suhteet

3 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–3.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Saksalaissotilaiden ja suomalaisnaisten lapsista löytyy runsaasti kirjallisuutta, mutta en ole onnistunut löytämään tutkittua tietoa venäläisten sotavankien ja… 83 5.11.2018 Löysin Makupalat.fi-hakemiston kautta Kansallisarkiston julkaiseman tutkimuksen Ulkomaalasten sotilaiden lapset Suomessa 1940–1948 1-2, joista toinen osa , Saksalaisten ja neuvostosotilaiden lapset Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Itävallassa, Puolassa ja Itä-Karjalassa käsittelee aihetta https://www.arkisto.fi/uploads/Julkaisut/monografiat/Ulkomaalaisten_sot… . Teoksen lähdeluettelosta voi myös löytyä viitteitä muuhun tutkimukseen.
Haen romaania, joka kertoo sisarussarjasta ja heidän keskinäisistä suhteistaan, kaikista inhimillistä tunteista. 656 31.12.2013 Tässa muutamia ehdokkaita: Aikuisten romaaneja: Rebecca Wellsin Jumalaiset Jaja-siskot ja sen jatko-osa Virpi Hämeen-Anttila, Marionetit (juuri tähän aiheeseen) Annamari Marttinen, Veljeni vartija Susanna Alakoski, Sikalat (ehkä enemmän lapsi-vanhempisuhteet, mutta myös sisaruudesta) Ian McEwan, Sovitus Essi Tammimaa, Paljain käsin Sisko Istanmäki, Sisarteni elämät ja Viimeiset mitalit Susan Sellers, Vanessa & Virginia Ulla-Maija Paavilainen, Sokerisiskot Anja Snellman, Pääoma Roope Lipasti, Perunkirjoitus Kreetta Onkeli, Ilonen talo (kaksi siskosta) Myös Pirjo Rissasen monissa kirjoissa käsitellään sisaruussuhteita Lasten ja nuorten kirjoja: Astrid Lindgrenin kirjat esim. Veljeni leijonamieli, Melukylän lapset… Teija Rekola, Eetu ja...
Muistelen tätini joskus puhuneen (ehkä n. 10 vuotta sitten) kirjasta, josta mahdollisesti oli artikkeli jossakin naisten lehdessä. Kirja kertoi naisesta, jolla… 983 31.7.2012 Voisiko kyseessä olla Veera Lahtisen teos "Ja tästä ei sitten puhuta"? Kirja on julkaistu vuonna 2001 ja sen kustantaja Like kuvailee kirjaa sanalla tosikertomus.