tiedelehdet

3 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–3.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Minkä tieteellisen lehden tai yhdistyksen lyhenne on JAMA? Kiitoksia vastauksesta jo etukäteen. 902 5.3.2001 Ainakin The Journal of the American Medical Association on lyhennettynä JAMA. Verkkosivut löytyvät osoitteesta http://www.ama-assn.org/special/ .
Onko olemassa listaa tai esitettä kaikista (tai osasta) Suomessa julkaistavista kulttuurilehdistä tai kulttuuriaikakausilehdistä? Suomalaisista ja… 940 17.5.2000 Kulttuuri, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti Ry:n sivuilla http://www.kultti.net on jäsenlehtien luettelo sekä aakkosten että aiheen mukaan järjestettynä. Lehdistä on myös lyhyt kuvaus ja mahdollinen www-osoite. Painettua versiota kannattaa kysyä Kultti Ry:stä, yhteystiedot www-sivuilla.
Olisin tiedustellut tieteellisistä julkaisusarjoista. Useimmat yliopistot ja tiedekunnat tilaavat julkaisusarjoja omiin kirjastoihinsa, joista artikkeleita saa… 806 7.10.1999 Tiedot yliopistojen kirjastoihin tulevista julkaisusarjoista löytyvät kirjastojen kokoelmaluetteloista, joita pääsee käyttämään kirjastojen kotisivujen kautta. Julkaisusarjoja voi hakea esim. sarjan nimen mukaan tai erikoisalan mukaan. Turun yliopiston kirjaston kokoelmaluettelo löytyy osoitteesta www.utu.fi/kirjasto/volter ja Åbo Akademin kirjaston osoitteesta www.abo.fi/library/dbs/alma/wwls Tieteenalakohtaiset tiedot julkaisusarjoista samoin kuin niiden lyhenteistä saat parhaiten kyseisen alan tiedekunta-, seminaari- tai erikoiskirjastosta.