sarjakertomukset

8 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–8.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Hyvä kirjastonhoitaja, Luin 2000-luvulla varsin mukaansatempaavan nuorten kirjasarjan, jonka lainasin kirjastosta. Kirjassa seikkaili poika, joka taisi olla… 116 20.7.2023 Voisiko kyseessä olla kirjasarja The 39 Clues, jonka pääosassa on 11-vuotias poika Dan Cahill ja hänen 14-vuotias siskonsa Amy. Heidän vanhempansa ovat kuolleet. Kirjasarjan viidennessä osassa; Musta rinki, he seikkailevat Venäjällä. Sarja julkaistiin vuosina 2009-2010. 
Löytyykö Sellaista kirjaa kuin Yön talo 2? 782 18.1.2011 Kokkolan kirjastossa on 2 kpl kirjaa nimeltä Petetty, tekijöinä P. C. ja Kristin Cast. Se on toinen osa Yön Talo -sarjaa. Molemmat ovat tällä hetkellä lainassa. Voit jättää varauksen kirjasta joko käymällä kirjastossa tai internetissä Anders-verkkokirjastossa. Samalla saat selville kirjojen eräpäivät.
Onko (ja missä) jossain lainattavissa Animorphs- sarjan osia 21-54 sekä Megamorphsia 3 ( kirjoitettu englanniksi, ei ilmestynyt suomeksi)? 1318 2.9.2008 Valitettavasti Helmet-kirjastoista ei löydy kaikkia Animorphs- ja Megamorph-sarjojen osia. Animorph-sarjan osat 23, 29, 30, 51 ja 53 löytyvät, Megamorphs-sarjasta löytyy vain osa 4. Osoiteesta http://www.helmet.fi/ voit itsekin käydä katsomassa, mistä kirjastosta näitä on lainattavana.
Olen vuosikausia jo ihmetellyt, miksi kirjailija Enid Blytonista puhuttaessa mainitaan vain Viisikko-kirjat. Lapsuudessani 40- ja 50-luvulla minulle luetteiin… 1685 15.4.2008 Kyllä monia muitakin Blytonin kirjoja löytyy vielä paljonkin Helmet-kirjastojen kokoelmista(www.helmet.fi). Voit tehdä haun "Blyton and not Viisikko" ja rajata edelleen materiaaliksi kirjan ja kieleksi suomen. Saadaan seuraavanlaisia hakutuloksia: http://www.helmet.fi/search*fin/X?SEARCH=Blyton+and+not+Viisikko&search… Näitä kirjoja voit sitten varata tai etsiä Helmet-haun kautta
Tuleeko kirjailija M.I. McAllisterilta jatkoa kirjoille 'Orrin, usvasaaren sankari' ja 'Orrin ja sydänkivi'? 2013 12.7.2007 Brittiläisen M. I. McAllisterin eli Margaret McAllisterin (1956-) Usvasaari-fantasiatrilogiaan on jo saatu jatkoa. Sarjan kolmas osa, Heir of Mistmantle, on ilmestynyt englanniksi tänä vuonna. http://www.fantasticfiction.co.uk/m/m-i-mcallister/heir-of-mistmantle.h… Suomeksi kirjasarjaa on julkaissut Tammi. http://www.tammi.fi/
Milloin seitsemän tassua ja penny sarjaan tuleva Helliä tunteita –niminen kirja ilmestyy kirjastoihin? 1162 27.2.2007 Kirja on jo ollut ennakkovarauslistalla ja useimmat pääkaupunkiseudun kirjastot ovat tilanneet sen valikoimiinsa. Kustantajan - Sanoma Magazinesin - mukaan kirja kuitenkin ilmestyy vasta toukokuussa, joten sitä joutuu odottamaan kevääseen.
Onko koiratytöt sarjoja enemmän kuin kolme. Koska lukisin niin pitkälle kun niitä on. 1553 22.5.2006 Merja ja Marvi Jalon koiratytöt sarjassa on ilmestynyt 4 osaa: Jesse löytökoira (Koiratytöt 1) Jesse ongelmakoira (Koiratytöt 2) Jesse ja kohtalokas kurssi (KOiratytöt 3) Jesse sankarikoira (Koiratytöt 4) Voit kysyä kirjoja lähikirjastostasi.
Montako Sweet Valley high-kirjaa on julkaistu tai julkaistaan suomeksi? 1174 31.5.2004 Sweet Valley High -kirjoja on tällä hetkellä julkaistu suomeksi 56 eri nimekettä, joista neljä on Sweet Valley -trillereitä. Alkuperäiskielellä kirjoja on monta sataa. Ei ole varmaa, käännetäänkö kaikki suomeksi. Francine Pascal, jonka nimi esiintyy suomennoksien kannessa, ei kirjoita kirjoja itse, vaan käyttää nk. haamukirjoittajia. USA:ssa sarjaan kuuluu kirjoja, joissa kerrotaan sarjan päähenkilöstä Elisabethista ja Jessicasta lapsina, sitten 12-vuotiaina, 16-vuotiaina ja lopuksi jo yliopistossa opiskelevina nuorina. Lisäksi sarjassa on ilmestynyt jopa tyttöjen sukulaisista kertovia kirjoja.