai Ifolor Voit myös itse maalata kuvan kankaalle ja käydä prässäämässä sen kiinni lämpöprässillä kirjaston pajassa tai verstaassa https://varaamo.espoo.fi/
Voiko Jyväskylän kirjastoissa tulostaa väritulosteita? 52 19.11.2021 Voit tarkistaa väritulostusmahdollisuuden Jyväskylän kirjastoyksiköiden sivuilta osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/kirjasto/kirjastot?jyvaskylan-paakirjasto . Esimerkiksi pääkirjastossa, Vaajakosken ja Palokan kirjastossa saa väritulosteita.  
Kun kirjastosta saa kopiointipalvelua sekä värillisenä että mustavalkoisena, miksi teiltä ei saa tulostuspalvelua esim. muistitikulta? Kysyin tätä joskus ja… 235 15.4.2021 Kouvolan kirjastoissa on itsepalvelukopiokoneita ja ainakin pääkirjaston kopiokoneella on ollut mahdollista tulostaa myös muistitikulta. Tällä hetkellä kopiokone on valitettavasti huollossa. Muistitikulta voi tulostaa myös kirjaston tietokoneilta.
Saako kirjastosta vielä muutaman ilmaisen tulostuskerran kuussa, niin kuin joskus sai? (Vai oliko se ilmainen kopiointi). 173 9.2.2021 Kysymyksesi koskee ilmeisesti Helsingin kaupunginkirjastoa. Helmet-kirjastojen Helsingin toimipisteissä voit tulostaa kolmen kuukauden aikana viisi sivua ilmaiseksi. Mikäli haluat tulostaa enemmän, maksavat tulosteet 40 senttiä sivulta. Muiden kaupunkien Helmet-kirjastojen tulostusmaksuista voit lukea lisää täältä: https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Asiakkaana_kirjastossa/Lainaajat_ja_ma… Valokokopiot ovat kaikissa kaupungeissa maksullisia.
Ovatko asiakkaat Helmet-kirjastoissa tulostusmaksuissa eriarvoisia ? 194 9.9.2020 Valitettavasti ovat. Maksut  ovat kaupunkikohtaisia ja niistä päättää kaupunginvaltuusto. Helmet kirjastot ovat yhtenäistäneet maksujaan mahdollisimman paljon, mutta tässä tulostusasiassa olemme vielä erilaisia. Kenties asiakaspalaute kaupungin päättäjille auttaisi tässä? Espoossa ja Vantaalla saa tosiaan tulostaa/kopioda 20 sivua ilmaiseksi. Rajoitus on päiväkohtainen, sillä muuten sen valvonta olisi mahdotonta. https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Asiakkaana_kirjastossa/Lainaajat_ja_maksut(37588)
Kuinka paljon tulostaminen maksaa kirjastossa? 210 9.9.2020 Tulostusmaksut ovat kaupunkikohtaisia eli Helmet kirjastoissakin hieman erilaisia. Espoossa tulostaminen asiakaskoneilta on maksutonta 20 kpl/asiakas. Vantaalla tulostaminen asiakaskoneilta maksutonta 20 kpl/asiakas (ei tulostuspalvelua Pähkinärinteen tai Hiekkaharjun kirjastoissa). Helsingissä tulosteet 0,40 € / kpl, 3D-tulosteet 0,70 € / kpl. Kauniaisissa tulosteet 0,40 € / kpl. https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Asiakkaana_kirjastossa/Lainaajat_ja_maksut(37588)