Somerjoki Rauli Badding

11 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–11.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Kuka on säveltänyt ja sanoittanut Tähdenlento kappaleen. Rauli Badding Somerjoki mm. levyttänyt. 503 4.10.2018 Rauli Badding Somerjoen esittämän ja levyttämän Tähdenlento-kappaleen on säveltänyt Toivo Kärki ja sanoittanut Lauri Jauhiainen.   Kansallisdiskografia Viola https://viola.linneanet.fi/vwebv/searchBasic  
Etsin nuottia Rauli Badding Somerjoen kappaleeseen Kotikuusi. Olen kiinnostunut koko kokoelman, Bussi Somerolle, nuoteista. Minulla on mielikuva, että olen… 1329 10.6.2015 Kotikuusi-humpan on säveltänyt Valto Tynnilä (salanimellä Ola Allan) ja sanoittanut Dagmar Parmas (salanimellä Timo Teräste). Se löytyy nuoteista Aikuisten tanssit 1 (Scandia-musiikki, [1976]), Viimeisiä levy-säveleitä y.m. 3 (V. Tynnilä, 1933) ja Ahvenainen, Veikko: Harmonikat soimaan 17 (Veikko Ahvenainen Kustannus Finland, [2014]). Näistä nuoteista Aikuisten tanssit 1 ja Veikko Ahvenaisen Harmonikat soimaan 17 ovat Tampereen kaupunginkirjaston musiikkiosastolla lainattavissa. Aikuisten tanssit 1 -nuotissa on melodianuotinnos, sanat ja sointumerkit. Ahvenaisen nuotissa on harmonikkasovitus ja sointumerkit, ei sanoja. En löytänyt sellaista nuottijulkaisua, joka sisältäisi kaikki Rauli Badding Somerjoen Bussi Somerolle -äänitteen kappaleet...
Mistä löytyisi nuotit Rauli Badding Somerjoen esittämään kappaleeseen Ilta-aurinko? http://www.youtube.com/watch?v=ie4aK62jCHQ&feature=related 2075 18.10.2011 Ilta-aurinko kappaleen nuotti löytyy ainakin seuraavasta nuottijulkaisusta: Somerjoki, Rauli Badding Tähdet, tähdet : Rauli Badding Somerjoen lauluja Love Kustannus, 1992 ISBN: 951-9377-30-1
Onko jostain mahdollista saada käsiinsä Rauli Somerjoen runo- ja aforismivihkoa "Pikkumitta"? 1117 8.9.2009 Pikkumittaa ei löydy Suomen kansallisbibliografia Fennicasta (https://fennica.linneanet.fi/webvoy.htm), jonka pitäisi sisältää kaikki Suomessa painettu kirjallisuus. Ikävä kyllä näyttaisi siis siltä, ettei teosta ole saatavana kirjastoista. Googlella hakemallakaan ei tule yhtään osumaa. Ehkä runo- ja aforismivihko siis on julkaisematon? En saanut nyt käsiini Kaikki laulut -kokoelmaa, jotta olisin voinut tarkistaa, mainitaanko lehtisessä tarkempia tietoja, jotka auttaisivat etsimisessä. Ilmoitamme, jos saamme aiheesta lisää tietoa.
Mistä löytäisin Rauli Badding Somerjoen sanoituksia, esim netistä? 1599 18.3.2004 Somerjoen biisien sanoja löytyy useita esim. täältä: http://kotisivu.mtv3.fi/badding/yla.htm Yksittäisten kappaleiden sanoja kannattaa hakea yleisillä hakukoneilla, esim. Googlella, Altavistalla tai Allthewebillä. Somerjoen kappaleita on kyllä melko hyvin julkaistu nuotteinakin (joihin sisältyvät tietenkin myös sanat), esim. Tampereen kaupunginkirjaston kokoelmissa olevia pääset selailemaan osoitteesta: http://kirjasto.tampere.fi:8000/Pallas?formid=t_form2&sesid=1036686708 Laita tekijäksi Somerjoki, Rauli Badding ja rajaa tulosta aineistolajilla nuotit. Lisäksi kannattaa tehdä myös kirjastorajaus.
Rauli bading somerjoen tuotantoa josta olisin kiinnostunut esm,fiilaten ja höyläten ynm 879 19.10.2000 Et maininnut haluatko nuotteja vai äänitteitä. Kohdistit kysymyksen Helsingille, joten suosittelen, että teet haun Plussa-aineistohaussa http://www.libplussa.fi . Kohtaan "tekijä tai esittäjä" kirjoita somerjoki rauli, kohdasta "näytä" voit valita aineistomuodon. Saat listan teoksia, joiden täysissä tiedoissa luetellaan kaikki kokoelmaan sisältyvät kappaleet. Tiettyä kappaletta voit myös hakea kirjoittamalla kohtaan "nimeke" kyseisen kappaleen nimen. "Saatavuustiedot" kertoo, missä kirjastoissa teos on ja onko se saatavana vai lainassa.
Tarvitsen kirjoja joissa olisi tietoa Rauli ''Badding''Somerjoesta! 1093 28.9.2000 Keskeisin teos sinulle on Heikki Metsämäen "Badding", elämäkerta vuodelta 1996. Peter von Baghin "Iskelmän kultainen kirja" vuodelta 1986 sisältää myös Rauli Badding Somerjoen henkilöesittelyn. Hänestä on jutut myös seuraavissa lehdissä: musa.fi 2000:3 ; Rytmi 1999:6 ja Soundi 1997:8. Näitä kaikkia on lainattavissa Pääkaupunkiseudun kirjastoista. Saatavuuden voit tarkistaa osoitteesta http://www.libplussa.fi . Aleksi-artikkeliviitetietokannasta, joka on käytettävisä kirjastojen asiakastyöasemilla, löytyi lisäksi 17 viitettä lehtiartikkeleihin. Tuoreimmat Marko Ahon "Sortuvat iskelmäkuninkaat ja suomalaisuus" Hiidenkivi 2000, nro 4, Riitta Kylänpään "Baddingin sielunveljet tuntevat tähden tuskan" Anna 2000, nro 31 ja Ulla Saikkosen...
Mikä oli Rauli "Badding" Somerjoen kuolinsyy? 14057 9.8.2000 Oikeuslääkärin ja oikeuskemian laitoksen lausunnon mukaan Rauli Badding Somerjoki kuoli etyylialkoholimyrkytykseen, tammikuussa 1987. Myötävaikuttaviksi tekijöiksi mainittiin keuhkoputken laajentumat, pitkäaikainen keuhkotulehdus sekä veren hengittäminen. Lähde: Metsämäki, Heikki & Miettinen, Juha. 1996. Badding. Rauli Somerjoen elämä ja laulut. [S.l.]: Sputnik. 235-236.
Mistä kirjastosta löytäisin Heikki Metsämäen kirjoittaman kirjan Badding: Rauli Somerjoen elämä ja laulut? 547 22.2.2000 Kysymäsi kirja löytyy useista pääkaupunkiseudun kirjastoista. Voit itse tehdä haun Plussa-aineistotietokannasta (http://www.libplussa.fi/)ja soittaa sellaiseen kirjastoon, jossa kirja näyttää olevan paikalla ja pyytää lähettämään sen nimelläsi haluamaasi lähikirjastoon.
Yritän löytää kitaranuotteja/komppia Baddingin esittämästä kappaleesta Teinienkeli. Alkuperäinen säveltäjä on Surrey Jean. 1293 4.11.1999 Helsingin kaupunginkirjaston kokoelmista löytyy nuottikirja "The Book of great rock & roll classics", jossa etsimäsi kappale on. Vastaushetkellä nuottikirja oli varsin hyvin saapuvilla, joten ei kun lähikirjastoon tilaamaan se. Tabulatuuria ei k.o. opuksessa ole, mutta kysymäsi kitaranuotti/komppi kyllä.
Rauli "Badding" Somerjoen levyttämän "Hämärän prinsessa"-kappaleen kustantaja ? 1403 9.8.1999 Kappale "Hämärän prinsessa" on alunperin ilmestynyt LP-levyllä "Laivat" vuonna 1985. Levyn kustantaja on AAB Tuotanto, kustantajan tuotenumero AABLP 101. Uusintajulkaisuna ilmestyneessä CD-levyssä "Laivat" (v. -98) -kappaleen kustantajaksi mainitaan kuitenkin sekä AAB Tuotanto että Love Kustannus, ja levyn tuotenumero on JHNCD2522.